Целер за губитак тежине: једноставни рецепти

Садржај:

  • Предности целера за мршављење
  • Целер за мршављење: рецепти за укусна јела

Предности целера за губитак тежине

За већину "губитка тежине", најважније је да се не напреже или пати.Такође, добра исхрана је дијета која није скупа у смислу финансија, минимална је у смислу трајања и премашује сва очекивања у смислу изгубљене тежине.У овом случају, једна од ових прихватљивих опција је целер за губитак тежине.Овај производ није само асистент са вишком килограма, већ и панацеја за човјечанство, јер је богат витаминима Б, К, Е, протеинима, аминокиселинама, минералима, што омогућава тијелу да старије спорије, је седатив, уља целера имају позитивне ефекте на гастроинтестинални тракт.Целер се третира због панкреатитиса, дијабетеса, а због инхерентне нормализације метаболизма воде и соли препоручује се старијој генерацији људи.Целер повољно утиче на рад мозга и организма у цјелини, држи тијело у доброј форми, антисептик и диуретик и не допушта тијелу да дебугује масноће.

Целер за губитак тежине препоручује се не само за лечење гојазности, већ и као додатак исхрани за особе са болестима јетре, бубрега, бешике и гастроинтестиналног тракта.Сок је дизајниран да се ослободи токсина, игра важну улогу у варењу хране, а да се не може заменити са губитком тежине.

Одабир дијетних опција мора да зна да целер за дијету од 3-4 дана није заменљив, једе се онолико колико желите, можетекомбиновати са другим производима или заменити масти целером, а резултат ће бити минус 1-2 килограма.

Целер за мршављење: укусни рецепти

Целер за губитак тежине у посуђу:

  • Салата од целера са јабуком и пилећим прсима.

Кувана пилећа прса, паприка, целер, зелене јабуке, парадајз, црвени лук фино, слама или коцкице, све помешајте, додајте павлаку и маслиново уље, поспите лимуновим соком, со.Бибер по укусу, на крају додати сенф.Све поврће и дојке се узимају од 150 до 200 грама.

  • Говеђи паприкаш са целером.

Попеците говеђе месо у маслиновом уљу, исеците кришке, додајте лук и пржите до златног, а затим улијте парадајз, целер и паприку у посуду, залијте водом и пирјајте док не буде готовасо и бибер по укусу.На 400 грама говедине узмемо 200 грама поврћа.

  • Целер за губитак тежине у облику котлета.

Шаргарепа, лук, кромпир и бели лук сечени од целера, укухани у масу јајета, со, бибер по укусу.Израђујемо котлете од мљевеног меса, по жељи их можемо уваљати у крушне мрвице или гриз и пржити на маслацу.На 500 грама целера преостало поврће узме 100 грама.

  • Борч с целер.

Главни производ целера ставите у посуду са кипућом водом, додајте шаргарепу, кромпир, пржите лук одвојено у путер и додајте пире парадајза или прелив од парадајза, пошаљите купус у тавуи додајте прелив и на лаганој ватри доведите спремност, бибер, со по укусу.

150 грама поврћа се узима по 250 грама целера.

  • Сок од целера.

Свеже исцијеђени сок се узима орално три или више пута дневно, јер је безопасан за тијело, али засићен витаминима и другим благотворним елементима, повољно ће утицати не само на ваше здравље, већ и на јачање, али и на укупну снагу фигхт овервеигхт. Сок ће регулисати апетит. Можете га и разблажити јабуком, цитрусним соковима.

Такође прочитајте чланак о другом врло корисном производу: купус за губитак тежине, пића за мршављење.