Савети за шминку које нико никада није чуо

Упозорење! Тренутно, пре него што отворите тајне датотеке оисправној шминки .

Сва предивна половина човечанства жели да се похвали одличном везом са шминком. Желим да покажем да су шминка на "теби". Али постоје и дани када оловка за очи одбија да иде у правој линији, када се након бронзера чини да је неко запалио у соларијуму, и неопходна маскара за све девојке, одбија да увија трепавице. И након таквих разочарења, желим да скинем козметичку торбу са горњег ката, али не жури! Ево најбољихтехника шминкања , док је потпуно бесплатна!

Десет универзалних савета за шминку

1) Не само да је подједнако важна шминка, већ и квалитет четкица које се користе за шминку. Што је четкица боља, то је шминка боља и, наравно, четкица неће изгубити влакна тијеком шминкања лица.

2) Не ограничавајте се само на један тип темеља. Безбедно је мешати течну подлогу са кремом или прахом.

3) Волите своје грешке - и сакријте их од других. Како покрити црвенило од акни или плавих тонова испод очију. Супротне боје чине шминку. Да бисте добили ослободити од црвенила, морате примијенити коректор с зеленкастим нијансом, а плави тонови испод очију уклањају наранчасти коректор. Ако се за све ове проблеме користи само беж коректор, то ће овим подручјима дати само прљаву нијансу.

4) Постоје људи који мрзе облик њихових лица. Онда је контурасвој чаробни штапић. Ако желите да округло лице изгледа овално, узмите бронзер у руке и уклопите га на 3 места: храмове, јагодице и браду. Ако се чини да је чело превише широко или велико, направите потамњење дуж линије косе.

5)Чуда шминкемогу чак промијенити облик очију - и без операција. Ако су очи уске, могу се продужити. Потребно је држати стрелицу са црним оловком за очи или оловком на спољним угловима очију.

6) Правилно одабране сенке су такође важне. За плаве очи су погодне наранчасте нијансе, златне, брескве. Ове боје наглашавају дубину плавих очију. За зелене очи, прикладне су сенке које имају црвене нијансе - боје шљиве или вина. Власници смеђих очију су најсрећнији, јер браон је неутрална боја, и апсолутно било која боја је погодна за то. Али највише од свега плаве и љубичасте.

7) Исправна нијанса ружа ће вас уверити. Ако изаберете болд и светле нијансе, онда би ваше очи требало да буду мирни тонови, и обрнуто.

8) Не цртајте обрве оловком - ово није лекција цртања. Најбоље је користити сјенке за обрве и засјенити их четком под кутом. Изглед обрва ће бити природнији.

9) Умјетне трепавице - нећемо их користити умјесто вентилатора. Ако желите да имате бујне трепавице, поспите их прахом пре наношења маскаре.

10) Немојте се однети у праху. То заиста може помоћи да се уклони вишак сјаја и побољша тон коже, али саВременом ће вам дати боре.

Лијеп изглед привлачи, али не бисте требали злоупотребљавати козметику. Природна лепота је много боља!

Тајне шминке: како правилно нанети подлогу