Доњи волумен косе: радите код куће или у салону

Све девојке, без изузетка, сањају да фризура увек изгледа савршено и захтева минималну негу.И уопште није важно о краткој коси или дугој коси.

Како то постићи?Постоји неколико опција.Да би фризура изгледала 100%, потребно је дати волумен косе.

Модерне процедуре салона или мањи трикови код куће могу помоћи.

Садржај:

 • Радикална запремина косе: процедуре салона
 • Боост Уп
 • Радикална запремина за кратку косуфотографије пре и после
 • Радикална запремина длаке за дугу и средњу косу, фотографије пре и после
 • Рецензије: шта пишу о Боост Уп
 • Боост Уп: погледајте видео
 • Буффант - алтернатива за појачавање
 • Влиссинг
 • Радикална запремина косе: рад код куће
 • Стилинг за стварање радикалне запремине
 • Гофре

Радикални волумен косе: салонски поступци

Почнимо са новим производима салонаЕдур да обећавају дугорочну волумен корена косе предивно за релативно малу цену.

Боост Уп

Једна од процедура која обећава давање волумена коси се назива буззворд Боост Уп.Како изгледа Боост Уп?

Боост Уп је перл коса.У различитим салонима за ову процедуру користећи различите композиције, неке су штедљиве, друге нису баш.Рекламирање ове нове технологије како би се створила основна количина косе обећава да ће коса остати здрава, а ефекат ће трајати најмање три, или чак шест мјесеци.Рецензије на разним локацијама тврде да волумен корена бустапа траје веома дуго.Али овде постоје неке нијансе.Ако имате дугу густу косу, ефекат базалног волумена ће бити мање уочљив, али ако то учините Боост Уп на краткој коси, ефекат ће бити очигледан.Ако сте икада направили био-талас или резбарење, онда можете замислити шта је у питању и колико дуго ће се одржавати волумен.

Доњи волумен косе, фото технологија Боост УП (БустАп)

Боост Уп - то је у суштини иста резбарења, само зона корена.Доњи праменови се увијају, па ће таласи бити једва приметни, или неће бити видљиви уопште.Временом, коса ће поново расти, а коврче ће се вероватно исправити, тако да нећете видети оштар прелаз.Иако све зависи од употребе композиције!Неке рецензије указују на супротно.Ако је композиција јефтина, лошег квалитета или је мајстор прекорачио време процедуре, онда се коврче неће исправити.Девојке пишу да како коса расте, волумен некако „клизи“ према доле и морате поново да обавите процедуру, или да кратко скратите косу.Код куће, покушавајући створити базални волумен косе користећи кемију, не савјетујем.Вероватно ће покварити косу.У салону, процедура кошта од 4000 рубаља.Али то би требало да се ради отприлике једном у пола године.Тако ће коса бити више цела.

Радикална запремина длаке за фотографије дуге косе прије и послије

Препоручује се израда сличног коврче за базални волумен косе за дјевојчице и жене с танком косом.Алипотпуно без стила.Коса на коренима снажно гурне, морају мало глачати.Али бустап не утиче у великој мјери на квалитету главне масе косе.Али, длаке на корену ће, наравно, захтијевати темељитију његу након бустап-а.Мораћете да користите хидратантне креме.Иначе, нећете моћи да перете косу после захвата сваки дан.Ох хаппинесс!Уосталом, након груди, базални волумен косе се добро одржава, а коса се дуго не масира.

Радикална запремина длаке за кратку косу, фотографија пре и после

Радикална запремина косе за кратку косу пре и после фотографија

Радикална запремина длаке за дугу и средњу косу, фотографија пре и после

Радикална запремина длаке за фотографије дуге косе пре и после

Радикална запремина косе за фотографије дуге косе пре и после

Коментари: оно што пишу о Боост Уп-у

Али није све тако ружичасто са базалном хемијом за волумен косе, као што изгледа.Процедура је и даље скупа и резултат који није првобитно замишљен није увек постигнут и биће тешко исправити ситуацију са неуспешним таласом.Штавише, Боост Уп траје доста времена, јер је процедура прилично дуга и довољно пријатна у њој.Постоји још једна нијанса у стварању базалног волумена уз помоћ бустапа.Упркос чињеници да реклама обећава да ће сва штедљива средства, коса морати да се обнови не мање скупом козметиком од саме Боост Уп.Ипак, најчешћи негативни наслови за ову процедуру звучетако: "Два месеца радости, остало је ноћна мора!".Већина девојака се жали да је коса јако оштећена и да није исправљена.

Радикална запремина фотографија косе након процедуре Боост УП (БустАп).Ревиевс

Да сумирамо: резултат из бустапа је обично импресиван.Не коса, него сан!Али временом, она се претвара у сурову реалност.Ипак, ако прочитате рецензије, можете пронаћи више минуса него неке позитивне тачке.Првих месеци, базални волумен косе је задовољан, а онда сте веома разочарани овом процедуром.

Боост Уп: погледај видео

Како извршити Боост Уп, погледајте видео.И схватит ћете како за неколико сати настаје најпожељнији базални волумен косе.Сан свих девојака и жена.

Алтернатива овом поступку може бити одбојник.

Буффант - алтернатива Боост Уп

Буффант се разликује од боостер-а технологијом савијања косе на корену.Лакше је и брже, јерукоснице се не користе, такође неће бити бора на коси, корен ће изгледати природније.За више информација о базалном волумену косе званом Буффант, погледајте видео.

Влиссинг

Влиссинг вам такође омогућава да постигнете шик базални волумен косе, али на мало другачији начин.Тачније, састав за увијање је различит и увијачи се не користе.Зато ваша коса неће показати боре.Доњи волумен косе се врши помоћу чешља (чешљање косе на посебан начин) и накнадне обраде коренахемијских зона, значи.Процедура мање штети коси од бустапа и много је пријатнија.Посебно се односи на арому, коришћену козметику.И потребно је скоро пола времена.За више информација о базалном волумену косе о технологији клизања погледајте видео.

Ово су три најотмјеније и најсложеније процедуре које се сада траже, са којима можете постићи ефекат "вау" и невиђену количину базалне косе.Како дати волумен косе код куће, читајте даље.Постоје неки врло једноставни и јасни начини.

Доњи волумен косе: ми то радимо код куће

Волумен зона корена косе може се постићи коришћењем различитих типова стила.Постоји најмање седам начина за креирање прекрасних фризура.

Стајлинг косе за стварање базалног волумена

Лако је постићи ефекат флуффинесс и дебљине косе са стилинг производима и сушилом за косу.

Прва метода: нанесите пену на косу, главу надоле, исушите косу на максималну снагу.

Можете створити базални волумен косе помоћу сушила за косу и производа за обликовање,

Друга метода: нанесите пјену на коријен косе,узми округли чешаљ и, вртећи прамен по цједилу, осуши сву косу.

Трећа метода: узмите ултра снажан фиксирајући лак, чешљајте све длаке на једној страни, а затим их подијелите на нити, па чак и инструменте, нанесите лак на коријен косе.Па поправи косуцијелу главу (почевши од дна и завршавајући с мајком).

Креирање базалног волумена косе сушењем са округлим чешљем или увијачима за косу, фотографија

Четврта метода је једна од најједноставнијих.Само савијте косу помоћу увијача или користите коврчаву косу.

Пета метода: опрати косу ноћу, а затим лагано влажну косу како би се сакупила на самом круну у репу, а затим у колач и оставила до јутра.Ујутро попрскајте косу и коријење посипајте лаком.Ако желите да добијете таласе, умотајте плетеницу уместо снопа.Ако желите да ваша коса буде равна, користите гвожђе.Па, шести стари и заборављени начин употребе приликом сушења сушила за косу са дифузором.

Стварање базалног волумена косе помоћу специјалних алата за обликовање, фото

Можете створити базални волумен косе користећи бобине или специјалне шаненове и ваљке за стварање фризура, фотографија

]

Гофре за стварање волумена

Недавно је постао популаран још један врло једноставан начин стварања обимне фризуре, који траје два или три дана.

Како да направите базални волумен косе на своју руку, сада ће бити јасно.Купите себи средство за равнање косе или гвожђе за косу.Да бисте добили пахуљасту фризуру, глачајте кошуљу, али не сву косу, већ само базална подручја (као бустап).Стајлинг производи се не могу користити, јер ће таква количина трајати неколико дана.Глава не мора да се пере.Постоји један недостатак ове технологије.Мало ће се видјетиВаловита, али опћенито не квари косу.

Створите волумен корена косе тако што ћете ојачати косу на корену, фото

У чланку се наводе најпопуларнији начини стварања ефекта густе и гломазне косе.Коју одабрати: салонску технологију или се окушати код куће, ви одлучите.

Можда знате неке друге начине за стварање ефекта базалног волумена косе.Поделите их у коментарима.Такође прочитајте о обнови салона за бојење косе: Коса брондировани и Балаиазх.