Тајне бриге за обрве након бојења

Данас све више жена прибегава поступку обојења обрва каном или биотатуазом.Предност ове методе стварања идеалног изгледа је да се кана за обрвекористи за бојење,која је природног поријекла и не штети кожи.После биотатуаза нема потребе да сваки дан проводите много времена како би обрве биле у реду, дајући им жељени облик и боју.Такође, овај поступак се може спровести и за труднице и дојиље, што се такође сматра великим плусом.Поред тога, бојење је апсолутно безболно, брзо и не изазива алергије, јер се користе природни лекови, изузетак је индивидуална нетолеранција, која је изузетно ретка.Али најважније је да након бојења обрве изгледају веома природно и готово их је немогуће разликовати од природних.Међутим, да би се одржао тако диван резултат дуго времена, након процедуре, морате слиједити нека правила за његу обрва.

Шта не треба радити након бојења?

Познато је да је након спроведеног поступка биотатуације у салону или бојања обрва код куће потребно поштовати одређена ограничења како би се избјегли неугодни посљедице и дуго задржао ефект.

  • У року од 24 сата након бојења, не би требало допустити да влага дође до обрва тако да је боја фиксирана.
  • Не могу се користити сви козметички производи, на пример, водоотпорни производи треба одложити.
  • Не би требало да буде дозвољено да се суочаварадила је пара, тако да је са излетом у каду и сауну боље чекати.
  • Немојте користити поступак пилинга или љуштења.

Шта треба урадити након биотатуазха?

Да би се обрве хидратизирале, како би их учинили још бољим, морате користити природна уља. На пример, уље од бадема, рицинуса, кајсије и еукалиптуса се сматра одличним средством.

Да би се боја обрва сачувала у свом изворном облику што је дуже могуће, препоручује се израда маски. Једна од најбољих се сматра маском која користи природне производе. Потребно је узети у једнаким размерама ланено уље, вазелин и пчелињи восак. Сви производи се мешају у хомогеној маси. Нанесите смешу на обрве 1-2 пута недељно 10-15 минута. Затим темељно исперите или обришите остатке памучним јастучићем.

Биотатуација је безболна и брза процедура која ће свакој девојци омогућити да изгледа неодољиво, а да не троши пуно времена на шминку обрва.