Свеже идеје и нова маникура од метвице

Минт маникура 2019 је благи дим који обавија нокте и ствара лагану, готово безтежну ауру. Он је неупоредив. Невероватно лепа и привлачна. Боја мента је веома опуштајућа, ствара добро расположење и савршено опушта. Ни за шта се не користи маникир боје менте који се користи у припреми свадбених, романтичних слика.

Данас су мајстори сервиса за нокте са задовољством користили нијансе нијансе при изради прољетно-љетних дизајна. Нијанса није каприциозна и добро се слаже са другим бојама, што вам омогућава да креирате лепе, светле и незаборавне композиције. Па погледајмо ближе невероватној маникури од менте 2018.

Идеје за маникир од метвице са дизајном

Одлучујући да пратите моду, наоружајте се идејама за дизајнирање ноктију са вин-вин дизајном.

То је попут њежног вела са додиром луксуза и сјаја. Заиста, елегантна опција из које је тешко скинути поглед. Није неопходно да каменчићи имају исту величину, гдје ће камење различитих величина изгледати занимљивије. Маникир са кристалима је сасвим прикладан за радну средину. Потребно је само правилно распоредити сјајне елементе и они не би требали бити много.

Маникир на кратким ноктима помоћу нијансе нане изгледа уредно и свеже. Може се израђивати у монохроматској технологији или са контрастним закрпама.

Може бити мирна и створена у контрасту са сличним нијансама или, напротив, светлим. Као узорак могу бити одабрани геометријски облици, коврче, инсекти,лептири и више.Можете нацртати било шта.

Нокти од метвице са искрицама изгледају импресивно, а могу бити челични, златни или чак разнобојни.Прекрасан ефекат ствара веома фино млевена искра, налик прашини.Уз њихову помоћ, можете креирати креативне дизајне.

Маникура од метвице са гел-лаком са златом додаће елеганцију слици.Прелепа комбинација која се савршено допуњује и покреће.Златна боја може нагласити различите елементе, као што је осмех или врх ноктију.Можете нацртати дебеле и танке линије.Ако желите нешто необично, испробајте градијент од злата.

Ово је један од најпопуларнијих начина украшавања ноктију.Одлична свакодневна опција, која се одликује мирним, неутралним дизајном.Овај дизајн ће бити леп у свакој слици.

Традиционална верзија дизајна ноктију, која је једноставна за извођење помоћу шаблона.Рупа може бити обојена у белу, жуту, златну, беж, сиву.

Дизајн мат је изведен облагањем матирањем које се наноси на обичан гел за полирање.У мат верзији, боја нане изгледа још интересантније.Може се комбинирати са сјајним узорцима у истој схеми боја.

Не помислимо на дизајн пролећа без употребе боје менте.Он је нежан, племенит и омогућава вам да постигнете ту свежу ноту, која често недостаје у пролећној слици.Пролећна маникура од метвице може комбиновати другепастелне нијансе које ће употпунити и украсити цјелокупну слику.

Летни дизајн се одликује женственост и лакоћа с гелом за нанешен гел. Нема непотребних детаља. Светли, али прелепи дизајни се бирају коришћењем различитих узорака, слика, отисака. Летња маникура одлицно иде уз лагану одецу. У целини се добијају светли и слатки лукови.

Прелепа маникура са нијансом нијансе увек се цени и не излази из моде већ неколико година. Данас постоји много интересантних комбинација, које мало могу модификовати традиционалне и познате опције и направити нешто ново у дизајну.

Благи маникир ће изгледати посебно лепо на кратким или средњим ноктима. Може се допунити следећим елементима:

Познато је да се метвица и црна боја савршено уклапају. Тренд ове сезоне је геометрија и јасне пруге. Искористите ову предност тако што ћете креирати дизајн користећи ову занимљиву комбинацију.

Дизајн ружичасте менте односи се на модне трендове. Нијансе су веома пријатељски мед и стварају светао и топао тандем.

Још једна вин-вин и успешна опција је са белом. Помоћу ове комбинације можете креирати опенворк, апстрактне цртеже или извести традиционални дизајн јакне, маникуру на Мјесецу.

Жути са дизајном менте допуњује летњи изглед. Користећи ове нијансе, покушајте да направите градијент.

Сива манитура изгледа импресивно. У принципу, ове боје маникира су прилично деликатне. Зато немојте дуго излазити из моде.

Помоћи ће и додавање нијансе јоргована како би се нагласила нежност маникира с лаком од нане. Дизајн менте-лила је симбол свежине. Понекад, када је све мирисно, цветови јоргована, опојни својом невјеројатно укусном аромом.

Желите ли уронити у ауру спокојства, гламурозног шика, а затим комбиновати менту са љубичастом. Стварно дјевојачка комбинација, из неког разлога стално повезана са Паризом. Можда због чињенице да се минт-лила дизајн савршено уклапа у стил Провансе.

Зелени маникир и нијанса нијансе - луксузна комбинација која вам омогућава да створите невероватне ефекте лепоте.

  • с беиге

Маникир са лаком од нане у комбинацији са беж бојом је уобичајена опција за свакодневни живот. Беж минт дизајн је ненаметљив и изгледа скромно. Прави дијамант за девојке које воле мирни стил.

Маникир са гелом за наневање метвице ће одлично изгледати са сребром.Сребрна боја може цртати линије, пруге, цвијеће или користити посебан руб који ствара хладан метални ефект.