Путовање ваздухом са бебом: како обезбедити удобност вашем детету и себи?

Аеродром и авион су необична места чак и за одрасле, посебно за бебе.Међутим, лако је учинити да ова неуобичајеност што мање омета дијете, што родитељима омогућава да се осјећају опуштено.Како тачно радити?Сада је вредно почети сада размишљати о путовању уз пријатне емоције, одбацити напетост која се преноси на дјецу и припремити се за лагано срце, али на дисциплиниран начин.Овај чланак даје основне препоруке.

Одлучите између седишта за кола и колица

Да бисте најједноставније ходали са дететом од аута /аутобуса до терминала, и седиште аутомобила и колицамеђутим, први производ може бити користан и на броду.Дакле, постоје модели, на пример Кидди Цомфрот Про, сертификовани за копнени и ваздушни саобраћај, као што је објављено на посебној налепници.То је сигурније од држања детета у наручју током лета, посебно у случају неочекиваних турбуленција.У овом случају, коришћење аутосједалице за дијете у авиону захтијева куповину посебне карте за дијете.Ако не постоји карта, ограничење се обично не може регистровати као ручни пртљаг.Колица често спадају у категорију ствари које се могу носити.

Размислите о свему што се односи на храну

Многе аеродроме треба похвалити за пружање бесплатних соба за мајку и дијете, у којима можете безбједно јести, пресвући се прије одласка,одморите се.О доступности таквог простора и његових условапосете вредне учења на званичним сајтовима аеродрома. Што се тиче исхране на броду - питање од посебног значаја за оне који користе смешу - вреди одбацити сва искуства. Иако је дозвољено да са собом понесете не више од 1 литра течности, и упаковане у посуде од 100 мл, у авионима је увек чиста вода одговарајуће температуре - у кухињи постоји опрема за грејање. Стога није потребно унапријед припремати „коктеле“, поготово зато што су обично кварљиве. Међутим, боље је да се део стави у суве боце унапред. Број боца се може израчунати на основу дужине путовања.

Побрините се за слободно време

Свако дете има играчку која га може узети дуго времена. Истина, у случају авиона, вреди размотрити да ли је то превелико и гласно. Поред играчака, добро је узети:

  • брадавица;
  • поплун;
  • теетхер;
  • једна или две књиге.

И још неколико једноставних савета.

Одјећа игра значајну улогу и боље је имати други сет на залихама. Удобна и удобна одећа, као пиџама, служи као сигнал да је све у реду, можете и треба да се опустите овде. Повољно ако се време лета поклапа са уобичајеним временом спавања за бебу. Ако се дете не смири, шетња између редова столица може помоћи: горе-доле, горе-доле ... Али наравно, можете само устати са столица када вам је командант дозволио да одвезете појасеве. То је све - пријатан лет!