Најукуснија дијета са кафом и чоколадом

Током зиме, већина нас добија неколико килограма вишка, што нам је хитно потребно за предстојећу плажу. Како то урадити? Лако и лако! Постоји једна занимљива и популарнаисхрана . И занимљиво је, јер је "укусно"! Ово јекафа и чоколадна дијета . Једном речју, не дијета, већ сан сваке дјевојке, јер сви волимо каву и чоколаду.Дакле, која је "укусна" дијета?

Дијета за кафу и чоколаду: опис

Захваљујућиисхрани каве и чоколаде , за крајње кратке рокове можете изгубити 3 до 5 килограма вишка килограма. Губитак тежине настаје услед оштрог ограничења уноса калорија, одбацивања соли и чишћења црева. Имајте на уму да је, упркос примамљивом имену исхране, прилично тешко. Током дана можете јести само 500-600 калорија. На дан можете јести мало више од једне бар тамне чоколаде. Уз сваки оброк попијте малу кафу. Као што знате, кафа савршено уклања вишак течности из тела и помаже да се убрза метаболизам. Зато су „љубитељи кафе“ тако танки. Међутим, будите опрезни, не можете дуго да седите на таквој исхрани, а таква исхрана је углавном контраиндикована за многе. Ако се током дијете не осећате добро (почиње вртоглавица, јављају се болови у стомаку или други непријатни симптоми), одмах прекините дијету.

Поред губитка тежине , чоколадна дијетапобољшава расположење, јер горка чоколада има висок садржај какаових зрна.

Кафа и чоколададијета: мени

Мени је врло једноставан. За доручак једете 30-40 грама чоколаде уз шољицу кафе без шећера. Након 2-3 сата потребно је пити воду. Генерално, током дневне исхране, препоручује се пити од једне и по до две литре воде без гаса. За време ручка, такође једете 30-40 грама чоколаде и попијете шољицу кафе. Између ручка и вечере не заборавите на воду. И на крају, вечера - чоколада и кафа у истим пропорцијама.

Можете да седите на таквој исхранине више од три данау низу! Да би поједноставили, неке девојке користе ову врсту исхране као дане поста.

Излазак из исхране

Немојте нагло бацатидијету , иначе ће се ваша изгубљена тежина брзо вратити. Прво, додајте поврће и воће у исхрану, затим кефир или риазхенка, такођер можете имати малу количину пилеће јухе. И са сољу, немојте бити превише ревносни, иначе ћете надути. Држите се горе наведених препорука за недељу или две (докле год можете), а затим прелазите глатко у нормалну исхрану. Ако се придржавате свих прописа, успјех је зајамчен! Непрекидно , кафена чоколадна дијетаможе се користити не раније од два или три мјесеца.

Прочитај такође о другим трендовским дијетама : грејп дијета, Канадска дијета ], дијета на црно вино, као и на додатке прехрани који промовишу брзи губитак тежине течни кестен.