6 најбољих маникирних идеја 2019 са фотографијама

Маникери и љубитељи дизајна ноктију непрестано траже нове идеје за маникир, посебно на почетку нове сезоне или прије неких значајних празника (на примјер, прије Нове године или 8. марта). Крајем прошле године било је много нових производа у области декорације ноктију: интересантни гелови за полирање, пигменти, декор и алати за маникир. На основу тога, мајстор за маникир је већ успео да осмисли различите опције за дизајн ноктију. Најистакнутије иновације претходне године, које ће добити популарност тек 2019. године, биле су метализирани пигменти, каменчићи за инлеје, нови алати за градијентне дизајне, метализирани и обојени гел лакови и друге модерне "ствари" за маникир. Представљамо 6 занимљивих идеја маникура 2019, које могу усвојити и почетници који раде код куће.

Цонтент :

 • Маникирне идеје 2019 са суженим каменчићима;
 • Модеран маникир са дијамантима;
 • Идеје "дубоког дизајна" 2019;
 • Волуметријски цртежи на мат полирању;
 • Маникир 2019 Идеје са аеропофингом;
 • Идеје за 2019. занимљиво наил арт.

Маникирне идеје 2019 са суженим каменчићима

Инлаи - модерна тема у дизајну ноктију, која се одликује лакоћом имплементације, свестраношћу и спектакуларним изгледом. Маникир са кристалима био је веома популаран, али је уложак учинио овај тип дизајна још спектакуларнијим, занимљивијим и захтевнијим.

Тренутно су најпопуларније варијанте уметкаиме:

 • Имитација накита;
 • Интарзирани цртежи;
 • Волуметрични декор са каменчићима.

У првој верзији рхинестонес и мицробеадс на ноктима су постављени украси налик накиту.Друга опција укључује украшавање каменчићима различитих узорака (лептири, кукци, срца, божићне лопте, итд.).Трећа верзија уметка појавила се однедавно.Волуметријски маникир се ствара уз помоћ великих конусних каменчића, коцки, пирамида, звезда и других лепих "стакала".Део слике се састоји од равних каменчића, бујона или пиксија, а центар композиције заузимају велики конусни каменчићи.Овај дизајн изгледа веома луксузно и свечано.Штапићи су најбоље везани за транспарентну гел-пасту густе конзистенције, тако да трају дуже.

Стилски маникир са ромбовима

Ова идеја о маникиру 2019 ће привући почетнике.Ако још увијек не знате како се боје на ноктима, онда се украси могу разврстати уз помоћ различитих декоративних елемената, на примјер, металних дијаманата.Могу покрити читав нокат, ставити слику у облику пирамиде, коцке, па чак и пахуље.Дијаманти се комбинују са било којим гел гелом у боји.Фиксирају се у два слоја дебелог врха или у комбинацији транспарентног лакираног гела и сјајног врха.

Дееп десигн идеас 2019

Дизајн с навојем користи специјалне љепљиве шаблоне.Уз њихову помоћ можете креирати занимљиве опције за дизајн ноктију.са негативним простором. Светле и модерне дизајне могу бити одлична алтернатива за цветне отиске и користити се као маникир за лето 2019. Дип налепнице се такође користе за маникир са металним шаблоном или шареним шљокицама и врхом.

Волуметријски цртежи на мат гелу за полирање

Ова идеја о маникиру појавила се уочи новогодишњих празника 2019. године. Једноставан за извођење и модеран дизајн у духу минимализма изгледа луксузно на дугим тамним ноктима прекривеним мат површином. Волуметријски узорак изводи се дебелим врхом са мешавином искри. Прво се наноси цртеж, а затим му се даје сјај и запремина. Најпопуларнији украси су наочари, божићни украси и накит, хаљине и други једноставни цртежи.

Идеје за маникир за 2019. са аеропуффингом

Аеропуффинг - маникирни уређај у облику округле и меке спужве на практичној дршци, помоћу које можете извести нагиб или примијенити неки једноставан цртеж. За израду дизајна са цртежима, такође су укључене наљепнице-шаблоне.

Како се креира дизајн:

 • Шаблон је причвршћен за нокат;
 • На аерофоопинг-у, гел-боја се сакупља и темељито блотира на палети да би се уклонио вишак материјала
 • Нанесите танки слој гел-боје на нокте са покретима за крпљење и осушите у лампи. По жељи, поступак се може поновити како би боја постала интензивнија.

Детаљна упутства и прегледи за комплетПогледајте видео Јулиа Црази Наилс.

Шта је аерофуффинг?Видео преглед нових 2019.

Идеје године 2019. о занимљивим узорцима на ноктима

Па, на крају прегледа идеја о модном маникиру, прикупили смо избор занимљивих и необичних верзија цртежа и графика на ноктима.Следеће године ће бити популарна зелена боја и украси са бујном лишћем.Геометрија и минимализам ће такође остати релевантни, али ће се незнатно одрећи својих позиција живописнијим и сложенијим акварел дизајном.Предвиђа се “нови долазак” монограма дизајнираних користећи различите технике.Љубитељи сложених реалистичних дизајна могу уживати у цртежима лица, животиња и пејзажа са бојама.Погледајте и фотографију са најбољом маникуром 2019.