Сандале 2017: све модне трендове (фото)

Љето је повезано с врућим данима, плажом, морем, сунцем и сандалама.Ова модерна прољетно-љетна обућа је лидер у љетној гардероби сваког модног умјетника.

А који су само модели!Они су толико популарни да многе еминентне модне куће са собом производе читаве колекције.

Али који модели ће бити популарни ове сезоне, која је њихова особина и шта треба тражити када купујете?

Садржај:

  • Модни трендови
  • Модни сандали
  • Сандали 2017 на ниској стази
  • 10) Сандале на платформи
  • Сандале 2017: фотографије нових производа

Модни трендови

Сандале 2017 је удобна и лепа летња ципела која одговара готово свакој хаљини.Елегантне сандале са чврстом петом или клином ће бити одличан додатак пословном имиџу.

Сандале са високом петом или високом платформом изгледају сјајно са дугом хаљином од шифона или деним сундрессом.А за плажу или за шетњу модели стану на раван ђон.

Бриан Атвоод 2017 Сандали, фото

Што се тиче модних трендова, ове сезоне су сви актуелни трендови претходне сезоне.Ово сандале "ала-чизме" са отвореним прстима и петом.Ове ципеле су боље носити заједно са мршавим панталонама или тајицама.Останите модерне сандале на грациозном клину са светлим отиском.Посебно место у колекцијама 2017. године заузимају женски и префињени модели са елегантном петом.

Дизајн модних сандала 2017 укључује ускетраке, металне копче, патентни затварачи, закивање.

Модне сандале\ т

2017 сандале са високим петама неће оставити равнодушним ниједну моду. Модерна мода нуди женама практичну и, што је најважније, погодну за урбану свакодневну животну опцију - дебелу, стабилну пету различитих облика. Успешно истиче стил модела који су допуњени кожним појасевима и великим копчама. Ова идеја не изгледа мање импресивна у префињенијој верзији, где је врх ципеле украшен малим луковима, цветовима или минијатурним копчама.

Ове сандале из 2017. нису само леп елемент летње слике, већ су и удобне за ношење. Због тога се могу безбедно уградити у свакодневне слике.

Модни сандали с петом, фото

Ова летња сезона није била без клинца. То је разумљиво. На крају крајева, она се сматра правим стратешким оружјем за сваку жену. У новим колекцијама, пета "укосница" је представљена у различитим варијацијама. Стилетто сандале су направљене у духу романтике и кокетирања. Украшени елегантним декорима, савршено уклапају најбоље идеје дизајна.

Модние сандали, фото

Сандалс 2017

Сандале ниских потпетица (2 до 5 цм) представљају практичност, удобност и практичност. У тренду стабилног и наглашеног квадратног пета. Такви модели одликују се концизним стилом и јасноћом силуете.

Ниске сандале са затвореним или отвореним носомпредстављене у различитим бојама. Није вредно одабрати торбу или торбу за квачило под њиховом бојом - то је још увијек лоша форма.

Лакиране сандале са златним или сребрним ђоновима изгледају импресивно и мало пркосно.

Тренди сандали на ниске брзине, фото

Сандале

\ т

Сандале на платформи нису изгубиле своју популарност више од годину дана. Вољени су од многих фасхиониста за практичност и удобност приликом ношења. У исто време, они не изгледају ништа горе од модела са високим потпетицама. Они такође истичу лепоту женских ногу и визуелно их продужавају.

Сандале за платформе могу бити отворене и затворене. Постоји опција за хладно време, када имитирају чизме, али имају отворени прст или пету.

Модние сандали на платформе Сергио Росси, фото

Модние сандали на платформи, фото

Сандалс 2017: фотографија нових производа

\ т

Љетне сандале су прекрасан елемент женске гардеробе за ципеле, омогућујући вам да створите сјајне и спектакуларне слике. Правилно одабрани модели наглашавају индивидуалност и карактер власника.

Предлажемо да се упознате са новим трендовима ове сезоне и можда ћете за себе добити неке занимљиве идеје.

Сандалии 2017 Јимми Цхоо, фото

Сандалии 2017 Моникуе Лхуиллиер, фото

Сандалс 2017 нев, фото

Сандалс 2017 нев, фото

Сандалс 2017 нев, фото