Роза маникура (фото)

Нежан ружичасти маникир - је универзалан. Погодан је за жене било ког узраста и статуса.

Ружичаста боја је многострана и има много занимљивих нијанси: од деликатног пралина до светле фуксије. Ова нијанса се прилагођава само позитивном, романтичном, страственом и љубавном. Психолози су заједно са стилистима у пракси показали да је предивна ружичаста маникура у стању да подигне расположење свог власника и повећа њено самопоштовање.

Цонтент:

  • Модни ружичасти маникир
  • Ружичасто-ружичасти маникир
  • Ружичаста маникура са каменчићима
  • Ружичасти маникир са сјајем
  • Маникир црно-розе
  • Маникир ружичаста са белом
  • Роза маникура на кратким ноктима
  • Пинк маницуре пхото
  • Видео туторијали на ружичастом маникиру

Модеран маникир у ружичастим бојама

Пинк нокти ће бити невероватно популарни ове сезоне. Али како направити ружичасти маникир тако да изгледа релевантно и модерно? Прво, потребно је користити нове технике: разбијено стакло, камифубуки, цртање четком на мокром слоју гела, вео, лијевање и др. Друго, потребно је упознати модне цртеже. Ове сезоне постоји тренд у геометрији, цртежима у облику танких грана и цвијећа, као и различитим апстракцијама. Треће, морате користити стварне нијансе у раду. Сада су модни лак за нокте и нијансе праха. Матирани маникир је и даље популаран. Најсигурнија опција је комбинована модна маникура. Он користи неколико техника одједном.маникир, све врсте прибора за дизајн ноктију и гел полирање у различитим нијансама.

Нов. Слика гране

Прошивнаа версиа маникура - цвети на нокте

Техника сломљено стакло с ружичастим гелом за полирање

Ручно обојени нокти с четком

Розовиј гель пользовательского дизајна с конфети "камифубуки"

Маникур ружическиј гель поли с камуфли

Розовиј дизајн с ефектом ломног стекла

Розовиј гель полированниј с черним песком

Дизајн ружическиј гель полирован с участием вела на нокте

Летни волуметријски дизајн у ружичастим бојама

Летни дизајн нокти - капи на нокте

Мъжкаа мраморнаа маникура

Маникир с песком

Розовој маникур с техником руб-ин

Маникур с малими куглице

Сјајни ружичасти маникирни гел

За извођење светле маникуре потребан вам је: основни слој, ружичасти гел за нокте, завршни премаз.

Ружичасти нокти се комбинују готово на било који начин прољеће-љето. Ако у целокупан дизајн додате декор у облику лептира или вретенаца, можете добити светлу, живахну слику и велики летњи маникир. Ако нацртате лијеп украс или шаблон, онда можете сигурно ићи на забаву. Додајући мало сјаја у облику каменчића - добијате луксузни маникир, који је погодан за посебну пригоду, на примјер за матуру.

Светло роза маникурагел за нокте, фотографија

Ружичаста маникура са каменчићима

Украси у употреби у дизајну ноктију изгледају прикладно у свакој свечаној атмосфери.Привлаче очи и дају посебну ноту маникиру.Прозирни каменчићи су савршено комбиновани са ружичастом бојом.Изгледаће лепо на било којој дужини ноктију.Али на кратким ноктима не би требало да се укључите у овај декор.

Ружичасти маникирни лак са каменчићима, фото

Ружичаста маникура са блистањем

Ако сте уморни од монофоничне маникуре, увек је можете диверзификовати.За свакодневни маникир прикладан лак са финим сјајем.Већи декор погодан је за неформалну атмосферу и за прославе.

Светлуцање се може користити иу француском маникиру.Они покривају само врхове ноктију.Ружичаста база може бити сјајна или мат.

Роза маникирни гел-лак са блистањем, фотографија

Маникир црно-розе

Црно-роза комбинација је хит тренутне сезоне.Користећи контрастне боје лака за гел можете добити занимљив дизајн ноктију.Главна ствар је да се посматрају пропорције боја, иначе, уместо лепог дизајна, добијате мрачан образац, више налик на дечије боје.

Најједноставнија верзија у извршењу је леопард штампа.Да бисте га извели, потребно је да добијете две нијансе ружичастог лака, једна мора бити бледа, а друга напротив засићена.За регистрацију "предаторског" обрасца користиће се црни лак.Форцртањем узорка потребна вам је специјална четка или обична чачкалица. Црна боја се може успешно заменити сивом нијансом. Сиво-ружичаста маникура ће изгледати опуштеније и погодније чак и за радну средину.

Маникур дла полиетора красного гела, фото

Маникир ружичаста са белом

\ т

Ружичаста маникура, у којој је присутна и бела боја, изгледа веома импресивно. Ово може бити познати мјесецни дизајн, класична јакна или безобразне точкице. Ако радите у канцеларији у којој постоји строга правила облачења, онда одаберите њежне пастелне боје. За забаву богате неонске нијансе су у реду. Ако идете на састанак, онда покушајте направити занимљив узорак на ноктима и употпуните га декорацијом.

Маникур пинк с белој, фото

Пинк маникир на кратким ноктима

Роза маникура изгледа сјајно на ноктима било које дужине, укључујући и кратке. Танке и слабе на ноктима могу се визуелно променити на боље. За ово је погодан посебан тип бојења: беж база је покривена светло ружичастим лаком, а резултат је фиксиран заштитним премазом.

Роза маникура на кратким ноктима, фото

Пинк маницуре пхото

Ружичаста маникура са дизајном или само обичним премазом? Коју изаберете зависи од вас! Ми, пак, можемо понудити занимљиве идеје за дизајн ноктију за свакодневни, вечерњи и свечани изглед. Видите, изаберите и држите нокте увек у савршеном реду, јер онису позивнице сваке жене.

рожкаста маникура фото

рожкаста маникура фото

розоваа маникура фото

Светло роза маникура пхото

Пинк маникир с бело-сивим геломпхото

Видео туторијали о ружичастом маникиру

Маникир са малим кристалима

Лепо пролећни дизајн "гранчице"