Вјенчанице за гојазне жене 2018. године

Свака невеста, без обзира на карактеристике фигуре, жели да изгледа спектакуларно и луксузно. Али ако витке девојке могу да приуште да носе готово било коју опрему, онда писхецхки немају ову прилику.

Срећом, индустрија вјенчања се убрзано развија и сада многи познати дизајнери већ дизајнирају лијепе моделе за пуне невјесте.

Види у чланку избор фотографија најбољих вјенчаница.

Цонтент:

  • Вјенчанице 2018 за гојазне жене: модни стилови
  • Најбољи модели венчаница 2018 за пуну девојку, фото

Вјенчанице 2018 за гојазне жене: модни стилови

Приликом одабира хаљине, требате размотрити проблематична подручја на слици. Са правим избором стила, они се лако могу прикрити од знатижељних очију и чак претворити у предности.

Ова сезона је релевантна вјенчанице за пуне средње дужине. Мекана силуета, благо опуштена и средње дужине, наглашавајући љепоту женских ногу, управо су такве карактеристике погодне за моделе креиране за невјесте са луксузним облицима.

Веддинг Дрессес 2018 за дебеле жене

Свадьба с мирисом

Да би се створила складна слика, треба напустити масу драперија, набора, волана и активну завршну обраду. Опција вјенчања - вјенчаница. Савршено маскира недостатке и истиче предности, показујући заводљиву заобљеност облика, лијепу линију груди.

Згодне драперије и мале руффле вјешто маскирају проблематична подручја.

Да бисте скренули пажњу са пуних бедара, треба да изаберете хаљину са отвореним врхом украшеном каменчићима, перлицама или везом.

Свадебние високие виходние облеки

Најбољи модели венчаница 2018 за пуну девојку, фотографије

Вјенчаница с чипкастим украсима има невјеројатну магнетну снагу. Невјеста обучена у такву одјећу изгледат ће њежно, софистицирано и елегантно. Да би хаљина била у складу са укусним облицима, требало би да изаберете модел са средњом величином.

Власници величанствених груди и са нејасним израженим струком могу да скрену пажњу на венчаницу у царском стилу. Висок струк и лабав руб помоћи ће визуалном подешавању пропорција тијела, а пуни стомак, струк и кукови ће бити потпуно невидљиви.

А-Лине Свадебние платьа

Овај модел венчанице је универзалан, јер апсолутно одговара свим невестама.

Затворене венчанице изгледају слатко и чедно. Захваљујући прозирности чипке која покрива руке и рамена младенке, ствара се шармантна слика која може поново шармирати младожења. Таква одјећа била би прикладна за свадбене свечаности одржане у хладној сезони.

Класичне свадбене хаљине за дебеле жене

Популарне моде 2018

Популарни модели вјенчаница 2018

Луксузне свадбене хаљине 2018 за гојазне жене

Вјенчанице с ременом 2018 за гојазне жене, фото