Руксак за град: шта изабрати и шта обући?

У посљедње вријеме постоји тенденција да се мода подијели у два одвојена правца: добро познату високу моду и уличну моду.Висока мода нам диктира сезонске трендове, а улична мода их прилагођава нашем свакодневном начину живота.Главни мото уличне моде је да одећа треба да буде не само стилска, већ и удобна.То важи и за додатну опрему, о којој ће бити речи у овом чланку, посебно о модерним торбама.

Модне канџе, извезене кристалима, одлазе на вечерњи излазак.Обратите пажњу на свакодневне женске торбе.У моди волумена "надзора", различитих капацитета, торби, актовки, класичних "канцеларијских" торби "торба" са две ручке, као и модели торби, позајмљених из спортског арсенала - торбе, торбе, торбе, цилиндри и ранчеви за град.Класичне варијанте врећица могу се носити са готово свим, али са “новим” спортским стилом све је нешто компликованије.

Узмимо, на пример, тренд који добија на популарности - руксак за град.У продавницама можете наћи много опција за ову елегантну гизмос.Постојетаквируксаци који више личе на спортски или лежерни стил, а постоје и модели за канцеларију.Која од њих, са оним што треба носити, погледајте на слици испод.

Са чиме носити руксак за град?

Руксак за град са шареним отиском ће изгледати сјајно са риппед траперицама које су се вратиле у моду овог љета, као и пуловер и дуксерица.Флорал принт напртњаче се могу носити са равном хаљином, хаљином за кошуљу или другом хаљиномлацониц стиле. Монохроматски руксаци се често комбинују са бомбашком јакном, спортским ветровкама и трапер јакнама. Ако у вашој гардероби већ постоји тако модерна новина године као бездимензионални капут (превелики), онда можете купити и тренди свакодневни руксак за то. Главна ствар је да је комбинована са општим стилом и распоном боја. Са одјећом у пословном стилу такођер није забрањено носити руксак. Истина, у овом случају треба бити у потпуности израђена од коже. Тако ће бити више као модерна пословна торба. Руксаци за град од коже или једнобојне дебеле тканине изгледају добро са кожном јакном. Таквој слици бирајте руксак с обиљем металних копчи и других занимљивих окова, тада ћете створити осјећај модерног глам роцк стила у надолазећој јесенско-зимској сезони.

Као што разумете, могућности комбиновања модног модела “за град” руксака са другом одећом у вашој гардероби је много. Ако погледате различите брендове који производе торбе, лако можете пронаћи напртњаче различитих стилова: од лежерних до етничких или подземних. Свака од њих ће имати различиту удобност, функционалност и пространост. То су главне предности ове додатне опреме. Све ће се уклопити у то: пословне папире, таблете, козметичку торбу, торбицу и све остале неопходне свакодневне ситнице. А главно је да модерни руксаци нису само функционални, већ и лепи. Посебно се овај нови тренд уличне моде заљубио у младост.

Модни руксаци за град: фотографија