Како носити шал и шал са капутом 2019. године

Капути владају у хладним сезонама. Она је изабрана од стране модних жена које желе гласно да се изјасне и сакупљају дивне погледе. Али један капут, чак и најсјајнији, није довољан. То захтева пристојан оквир и сваки детаљ је важан овде. У овом прегледу видећемо како да носимо мараму са капутом или марамом у пролеће 2019. године. Најлепше и оригиналне слике са капутом.

Како је лепо носити шал са капутом

Шал је основни додатак капута било ког стила. Посебно је битан за стил без огрлице, јер врат остаје непокривен. Како носити мараму? Размислите о фотографијама које ће вас инспирисати стилске идеје.

Дуг и широк шал је неколико пута омотан око врата, стварајући нешто као пређа или сноод. Прекрасно се комбинира са откопчаним и закопчаним капутом, са или без огрлице.

Танак шал испод боје длаке је једном умотан, а његови крајеви су сакупљени у ниском чвору.

Класична верзија, када је шал бачен преко предњег дијела врата, његови крајеви су прекрижени на леђима и повучени према напријед. Они нису ни на који начин фиксирани, слободно падају.

Шал на овој фотографији одговара узорку длаке и има различиту нијансу. Прибор слободно пада дуж дужине длаке и прилично је импресиван.

Широк и разнобојан шал се баца преко рамена, а његови крајеви се причвршћују траком. Ово је светла декорација, релевантна за слику, направљена у тамним нијансама.

Палатине се стапају заједно са капутом, идентично подударајући се са њом у боји.

Широк плетени шал омотан око вратанеколико окрета, а његови крајеви су сигурно причвршћени. Испада високи овратник, саставни дио длаке.

Како носити шал са капутом

Шал је светли додатак, често се такмичи са марамом. Многе модне жене преферирају прецизно шалове са замршеним узорцима за украшавање длаке, посебно ако је монофонија.

Када размишљате о томе како да носите мараму са капутом, морате се побринути да се хармонично уклопи у целокупну слику, а не да јој се супротстави. Циљ је да се нађе светао нагласак, а не део који ће уништити све.

Постоји много опција за везивање мараме. Може се ломити на паметан начин, тако да се са великог квадрата добије уски и обимни сноп. И можете га преполовити да направите велики троугао, и баците га преко рамена, као што су то чиниле наше баке и њихове баке.
Погледајте узорке фотографија о правилној употреби шала.

Сива длака на фотографији уопће не изгледа досадно, јер је украшена не само узорцима на рукавима, већ и шалом. Његова доња ивица се налази на предњој страни, тако да је видљив цијели узорак.

Средина шала је уврнута у сноп који је омотан око врата. Његови крајеви слободно падају испред. Одлична идеја, поготово ако је шал једини свијетли додатак на слици.

Црвени шал са замршеним узорком је неопходан јасан нагласак на црној слици. За ово и требају мараме.

Шал не може бити само омотан око врата. И даље се може носити на глави. Лепа, елегантна и не хладна.

Шал волумена, као шал, може битибацити на рамена и причврстити му крајеве појасом.Испада достојна декорација целе слике.

Надамо се да су вас слике које смо предложили инспирисале.Не заустављајте се и наставите експерименте како би ваш капут играо нове боје!

Такође погледајте занимљив преглед о томе шта носити с капутом у прољеће 2019. године.