80 цртежа на ноктима 2019: трендови и иновације

Маникир у једнобојној боји? Не, некако досадно и свеже. И желите оригиналност, сјај и необично! Ово је место где ноктију спашава. Не можете видети ремек-дела, и сваки пут када се питате о себи, који су генијални мајстори радили на дизајну. Какве слике нема! Закривљени цик-цак, цвијеће, животиње, цртани ликови. Неки мајстори су способни да сликају прави портрет на ноктима. Ако погледате трендове за 2019, можете видети да су обрасци на ноктима данас подељени у неколико група. Могу бити зими, љето, прољеће и јесен.

Цонтент:

 • Модни трендови у дизајну ноктију: наил арт 2019
 • Сезонски цртежи на ноктима 2019
 • Цртежи на ноктима 2019, фото

Модни трендови у дизајну ноктију: цртежи на ноктима 2019

Цртежи на ноктима 2019 су светли и необични отисци. Исто тако не губите своју популарност мирније опције које ће бити прикладно погледати у радној атмосфери.

 • Камифубуки

Свјежи тренд ноктију - поставља узорак на ноктима користећи конфете или како их зову холографије. То су сјајни кругови различитих нијанси и пречника. И не морате сами да их покупите, само смислите оригиналан дизајн. Камифубуки је сет прибора за дизајн ноктију који је већ изабран по палети боја и величини Веома је једноставно: поставите слику и покријте је са два слоја!

Цртежи на ноктима камифубуки

 • Каменние текстури

Најчешће са каменим дизајном насликавају текстуру мермера, али постоје и варијанте боја таквог маникира. Фантазијски цртеж се изводи на влажном слоју тамне или горње подлоге или обрнуто лаганим гел гелом.

Текстурирани цртежи на нокти - мермер

Врло занимљива новина. Разликује се по техници извођења и карактеру слике, која испада веома сочна и летња. Сазнајте више о таквом необичном испису у видео снимку.

Рисунки на нокте Свеет блоом

Тренинг видео на летниа маникир с шаблоном в стиле Свеет блоом

 • Геометри

Слике се врло лако могу нацртати. Они не преоптерећују целокупну слику, већ су њен складни комплемент. Варијанте таквих цртежа су многе. То могу бити омиљене тачке за полке или равне, валовите линије. Геометријски цртежи вам омогућују да прилагодите облик ноктију. Вертикалне линије визуелно продужавају нокат, а хоризонталне линије се напротив скраћују.

Геометрические модели на нокте

 • Вензел

Слике у облику разних симбола, хијероглифа и монограма су веома популарне. Неке девојке чине ове елементе духовитим украсима, који подсећају на чипку, или мразни узорак на прозору, или источни орнаменти.

Монограми на нокте

 • Фигурка с ломними стеклом

Сада се у дизајну ноктију врло активно користиразбијену технику стакла, а на њеној основи изводе врло лијепе графичке цртеже.Прво, поставите основу отиска из посебне фолије за “разбијено стакло”, затим је покријте врхом и нанесите четкицу преко ње.

Цртежи са разбијеним стаклом на ноктима

 • Цртежи са линија

Дизајн ноктију са цртежима направљеним од танких линија изгледа веома модерно и модерно.Опћенито, трендови у маникури 2019. су такви да мајстори или у смјеру врло сложених умјетничких цртежа, или, напротив, бирају минимализам, концизност и једноставност.

Цртежи на ноктима у облику линија

 • Цртежи од каменчића
]

Ако не желите дуго да цртате и измишљате украсе, само направите слику каменчића и камена различитих пречника, на пример у облику цвета, монограма, крунице, итд.Као необавезна опција, ово је више свечани дизајн.

 • Животиње

Животињски цртежи нису изашли из моде неколико година.Отисци животиња увек изгледају спектакуларно и племенито.Они опонашају кожу животиња: тигра, зебре, леопарда, жирафе итд.Цртеж који имитира змијску кожу изгледа веома лепо.

Снаке принтс

Чак и наизглед једноставан узорак, који се састоји од тачака, може изгледати елегантно и занимљиво.Довољно је да смислите необичан модеран дизајн, да се наоружате различитим четкицама или тачкама и сетом обојених гел полира, а можете добити и ову слику ...

Дотс

  96) Дизајн цвећа

Године 2019. не можемо без теме о цвећу.Ово је тренд за сва времена.Посебно интересантан изглед имају мат цветни мотиви.Такође, цвеће се може направити помоћу праха-песка.

Цветни цртежи са гел лаком на ноктима

Сезонски цртежи на ноктима 2019

Многе девојке се придржавају сезоналности приликом стварања ноктију.

 • Зимни обрасци

Може бити у облику снежних пахуља, сњеговића, божићних дрваца.Пре Нове године, многе младе даме стављају тематске цртеже на нокте.Могу да личе на божићну дрвену играчку: гел за нокте у огледалу + златни или сребрни узорак.Јелени на црвеној позадини изгледају забавно и провокативно, сњеговић украшен искрицама, гранчица божићног дрвца с птицама и украсима за божићно дрвце.Често на ноктима описују Деда Мраза или црвене празничке капице.

 • Јесенни цртежи

Може се направити у било којој боји.Приказани узорци чипке.Занимљива је и гранчица ораха или жуто-црвених листова.Стварни разни геометријски облици на жутој, наранџастој, црвеној, беж позадини.Често у јесенској теми има цвијећа.

 • Летни цртежи

Увек весела и веома светла.Комади су приказанивоће, цвеће.Актуелни тренд - цртање застава, спужви, срца, узорака дуге, грашка.Сочан, светао и заводљиво изгледа невен, декорисан у облику јагода или лубеница.Врло често можете видјети Диснеи хероје.

 • Пролежни цртежи

Изведени су коришћењем деликатних нијанси.То могу бити цветови осликани на транспарентној или кремастој подлози или француска јакна допуњена лукастим узорком.Такође, пролећни маникир подразумева употребу "предаторских" отисака, пруга, ромбова, таласастих линија.

Цртежи на ноктима 2019, фото

Лијепи цртежи на ноктима 2019 гел за нокте је права умјетност која може развеселити свог власника.Данас постоји много занимљивих опција.Нудимо да се упознате само са малим делом.Уживајте у гледању и инспирацији!

Цртежи на ноктима у стилу Санта Муерте

Цртежи на ноктима са гел лаком и гел бојама

Сиво-црни обрасци на ноктима

Етнички обрасци на ноктима

Цртежина ноктима "Спригс"

Цртежи на ноктима са црним гелом за полирање

Цртежи на ноктима Монограма

Етно цртежи на нокте

Цртежи на нокти, пролеће 2019

) Цртежи на ноктима, лето 2019.

Цртежи на ноктима, пролеће 2019

Необични цртежи ннаилс

Цртежи на нокте, Аутумн 2019

на цртежиманокте са црним гел лаком “Воил”

Цртежи на ноктима, лето 2019

Цртежи на ноктима са гелом за полирањеи песак, зима 2019

Модни дизајни на ноктима​​

Цртежи на ноктима, зима 2019

]