Свеже идеје маникура: колекција фотографија

Садржај:

  • Идеје за маникир: умјетнички потези кистом
  • Идеје за маникир: тродимензионални 3Д дизајн
  • Идеје маникуре: вишебојна фолија
  • Идеје за маникир гел лак са различитим ефектима
  • Идеје за маникир са великим каменчићима и глиттерсима
  • Идеје за маникир: апстрактни цртежи
  • Идеје за маникир: холограми
  • Идеје за маникир: колекција фотографија
Мајстори за нокте увек траже нове идеје за дизајн маникира.Они се могу сакупити гледањем модних ревија, слика славних, сортирањем кроз различите стилове, кориштењем нестандардних материјала док раде, инспирирани природним мотивима или једноставно експериментирањем с различитим комбинацијама нијанси и украса.У чланку су приказане свеже идеје маникуре и мала колекција фотографија са оригиналним дизајном ноктију.

Запамтимо да су у моди сада метализирани пигменти, каменчићи и кристали, необични узорци, тродимензионални дизајн и употреба разних новитета у прибору за дизајн ноктију.

Идеје за маникир: умјетнички потези кистом

Врло модерна новина у дизајну ноктију је маникура са гел-лаковима у боји користећи широку четку за наношење праха или специјални алат за маникир.Први слој се наноси на основни тон, за који је боље користити основну палету гела.Идеалан бијели, црни, сиви или беж лак, који се у зависности од густине наноси у једном или два слоја.Затим узмите различите контрастне светле нијансе гел-лака.Узгред, користите ову врсту премаза за нокте, стварајућиОвај дизајн маникир је најбољи јер Шелак се брзо суши, за разлику од обичних лакова. Али вратимо се на отелотворење наше идеје маникира. Даљи слојеви обојених лакова се наносе наизменично са лаким потезима широке четке за вентилаторе. Као резултат тога, на ноктима остају танке траке различитих нијанси. Ова модерна маникура изгледа необично, стилски и веома оригинално. Погодан је за дуге и кратке нокте. Можете експериментисати са бојама заувек. Такође, да би се направила прелепа маникура са танким хоризонталним пругама, употребити иглу или специјални алат за обликовање ноктију са шелаком.

Цртеж се наноси на мокри гел и након тога се полимеризује у лампи. У овој техници добро је цртати цвијеће, срца и апстрактне цртеже.

Маникура идеја: тродимензионални 3Д дизајн

Тема волуметријског дизајна ноктију није нова, али се у њој не остварују све идеје маникира. Креатори Средњег краљевства сваког мјесеца у великим количинама производе нове врсте волуметријског накита и разне додатке за нокте, тако да можемо утјеловити најодважније идеје дизајна ноктију. Металне, пластичне, полиуретанске мале броше и лажне форме на ноктима могу савршено надопунити и освјежити било коју врсту маникира, чак и класичне француске или маникуре на мјесецу. Не постоје ограничења за креативност, само идите у било коју онлине продавницу са робом из Кине и наручите сетове прибора за нокте. Онда рад руку ифантаси визард. Недавно су постали популарни монотони јастучићи за нокте са обимним шиљцима и коцкама.

Идеје за маникир: 3Д дизајн окружења са каменчићима

Идеи маникура: волуметрическиј дизајн с ружами 3Д-гел

Идеје за маникир: 3Д дизајн окружења са имитацијом камена

Идеје за маникир: вишеслојна фолија

Злато и сребро је постало модерно не тако давно и већ је заслужило љубав многих девојака. Маникир са фолијом изгледа веома импресивно, посебно када се ради о вечерњем и празничном маникиру. Нова идеја маникира 2019 - дизајн ноктију са разнобојном фолијом. Учините то не тако тешко, али изгледа као маникир у милион. У почетку се наноси основни премаз бојом гел-лаком, а затим се наноси вишебојна фолија каотичним путем. Боље је не притискати, тако да отисци имају неравне ивице. Ова метода наношења фолије назива се откидање. Вишебојни маникир од фолије изгледа као апстрактни цртеж експресионистичког уметника.

Идеје за маникир: вишебојна фолија

Идеје за маникир гел са различитим ефектима

Познати брендови скоро сваке сезоне дају дизајнерима ноктију храну за креативност и потрагу за новим маникирским идејама, производећи необичне колекције лакова. Опције маса: лакови са ефектом кракелуре (са пукотинама на површини), светлећи сјај у мраку, лакови са холографским ефектом, треперење са микро сјајем и друге опције Обични орнаменти направљени са таквимлакови изгледају ново

Идеје за лак за маникирни гел са различитим ефектима: обрасци "мачје око"

Идеје за лак за маникирни гел са металним ефектом51]

Маникир с гелом за обојено стакло

Идеје за маникир: велики каменчићи и шљокице

Још један тренд у дизајну ноктију који даје свјежинуманицуре идеас.У моди викладивание узорака на нокте с великим рхинестонес и спарклес.Маникир са великим сјајем у облику мозаика на ноктима, мада мукотрпан у својој имплементацији, али веома стилски и привлачи поглед на лепе руке.На сунцу блистају многостране честице бљештавила попут драгог камења.Таква маникура неће оставити равнодушним ниједну девојку.Мозаик маникир се може обавити независно.То ће бити прикладно на забави, прослави или прослави, а може се користити и као новогодишњи маникир.

Идеје за маникир са великим каменчићима и глиттерсима

Идеје за маникир са великим каменчићима и глиттерсима

Идеје за маникир: апстрактни цртежи

Ово је, могло би се рећи, најновији модни тренд наил арта 2019. Апстрактни цртежи све чешће су украшени ручки звезда и холивудских славних личности.Такви цртежи су направљени користећи разне алате и технике.На пример, прскањем, бојањем четком или иглом.Можете нацртати узорак с лаком на води, а затим га пренијети на нокте и завршити га четком или додати декорације.Ово ће бити опција за маникуру водом.Такође можете изрезати необичне шаблоне и користити их нестандарднона неки начин.На пример, урадите инверзију.Ово је када се гел за полирање наноси не унутар шаблона, него напољу.Испоставља се обрис слике.Да би ивица била лепа, можете користити сунђер за наношење шелака, добијате неку врсту симбиозе из шаблона и градијентне маникуре.Покушајте, експериментишите, измислите идеје маникира.

Идеје за маникуру: апстрактни цртежи

Идеје за маникуру: апстрактни цртежи

Идеје маникуре: апстрактни цртежи

Идеје маникуре: апстрактни цртежи

]

Идеје за маникир: холограми

Маникуре са занимљивим холографским ефектом све више се сусрећу.Ово је такође ометање, али преносиво.Основни премаз у овом маникиру може бити обојен или чист.На њега се наноси специјални лепак.Када се мало осуши, фолија се веома пажљиво залијепи и чврсто притисне по целој површини, а затим нагло скине.На ноктима остаје предивна слика.Овај дизајн нокта је савршен за Нову годину или зимски маникир.

Маникури с холографическим рублетом

Идеа маникура: холограми с фольми

: колекција фотографија

За вас је прикупљена колекција фотографија са необичним дизајном ноктију.Ископирајте идеје за маникир и оживите их.Готово сваки дизајн је погодан за кућни маникир.

Идеје за маникир, фото
Идеје за маникир, фото
Идеје за маникир,пхотос
Идејеманикир, фото
Идеје за маникир, фото
Идеје за маникир, фото
Идеје за маникир, фотографија
Идеје за маникир, фото
Идеје за маникир, фотографија
Идеје за маникир, фото
Идеје за маникир, фотографија
Идеје за маникир, фото