Вјенчање фризура народа свијета, фотографија

Стално пратимомодне трендовеу фризурама, шминкању и фризурама које долазе у надолазећој сезони.Пошто смо видели десетине сајтова и модних ревија, где је све прилично монотоно и копирајући све наведенемодне трендове , на крају се претварамо у клонове једни других са само неколико разлика.Али шта ако се окренемо добрим старим традицијама!Дакле, инспирирани смо да створимослику вјенчањаифризуре , путујући по земљама свијета.

Вјенчане фризуре у енглеском стилу (фото)

За свадбене фризуре у енглеском стилу карактеристичне су суздржаност, елеганција, углед и конзервативност.Као и краљица Енглеске, требате се држати класика у свему, обратити посебну пажњу на мале ствари, због њих, на крају, на слику.Ваша уредна фризура, дискретна природна шминка, мали свадбени букет, направљен у пастелним бојама, па чак и ваше држање треба да нагласи ваше постајање и племенитост.Запамтите да „праве“ енглеске жене преферирају скромнефризуре за вјенчања , наглашавајући природну љепоту.И не заборавите да одаберете прекрасну венчаницу.

ВЕДДИНГ ИН ЕНГЛИСХ СТИЛЕ

21)

Фризерске фризуре у афричком стилу (фото)

У овом случају одмах искључујемо најчешћи стереотип. Свадбена фризура у афричком стилује далеко од традиционалних афричко-ружичастих плетеница, иако плетенице са одређеним дизајном могуда присуствују. Главно је да се не претјерујемо! Постоји много опција фризура за венчање у афричком стилу. У правилу, то је савршено глатка чешљана коса, узета у уредну гомилу или положена на бок. Фризура се може направити у облику ткања обичних густих плетеница или "шкољке". Таква опцијафризура за вјенчањапогодна је за невјесте са тамном кожом и тамном косом.

Свадьба в африканском стиле

Свадебнаа коса хавајского стила (фото)

Ако желите да имате вјенчање у хавајском стилу, једноставно не можете без егзотичног цвијећа и богатих боја у дизајну прославе. Наравно,невјеста не би требала бити изузетак. Можете изабрати најједноставније опције фризуре: лабаве коврче, уредно сакупљене са једне стране, или косу распоређену у лабаву буну. Најважније је да тропско цвијеће или вијенац буде неопходна декорација за косу.

ВЕДДИНГ ИН ТХЕ ХАВАИИ СТИЛЕ

Свадебние фризи в грчки стиле (фото)

Све младенке све чешће бирају свадбене хаљине, створене на сличан начин као и грчке богиње. Ако сте се зауставили на сличној опреми, онда да бисте довршили слику требат ће вам фризура за вјенчање , направљена у истом стилу.

Традиционални накит свадбене фризуре у грчком стилу су тијаре, траке за главу, разни украси за косу.Често су у косу уткане дивље цвијеће или цвасти.

ВЕНЧАНСТВО У ГРЧКОМ СТИЛУ

79)

Свадбене фризуре у индијском стилу (фото)

Ако желите да имате изванредно, светло и јединствено венчање, онда га дизајнирајте у стилу Болливоода.Таква вјенчања, барем у Русији, су прилично ријетка, и можете заиста изненадити све.Прављење индијског вјенчања је веома различито од традиционалног европског.Прво, заборавите на класичну белу хаљину.У овом случају, да би се потпуно уклопио у стил, одећа ће морати бити ушивена по наруџби.Што се тичесвадбене фризуреу индијском стилу, овдје је нешто једноставније.Фризуре су прилично једноставне.То може бити глатко чешљана греда, украшена малим плетеницама, или лабавим великим коврчама, уредно убраним на задњем дијелу главе.Као прибор за израду фризура можете користити традиционалну индијску тику, перле, конац за перле, разне укоснице и свеже цвијеће.

ВЕНЧКА В ИНДИАН СТИЛЕ

96)

Свадбене фризуре у шпанском стилу (фото)

Слика горуће шпанске лепоте не може се замислити без јарко црвене пупољакице, уредно уткане у њену косу.Да бисте направили фризуру за вјенчање у шпањолском стилу, можете користити гримизну ружу, црвени мак или божур на копчи, или ткати живи цвијет.Традиционална шпанска фризура - чвор испреплетених плетеница.Међутим вјенчањеваријанта шпанске косе.

Свадебние фризери в мексическом стиле (фото)

Свадбена фризура у мексичком стилу је великодушно прекривена светлим пупољцима. По правилу, ово су вијенци од природног цвијећа, а разноврсне нијансе су добродошле. Мексичка фризура се најчешће састоји од две плетенице са сваке стране. Такође, постоје варијанте фризура са једном плетеницом, избодене у облику обода.

ВЕДДИНГ ИН МЕКСИЦО СТИЛЕ

Свадебние фризери в русском стиле (фото)

Репродукујте руске свадбе посебно добро зими! Вјенчаница с бијелим кожнатим капутом, везеним чизмама, квачилом и још много тога може се одабрати да би се створила слика руске љепоте. Завршни додир ће бити вашафризура , направљена у облику традиционалне руске фризуре - кокошника.

ВЕНЧКА НА РУСКОМ СТИЛУ

Свадебние фризьи в апонском стиле (фото)

Стварање традиционалне оријенталне фризуре за венчање је цела уметност. Не подсећа на стил, већ на читаву “конструкцију” на глави. Веома замршена, али увек веома уредна и суптилна, она трансформише свог власника и чини је правом оријенталном лепотом. Засвадбене фризуреу јапанском стилу карактеризира употреба обиље додатака: трака,чешљеви, велике укоснице, перике и облоге од природне косе. Фризуре су обично високе. Коса се скупља на стражњој страни главе у различитим облицима и бојама цвијећа или "ваљака". Запамтите да јапанска фризура за вјенчање не подноси немар, она треба бити глатка и јасна.

ВИДОВИА В АПАНСКОМ СТИЛЕ