Цртежи на ноктима код куће (30 фотографија)

Оригинална маникура са сликом помоћи ће да се диверсификује слика и олакша и изравније.

Данасцртежи на ноктима код кућесу уобичајена појава. Уосталом, све потребне ставке за сервис ноктију доступне су у редовним продавницама.

Да бисте дизајнирали уредан, морате добити специјалне маникирне додатке. То могу бити четке различитих дебљина, точкице, шаблони, наљепнице, шаблоне. Ако у вашој кутији за маникир нема таквог практичног уређаја као што су тачкице, умјесто њега можете користити укосницу са округлим куглицама на крајевима, иглу или чачкалицу.

Цонтент:

  • Цртежи на ноктима код куће: иглом
  • Цртежи на ноктима код куће: четком
  • Цртежи на ноктима код куће: тачке
  • Цртежи на ноктима код куће: гел за полирање
  • Цртежи на ноктима код куће: боје
  • Цртежи на ноктима код куће: видео

Нокти код куће: иглом

Узорци на ноктима код куће могу се обавити обичном иглом. За рад ће вам требати лакови у контрастним бојама, горњи слој, а заправо и сам алат. Оштрија и тања игла, елегантнији ће бити.

Најједноставнији цртежи на ноктима, који су погодни за почетнике, су апстрактни обрасци. У ту сврху се на припремљену подлогу наноси основни слој лака. Када се осуши, постићиПоново се наноси лакши слој текстуре. Након неког времена, капљице контрастног лака и игле се наносе на површину нокта, према замишљеном узорку, појављују се обрасци. Главни услов је да се цртеж дуплира на свим ноктима. Да би се добио жељени резултат, препоручује се вежба на комаду папира.

Цртежи на ноктима код куће: са иглом, фотографија

Цртежи на ноктима код куће: са иглом, фотографија

Нокти код куће: четка

Четке су практично средство за давање посебног нагласка ноктима. Прављење цртежа четком није тако лако као што изгледа на први поглед. Необични и замршени украси могу да раде само прави професионалци. Али немојте очајавати. Ова техника се може потпуно овладати, ако се претходно практикује. Посебно на интернету излагали су бројни мајсторски течајеви. На пример, фотографија корак по корак ће вам омогућити да разумете како се слика одвија. За почетнике су развијене специјалне технике које укључују различите коврче и хаотичне линије. Прикупивши мало праксе, можете се пребацити на цвјетне мотиве, осим тога, ове сезоне су невјеројатно популарни, посебно за кратке кратке нокте.

Цртежи на ноктима код куће: четком, фотографија

Цртежи на ноктима код куће: четком, фотографија

Нокти код куће: тачке

Користећи тачке можетедиверсификовати свакодневни маникир и учинити га привлачнијим и светлијим. Цртежи точкица су скоро савршени. Девојке које воле разноликост, могу употпунити класични француски грашак. Ова слика може украсити само врхове ноктију или нацртати осмијех када је мјесец дизајниран. Ова верзија слике изгледа прикладно у свакој ситуацији. За свакодневно ношење бирају се тријезне боје, а за остале дане можете се мазити светлим, ведрим бојама.

Цртежи на ноктима код куће: тачке, фотографије

Цртежи на ноктима код куће: дотсом, фотографија

Нокти код куће: гел за полирање

Ако поседујете уметничко образовање, онда цртање ноктију код куће уз помоћ гела није проблем за вас. Гел лак је јединствен материјал. Може се користити за креирање футуристичких узорака или украса за зрак.

Цртежи на ноктима код куће: гел за нокте, фотографија

Цртежи на ноктима код куће: гел за нокте, фотографија

Нокти код куће: боје

Акрилне боје се могу користити код куће. Лако се користе, јер се могу мешати и добити необичну лепоту. Акрилне боје на ноктима изгледају веома сјајно и привлачно. Уз њихову помоћ, можете нацртати било шта. Занимљиве опције можете погледати на Интернету. Постоји много различитих видео снимакадетаљније разјасните ово питање.

Цртежи на ноктима код куће: са акрилним бојама, фотографија

Цртежи на ноктима код куће: акрилне боје, фото

Цртежи на ноктима код куће: видео

Да бисте нацртали лепи узорак, украс или шаблон, требало би да мало вежбате.За то вам је потребан лист папира и обојене оловке.Идеје се могу нагласити на нашој веб страници.Будите увек лепи и неодољиви!