Женске полу-чизме - хит јесен-зимске сезоне

Сви се трудимо бити модерни и модерни без обзира на сезону. Некада је било у јесен и зиму, све умотано у сиву и црну одећу и стапало се са масом. Сада је све другачије. Модерне девојке желе да изгледају лепо, модерно и светло увек и пожељно од врха главе до пете. Да би се носили са овим задатком помажу нам бројне продавнице одеће и дизајнери који се, од сезоне до сезоне, не умарају измишљати нове трендове и трендове у моди.

У овом чланку ћемо се фокусирати на нове трендове у ципелама.

Јесенско-зимска сезона 2017: које су женске ципеле популарне?

Почнимо са модним ципелама. У предстојећој сезони, дизајнери нам нуде прилично велики избор. У моди се налазе масивне чизме са дебелим ђоновима, које дуго воле сви чизме, чизме као што су “чизме” и женске полу-чизме које су удобне за свакодневно ношење. Ако је све јасно са чизмама и ципелама, јер су биле популарне више од једне сезоне, онда морате боље погледати женске полу-чизме.

Полу-чизме су свестран, удобан модел женских ципела за јесен и зиму. Могу бити на пети, клину или чак на равном ђону. Од осталих модела разликују се по висини врхова. Требало би да се заврши у средини теле. Овај модел се може назвати универзалним јер је погодан за девојке са витким ногама, као и за девојчице са пуним ногама, посебно ако је чизма направљена у облику "хармонике". Ако носите полу-чизме са кратком сукњом или хаљином, визуално продужите ноге. Генерално овомодели јесенске и зимске обуће имају многе предности. Хајде да се изнервирамо каквим чизмама је вредно куповати ове сезоне.

Модне ципеле

  • Материал

Кожне чизме (телећа, рептилска или лакирана кожа) и антилопске ципеле остају лидери у смислу популарности и потражње. Обратите посебну пажњу на боју. У моди свијетле чизме од црвене и циглене нијансе. Од више умирујућих тонова могу се издвојити тамно плава и сиво-зелена, тамно смеђа, цигла и тамно љубичаста, а популарна је и боја целадона. Ако волите класику, слободно бирајте црне чизме, оне никада неће изаћи из стила. Али за љубитеље експеримената, морате обратити пажњу на тренди ципеле са металним ефектом. Истина, то није баш практично, али излаз и топла јесен је у реду. Неоспоран тренд сезоне су баршунасте и баршунасте ципеле. Она је веома лепа и веома непрактична, тако да ће такви модели полу-чизама бити релевантни само за неке посебне случајеве.

Модне боје сезоне 2016 - 2017

Модне боје сезоне 2016 - 2017

  • Пета

Имали смо среће ове јесени. Удобне пете су високе 5 и 7 центиметара. Облик је квадратни, правоугаони и заобљен. Скулптуралне потпетице су такође популарне. Ако имате оверсизе капут остављен од прошле сезоне, онда умјесто чизама можете купити полу-чизме са високим петама са масивним тракторским ђоном, и бит ће боље ако се боја ђона разликује.од главне боје (на пример, кожа је црна, а ђон је снежно бела, али је могуће и обрнуто).

  • Прибор и декор

У 2017. години у тренду обуће са великим бројем металних окова. Чизме би требало да буду са лепим копчама, обиљем трака, браве, заковица итд. За високе моделе чизама, везивање и везење су релевантни. Ако нађете чизме са воланима, као у колекцији Фенди, сигурно ћете учинити да већина пролазника обрати пажњу на себе.

Можда смо овдје навели главне трендове које треба слиједити при одабиру чизама за ову јесен или зиму. Лепа куповина!