Прелепа плетена маникура за зиму

Плетени маникир или “џемпер” дизајн постао је популаран пре пар година, коришћен је као новогодишњи или зимски маникир. Добро се слаже са трикотажом, шаловима, топлим плетеним хаљинама и другом одећом из зимске гардеробе. Овај маникир је врло њежан и сладак, често га надопуњују пахуље, медвједићи и други цртежи. У овом прегледу, прикупили смо велики избор свежих фотографија зимског плетеног маникира, а такође смо објавили и корак по корак лекцију о томе како да сами дизајнирате џемпер код куће користећи гел-лакове.

Цонтент :

 • Класична плетена маникура;
 • Плетени маникир са песком или прахом;
 • Плетени скандинавски дизајн;
 • Дизајнерски џемпер са пахуљицама;
 • Плетени маникир с медвједићима;
 • Новогодишњи плетени дизајн.

Класична плетена маникура

\ т

Класични плетени орнамент носи се на ноктима уз помоћ гел-лака дебеле конзистенције или гел-боје. Да би се слика лакше применила, боље је прво ставити једва видљиво обележје у виду малих тачака са гелом за полирање. Дизајн „џемпера“ се најчешће ради у пастелним бојама и сличан је голом стилу. Иако недавно, маникир комбо је постао популаран, где дизајн комбинује најразличитије комбинације нијанси. Такође се често користи модерна техника градијента са финим акрилним прахом.

Объемниј плетен дизајн

Плетен клизач маникира

Једноставна плетена маникурагел за полирање без праха

 1. Покрива нокте основним слојем;
 2. Наносити гел у боји у 2 слоја;
 3. Помоћу танке четке, обојите украс са гел лаком или гел бојом како би одговарао боји, добро осушите у лампи и поновите цртеж изнад претходног да бисте добили волумен;
 4. Поправљамо резултат са горње стране, стављамо додатни декор ако је потребно.

Плетени маникир са песком или прахом

Можда најпопуларнији дизајн међу "плетеним" може се назвати маникир са песком или малим прахом.Ова верзија дизајна ноктију изгледа више плишана, деликатна и природна.За дизајн можете користити бели прах, а можете направити градијентну верзију са обојеним песком.Запамтите, природнији дизајн добијате са финим акрилним прахом, јерњегове честице се таложе у гел за полирање и обојене у тон, али песак остаје бела.

Плетени маникирни гел-лак са прахом

 1. Припремити нокте за наношење гел-лака помоћу базе;
 2. Нанесите два слоја обојеног шелака или гелног лака;
 3. стављамо мат површину, суву и МОРА уклонити љепљивост;
 4. Гел лак или гелова боја у тонском узорку нанета танком четком према схеми приказаној на фотографији;
 5. Без сушења гел-лака, прах га посути прахом, мало разнети и послати у лампу.Након сушења гел-лака, исперите остатке праха четком;38

Корак по корак упутства за извршењеградиент плетени дизајн нокта

Конструкциа с плетением по корак по образцу

Фотографије са идејом кукичаног маникира "џемпер" са акрилним песком

Опције за примјену обрасца могу бити маса. Орнамент се наноси у облику плетеница, потеза, тачака итд. За вашу инспирацију, сакупљена је мала колекција фотографија са монофонијом, колор и градијентом. Дизајн џемпера често се комбинује са каменчићима и другим декорима.

Плетени скандинавски дизајн

Плетени узорак савршено се уклапа са скандинавским пахуљицама, јеленима и украсима. Овај стил подразумијева сиво-смеђу боју или црвено-бијелу комбинацију гел-лака. Да би нацртали скандинавску пахуљицу, боље је да прво направите ознаку у облику тачака, које затим треба спојити танком линијом и обојити. Погледајте слику испод за цртеж скандинавске пахуљице. Плетени узорци се измјењују са пахуљицама, надопуњују се точкицама и другим скандинавским геометријским узорцима.

Степ-би-степ фотографија цртања пахуље у скандинавском стилу за дизајн "џемпера"

Сцандинавиан книттед десигн

Дизајнерски џемпер са снежним пахуљицама

Дизајн „џемпера“ се сматра зимском, дакле, у тандему, цртеж са пахуљицама од шарана, посут зрнцима или искрицама, боље ће одговарати него икада. Класична верзија маникира за сваки дан је транспарентна јакна са белим пахуљицама у негативном простору идизајн прстена у облику плетеног узорка.Овај дизајн се обично ради у белим и плавим или пастелним бојама.

Плетени маникир с медвједима

Слатки медвједићи су друга верзија узорка који се често налази у комбинацији с плетеним маникиром.Вјешти мајстори без потешкоћа лакирају медвједе с гел-лаковима или акрилним бојама, али за почетнике ће бити тешко сликати тако мали и сложени цртеж, па је најбоље користити наљепнице.Сада у специјализираним продаваоницама продано је много наљепница и клизача с медвједима и другим цртаним ликовима, који су такођер погодни у комбинацији с плетеним дизајном.

Новогодишњи плетени дизајн

Ако планирате да прославите Нову годину у сеоској кући, онда ће удобан плетени дизајн савршено одговаратикао новогодишњи маникир.Типично, узорак на ноктима допуњује пахуље, божићна дрвца, куглице, звона и друге божићне потрепштине.Уместо акрилног песка, можете користити новитет - светлуцави прах, који ће дизајну дати свечанији изглед.