Зимски маникир: шта је модерно ове сезоне (фото)

Цонтент:

  • Зимски маникир: избор палете
  • Зимски маникир: најбољи трендови
  • Зимски маникир: креативни дизајн
  • Зимски маникир: идеје за креирање лепог дизајна ноктију
  • Зимски маникир: фотографија за инспирацију
Тешка газа хладног времена није разлог за тугу! Зима нема времена за почетак, јер ће вихор празника, састанака, активног или опуштајућег одмора окренути оптимисте у њиховом плесу. Жене воле да размишљају ствари унапријед, и то је сјајно! Представљамо вам идејезимске маникуре, на којој можете наћи фотографијуу овом чланку и покушајте да је сами направите код куће.

Иако свака дама може да се мази у име празника: цене услуга мајстора маникира постају све приступачније сваке године, а дизајнери ноктију, по правилу, унапређују своју категорију, уче нове технике, стичу стабилније и занимљивије лакове.

Зимски маникир: избор палете

Наравно, бела, сива, све нијансе плаве, као и злато и сребро долазе на први поглед. И, заиста, треба да изаберете нијансе које нас директно повезују са овим прелепим годинама: белим снегом, чипком на стаклу, плаво-сивим зимским небом и наравно златним куглицама, луковима, накитом - ова палета може прецизно да пренесе зимско расположење. Саветујемо вам да не заборавите на лакове са блиставим различитим облицима и бојама, они ће вам, попут фантастичних венаца, омогућити да креирате различите новогодишње ефекте.

Комбинација беле, плаве и рефлексије метала је стилски зимски маникирфолија

Нежна зимска маникура са мат завршном обрадом

Комбинација белог и сребрног: тренди дизајн са призмом за трљање

Комбинација сивог и сребрног

Модерне боје: црна, бела, сребрна

29)Дизајн са разбијеним стаклом

Шема традиционалне беле и плаве боје

Класична плава са елементимаманикир на мокром

Плаво-плави дизајн са разбијеним стаклом

У 2019, зелена нијанса гела ће такође бити популарна-лака

Важно је запамтитиДа примена базе и горњег слоја повећава ваше шансе да дуже идете са елегантним модним маникиром.Пре поступка сликања треба да завршите сет активности за негу ноктију - исперите стари лак, пажљиво нанесите нокте филеом, држите прсте у кади са топлом водом и неколико капљица истиснутог лимуна.Боље је не користити хидратантну крему, јер се лак не уклапа добро на филм који остаје након њега, азимска маникурасе може покварити - боље је одмашћивати нокте прањем руку сапуном.

Новогодишни црвено-златни дизајн

Златни зимски маникир

Зимски маникир: најбољи трендови51]

Наравно, облик плоче нокта утиче на избор маникуре више од трендова.Али постоје модни трендови који су примјењиви на све, и што је најважније, они се враћају изнова и изнова, што им омогућава да се користе по властитом нахођењу.На пример,зимски маникир 2019може сигурнотреба узети у обзир:

Сходно томе, да би се постигао „зимски“ резултат, треба користити само одабране „зимске“ боје.Немојте се плашити да комбинујете приступе, иначе увек можете да оперете лош резултат и поново експериментишете.

Да би ваш маникир био модеран и релевантан, користите нови дизајн ноктију
Иууки пахуљице, камуфли, разни рубини, мармеладе и свјетлуцави прах погодни су за маникир зими 2019. године.Данас постоји геометрија са трендом, због чега су дизајни са траком на прстеном прстију (то може бити узорком, обрнутим градијентом или каменчићима) више популарни него икада, мокри дизајн, кракелуре фолија и витражни лак су такође у моди.

Новина сезоне 2019 - Иуки пахуљице.Идеалан за зимски дизајн .

Конфети "камифубуки" често комбинују мачје око са лаком за гел за елегантнији дизајн .

Такодје за украшавање ноктију коришћени су дијаманти, који преклапају горњи или прозирни обојени стаклени лак .

Модерна конструкција траке са треперавим прахом са градијентом.

Плави нокти с мармеладом

95)Лепа зимска маникура на новогодишњу тему

Плави нокти са новогодишњом декорацијом

Зимски маникир 2019рхинестонес\ т

Зимски гел лак за нокте: креативни дизајн са узорком

Ако желите да направитезимски маникир, дизајнможе бити веома неочекиван и изванредан. Ако нисте сигурни у своје способности, увек можете контактирати маникирке или купити готове налепнице. Традиционални божићни мотиви за употребу:

  • старс;
  • пахуљице;
  • паковање поклона;
  • схине оф спарклерс, схиммер,
  • Божићна дрвца и друго.

Маникур с звездами, зимними темами, направленних с аирбрусхинг

Рождественниј красниј дизајн с шарем

Руби “Нортхерн Лигхтс”

Десигн витх брокен гласс

Маникур «зимниј пејзаж»

Краткаа маникура с зимним образом

Зимни маникир: цртање снежинке

Зимски маникир: идеје за креирање лепог дизајна ноктију

\ т

Ако желите нешто креативно и оригинално, онда се требате осврнути на модне трендове маникуре 2019. У моди минимализма и монокромног монокромног премаза. По нијансама је боље изабрати сиво-плаве или смеђе боје, на пример, у колекцији Диор има много лепих сезонских нијанси лакова који могу бити погодни за извођење зимског маникира. Текстура превлаке може бити веома различита: сјајна, мат илибриљантно. Ово је твој избор. Ако и даље желите маникир са шаблоном, онда изаберите једноставне и јасне геометријске облике или линије, на пример, квадрате на дну или врх нокта, који изгледају елегантно и лепо. Обојене линије такође могу бити сасвим одговарајући узорак за зимски маникир, ако се раде у правим бојама.

Зимни маникир: колекција боја Диор

Зимни маникир: Диор Фловер Цоллецтион

Безусловни тренд сезоне - нокти нису потпуно лакирани. Приликом израде таквог маникира можете експериментисати са облицима и направити цртеж помоћу решетке или комбиновати француски и лунарни маникир тако што ћете обојити само рупу и врх нокта.

Зимски маникир: нокти делимично обложени гел-лаком

Зимски маникир: нокти делимично обложени гел-лаком

Још један тренд који се може применити у стварању зимског маникира су апстрактни светли узорци. То може бити мешавина троуглова, кругова, квадрата, линија или таласа. Примери таквог маникира могу се видети на фотографији.

Што се тиче лакова за нокте, можете користити много занимљивих нових производа: лак са космичким ефектом, кракелуре или лак са бојама.

Зимски маникир: цртежи линија и геометријских облика

Зимски маникир: цртежи линија и геометријских облика

Зимски маникир са занимљивим гелом за полирање

\ т Зимски маникир: фотографија за инспирацију

Неке занимљиве идеје не могу се описати само ријечимаодабир фотографија. Испод су само такве опције. Искористите прилику и искористите барем пар идеја да засијате на било којој забави! Дакле, колекција фотографија “ Винтер Маницуре 2019] ” са традиционалним и нестандардним приступом дизајну ноктију. Види и чланак “ Новогодишњи маникир “.

Винтер Маницуре 2019

Модеран зимски маникир у сиво-плавим тоновима

Зимни маникир в љубичасто-плава гамута

Зимни маникир с образцем

Зимни маникир в цхалет стиле

Зимни маникир в цхалет-стиле

Зимни маникир с големи глиттер

Космическиј зимни маникир

Зимни маникир с апстрактним образцем

Зимни маникир с необијним изображением

Зимски маникир с образцем в формата пора и квадрата

Леп зимски маникир

зимни француски

\ т Жао нам је, тренутно нема доступних анкета.