Топ 10 вјенчаница у 2019

За тему вјенчања нема наглих промјена у трендовима.Уобичајено, трендови се глатко крећу из једне сезоне у другу, постепено се обогаћујући новим детаљима и идејама.Ипак, трендови времена нису страном овом сегменту модне индустрије, а постојећа мода вјенчања постоји.Модерне интерпретације слике невесте са демонстрација на подијуму се активно крећу у стварни живот.Овај преглед, састављен на основу анализе најновијих колекција светских дизајнерских кућа, помоћи ће да схватимо које ће вјенчанице бити у моди ове године.

Преглед 10 трендова за одабир најотмјеније вјенчанице 2019

Колекција вјенчаница 2019. одушевит ће будуће невјесте демократијом.И присталице класичног изгледа и модерне жене које желе да изгледају ведро и незаборавно у свом главном дану ће пронаћи одговарајући стил за себе.Општи трендови 2019. године су ублажавање конзервативне суздржаности, жеља за смелим експериментима и нестандардна употреба познатих детаља и декора.Избор фотографија са најновијих емисија показује разноврсност избора за модерну вјенчаницу.

Тренд бр. 1 - В-деколте

У последњим сезонама, дубоки деколте се једва користио у колекцијама венчања.Након неколико година релативног заборава, овај се детаљ тријумфално вратио тренутним трендовима.Геометријски В-изрез, често екстремне дубине до линије струка - модни тренд 2019. године.Уз деколте је позван да се отвори и затвори.Дизајнери често тукупровокативне деколтее са уметцима од чипке, везом од перли и шљокицама, луковима.

Амсале

Марцхеса 12]

Моникуе Лхуиллиер

Осцар де ла Рента

Тренд бр. 2 - Обиље транспарентних елементов

]

У колекцијама 2019. године све свадбене хаљине у стилу доњег рубља су широко заступљене од свих познатих дизајнерских кућа.Наравно, таква одјећа је дизајнирана за најодважније невјесте.Да би се смањио степен искрености, обиље транспарентних тканина компензује намерно строг стил.Избегавајте претерану сексуалност, граничи са вулгарношћу, помаже густу чипкасту вез и дугу таласасту вео.

Коллекциа Осцар де ла Рента.Транспарентна тулле вјенчаница преко беж доње хаљине

Осцар де ла Рента колекција.Фасхионабле транслуцент цорсет

Реем Ацра цоллецтион.Прозирна сукња с кожним сукњицама

Инбал Дрор колекција.Луксузна прозирна вјенчаница с везом и шљокицама.

Тренд бр. 3 - Природни мотиви

Цвеће је идеално за стварање романтичне одеће.Декорације у облику тродимензионалних 3Д апликација, шарени вез на главној тканини и вео у стилу Провансе, уметци од чипке у “голим” моделима - у венчаницама 2019. године, цоутуриери нуде разне цвјетне мотиве за сваки стил.Цвјетни мотиви су у стању да дају бескрајну њежност слици и омекшају најконзервативније одоре.

Виктор & Ролф

Херрера

Наем Кхан

Осцар де ла Рента

51) Темперлеи Лондон

Тренд бр.Такви модели омогућују вам одржавање равнотеже између елеганције и екстраваганције.Блистава одећа надокнађује се једноставношћу стила и недостатком украшеног накита.За имплементацију модерног минималистичког стила користе се густе, блиставе тканине.За израду летећих силуета користе се лагани течни материјали.Са сваким покретом, фигура младенке трепери са вишеструким сјајем, стварајући фантастичну ауру око себе.

Галиа Лахав

Амсале

Наем Кхан

Тренд бр. 5 - Лукови на свадбеној хаљини

Лукови, на овај или онај начин, увек су били присутни у венчаницама.Али у најновијим колекцијама овај детаљ прави прави пробој и потпуно трансформише опрему.Тренд из 2019. - велики лукови, често сјајне контрастне боје.Сада не само да наглашавају струк дјевојке, него и декорацију деколтеа, посјекотине на леђима, сукње “године” и рубови.

Амсале

Каролина Херрера

) Лела Росе

Виктор & Ролф

Тренд бр. 6 - Најмодернија боја лета 2019.

бити једини избор за вјенчаницу.За разлику од претходних година, овогодишњим колекцијама скоро потпуно недостаје сјајна богата палета.Ивори, росе куартз, тендеразурно - главне боје хаљина и детаљи детаља, поред белог, за лето 2019. године.Позната дизајнерица Вера Вонг нуди обиље беж нијанси у прегради са натеченим сукњама.Невеста у таквој хаљини ће изгледати модерно, небално и ништа мање романтично него у класичној белој хаљини.

Каролина Херрера

Вера Ванг

Тренд № 7 -Модерни кратки модели

Лијепе и женствене мини-опције су дар за оне који не желе одабрати класичну вјенчаницу на поду, али нису спремни за екстремне одлике.Модели кратких венчаница у 2019. години задржавају све карактеристичне предности традиционалних хаљина: прелијепе преливене тканине, дугачке петље и винтаге декор.Мини-хаљине дају допуштену сексуалност и необичну изражајност слици младенке без икакве назнаке претјераности и инконтиненције.

Наем Кхан

Осцар де ла Рента

Тадасхи Схоји

Виктор & Ролф

Тренд бр. 8 - Елеганце ин Симплицити

Маркле је поставио снажан тренд за једноставан амерички стил.Модни тренд 2019. године - пажња на рез, умерена количина декоративних елемената и концизност стила.Аристократска А-силуета и минималистичка "сирена" од дебелих еластичних тканина као што су сатен или креп изгледају елегантно и романтично, а не одвлаче пажњу од самог хероја.Дубоки деколте, отворена рамена и дозирани уметци са цветним узорком омекшавају тежину матиране тканине идајте слику завођења.

Виктор & Ролф

Осцар де ла Рента

Марцхеса

Анне Барге

Амсале

Тренд Но.

У модерним хаљинама 2019. године посебна пажња се посвећује теми сјајности и блиставости.Као и до сада, у најновијим колекцијама постоји обиље искрица, блистања и других треперећих елемената.Текуће силуете и драперије, употпуњене везењем шљокица - ултрамодерни апел за невероватне свадбене хаљине принцезе.Романтичне девојке које воле старински изглед треба да цене такве моделе.

Темперлеи Лондон

Инбал Дрор

Инбал Дрор ]

Јенни Пацкхам

Тренд Но.Хаљина класичног кроја, дизајнирана на овај начин, биће прикладна за традиционалну прославу.Ново у 2019. години - кратка свадбена хаљина типа коктела, употпуњена рубом перја дуж деколтеа, руба или рукава - бит ће врхунац омладинске вечери.

Наем Кхан

Осцар де ла Рента

Инбал Дрор