Минк капут: како изабрати луксузну нову хаљину?

Крзнени капут од природног крзна није само скупа, статусна ствар, већ и практична опција за вањску одјећу која вам омогућава да поновно оживите зимску хладноћу с удобношћу.Међу разноврсним понудама савремених салона и продавница, производи од минке заузимају водеће позиције.То је због чињенице да је прилично тешко пронаћи крзнени капут од друге врсте крзна, који ће имати исти елегантан изглед, оригинални крој и неће попунити фигуру.Велики избор модела луксузног крзна можете наћи овдје хттпс://дианафурс.ру/цаталог/норка.хтмл.

Шта је квалитетно крзно од куне?

Ова врста крзна је мекана и свиленкаста, спада у категорију дебелог длака са просјечном висином косе.Минк има одређену класификацију, узимајући у обзир европску и америчку.Животиње чије крзно се користи за шивање крзнених капута може да живи иу дивљини иу условима фарме крзна.

Европска минка је мања.Преовлађујућа боја је браон са различитим нијансама.Америчка минка је најчешће црна.Да би се задовољиле потребе купаца који преферирају оригинална рјешења, данас се на фармама узгајају животиње, чија вуна има необичну боју.

У погледу издржљивости, крзнени капут од куне се може поредити само са саблом.Друге врсте крзна не могу издржати тако дуг животни вијек.Главни добављачи производа су земље као што су Италија и Грчка.

Како одабрати: неколико корисних препорука

Крзнени капут одкрзна од куне су скупа аквизиција, којој се мора одговорно приступити. Важно је одредити не само одговарајућу цијену, већ и стил производа, као и мјесто које је најпогодније за куповину. Ако сте заинтересовани за велики избор крзнених капута, можете одабрати одговарајуће моделе и наручити испоруку ваших омиљених опција (до три комада) за монтажу.

Класични крој остаје дуги низ година фаворит. Упркос разноврсним бојама, најпопуларније су капуте од црвене и смеђе тонове.

Популарни су и тродимензионални модели који имају скраћену огрлицу и рукавце, асиметричне резне елементе, скривене причвршћиваче, хаубу итд.

Да бисте проверили квалитет коже која се користи за шивање, морате пажљиво прегледати унутрашњост производа. Морају бити мекане, а језгра суве.