Модерна женска одјећа: преглед популарних брендова

Модерна, светла, модерна одећа америчких брендова ће вам омогућити да се издвојите из гомиле и нагласите своју индивидуалност.Данас водеће позиције на модном тржишту заузимају неколико познатих брендова који су примили свјетску потрошачку љубав и поштовање критичара.Данас није тешко купити популарну америчку одјећу, а занимљиве и профитабилне понуде можете упознати у 18:00 сати путем веб странице еасикпресс.цом.уа.

Содержание:

  • Топ Топ Американские бренди
  • Фотографии с стильними женсинними изображенијами за проектно-летнаа сезона

Топ ТопАмерички брендови

То је популарна и позната компанија широм света.Само у САД и Канади постоји око 300 продавница.Бренд је стекао посебну популарност међу људима који воде активан животни стил.Компанија је основана 1920. године.Ствара практичну и функционалну одјећу за мушкарце, жене и дјецу.У колекцијама Еддие Бауера представљене су не само одећа и прибор за спорт, већ и ствари за свакодневно ношење.Иновативни изум - јакна - донела је светску славу бренду.

Занимљив и модеран бренд који се појавио у модној индустрији 1977.У почетку је под тим брендом произведена искључиво мушка одећа у цасуал стилу.Компанија се активно развијала, сада је већ позната као произвођач одеће за целу породицу.Она производи удобне, елегантне ствари у цасуал стилу.Посебно се бренд заљубио у активне младе људе старости 17-35 година.

Познатозахваљујући модерној, елегантној и софистицираној одјећи и додацима.Бренд производи производе по приступачној цијени и истовремено одговара модним трендовима.Отварање прве трговинске радње одржано је 1975. године.Ускоро, продавнице су почеле да се експоненцијално множе и поплавиле целу Шпанију.Године 1988, бренд је почео да осваја међународно тржиште, отварајући продавнице у Португалу и САД.

Ово је један од познатих брендова који се бави производњом доњег веша за жене, купаћих костима и одеће за дом.Овај бренд је био у могућности да луксуз учини приступачним.Сви модели комбинују елеганцију, софистицираност и сексуалност.Године 1982, бренд је продан компанији ЛимитедБрандс.Истовремено, бренд је успио задржати свој препознатљив стил и значајно проширити свој асортиман производа.Данас, бренд је водећи широм Северне Америке и шире.

Добро познати амерички бренд који представља стилску, оригиналну одјећу и прибор у цасуал стилу.Посебну популарност стекла је међу младим дјевојкама.Асортиман чине удобне и лепе торбе, елегантне хаљине и удобне, елегантне ципеле.Дизајнери покушавају да прошире тренди колекцију.Дакле, под овом марком можете пронаћи постељину, кућне потрепштине и парфеме.Бренд је ушао у модну индустрију 1993. године.Њен оснивач, Кате Броснахан, почела је да промовише производе направљене сопственим рукама.Ексклузивне и светле ствари нашле су одговор у срцимамани фасхионистас. Већ 1996. године отворена је прва робна кућа Кате Спаде.

То је култни амерички бренд, који је постао познат по објављивању квалитетних и практичних ствари за сваки дан. Овај бренд је патентирао прве траперице. Пословна карта бренда је одећа од трапера. Развој дизајна одвија се у Сједињеним Државама, али производња је у азијским и латиноамеричким земљама. Легендарни заштитни знак појавио се 1953. године. Деним од Леви'с је најквалитетнијег, практичног и јединственог стила.

Фотографије стилских женских слика за сезону прољеће-љето