Црвени маникир са дизајном: 150 свежих фотографија

Какву слику изаберете данас није важно, јер је црвена маникура универзална. Симболизира страст и сензуалност у исто вријеме. Црвени маникир је успео да освоји срца већине поштеног пола, јер се може извести на кратким или дугим ноктима. Црвена боја је многострана, има много нијанси, од којих је свака занимљива и лијепа на свој начин.

Црвени маникир је одавно у категорији класика, али стилисти не одустају, појављују се различите опције дизајна.

Цонтент:

 • Сорте црвеног маникира
 • Црвени нокти: комбинација боја
 • Црвена маникура са узорком
 • Црвени дизајн ноктију: нове фотографије

Сорте црвеног маникира

 • Маникура Месеца савршено се комбинује са сребрном, белом, златном нијансом. Такође, рупа за нокте не може прекрити и оставити транспарентну. Ова опција изгледа занимљиво. Многе девојке обликују рупу малим каменчићима или црним луком.
  • КласикФранцуски маникирсе може разблажити светлим и сочним црвеним. Ова опција ће се савршено уклопити у пословну слику жене или постати део свечане слике.
   Мат црвена маникураје новина сезоне 2019. За њено извођење за мат маникир се користи специјални гел за нокте у боји, можете користити и сјајни, али на крају нокте нанесите слојем матирања.
  • Веојерелативно нова техника, којом можете ефикасно декорисати нокте. Помоћу танке четкице, граница плоче нокта је нацртана црвеном бојом, а затим се цртају обрасци који имитирају шаблон.
  • Дизајн ноктију са црвеним гелом за полирање са песком . Овај дизајн вам омогућава да добијете баршунасти премаз. Црвени прах се наноси на још не осушени гел за нокте. Песак лежи на нокту у равномерном и равномерном слоју.

  Пользователь дла пользователеј красного гела, на фотографиах

  • Огледало црвена маникураизгледа само сјајно. Да бисте га направили, потребно је користити специјално брушење, које ће помоћи да се постигне глатки, полирани ефекат огледала.

  • Црвени маникирможе разводнити занимљив узорак. Хит и новост ове сезоне је узорак назван “ џемпер . Одличан је за тематске забаве и свечане догађаје.

  Црвени нокти: комбинација боја

  • Класични црвени гел за полирање је компатибилан са многим нијансама боја. Модни тренд ове сезоне је вишебојни модни маникир. Једнобојна боја изгледа досадно, због чега су дизајнери развили најуспјешнију палету боја, која се може сигурно мијешати.

  Тренди красно-розовиј маникур с гел-лаком

  • Црни и црвени маникир ствара контраст, али складан дует. Црно-црвена маникура је комбинација за темпераментно,емоционалне и страствене девојке. Дизајн ноктију је погодан за све прилике. Савршено се комбинира са строгим пословним одијелом и свечаном хаљином. Црни и црвени маникир се може урадити са каменчићима, или можете направити спектакуларан градијент.
  • Маникур черниј с белом не бил необходим. Изгледа занимљив геометријски дизајн, бојење у тону новогодишње кугле, имитација зебрине коже, бијело цвијеће на црвеној позадини, градијент бијеле и црвене боје. Можете створити деликатан дизајн, додајући црвеним мало бијелих мрља, цвијећа. Многи мајстори радије боје све нокте у гримизу и цртају само на безименим ноктима.
  • Црвена са златом. За декор можете користити танке златне нити, фолијски папир, којим можете дизајнирати "разбијено стакло". На црвеној позадини можете нацртати геометријске обрасце, дијагонале или равне линије, мрежасте мреже или обојити све нокте црвеном бојом и два прста у злату.
  • Могуће је одједном комбиновати неколико боја гел-лака. Изгледа одлична комбинација белог, црног и црвеног лака.
  • Црвена маникура са узорком

   \ т

   Црвени маникир са дизајном увек изгледа интересантно и живахно. Могућности дизајна велике разноликости. Идеје се могу наћи у модним блоговима. Новост ове сезоне: цртежи и обрасци прекривени баршунастим пијеском. На целој плочи за нокте можете направити солидан узорак или само украсити дио.

   Једноставно, али слаткоизгледа као бела точкица на црвеној позадини. Такође је тешко не споменути цвјетну тему, јер је толико популарна ове године.

   Краснаа маникира с цветами

   Красниј маникур с линијами

   Красниј маникур с геометрическим образом

   Красниј маникур с медведами

   Геометријски узорци могу се користити и за украшавање ноктију. Оригиналан и необичан изглед леопард маникира у црвеној боји.

   Црвени маникир са дизајном може се извести уз помоћ специјалних налепница и маркица.

   дизајн лака за гелове за нокте с црвеними плодови

   Дизајн черних ноктов с монограми

   Тренди красниј маникур с грибами и цветами

   Црвени маникир са тулипанима

   Красниј маникир с геометрическим образом

   Црвени дизајн ноктију: нове фотографије

   Добро неговани црвени нокти увијек изгледају лијепо и привлачно. Желе се дивити. Модни трендови омогућавају употребу различитих техника које дизајн чине необичним, а не досадним. Црвена маникура није новост, али је вјероватно класик без вјечности, али то је његов шарм. Нудимо да се упознате са разним могућностима дизајна које су релевантне у новој сезони.

   Волуметриц ред маницуре

   Ред маникур с рхинестонес

   Красниј маникур с камуфли

   РедМаникура “цат-еие”

   Црвена маникура са налепницама и шаблонама

   Црвена маникура са украсима од дијаманата и микро бисерима122]

   Црвена маникура са срцем

   Ред вет маницуре

   131) Црвени дизајн ноктију са ливеним

   Дизајн ноктију са узорцима цвећа

   Црвена маникура са микробитима

   Црвена маникура са ружама

   Црвена маникура са капљицама

   Црвенаглиттер десигн

   Десигн оптионсна гел за нокте за нокте са ефектом цракуелуре и холографског трљања]

   171)