Модерне боје 2019 - 9 модерних новитета и трендова сезоне

Мода има тенденцију да се мења на најнеочекиванији начин. Љубитељи модерне боје морају пожурити, јер су сви модни трендови 2019. године већ познати. Текућа година је испуњена невероватном мешавином природности, бунтовности и оригиналности. Дошло је вријеме за слободу и самоизражавање.

Цонтент :

  • Технике бојења тренда;
  • Избор боја за различите типове косе;
  • Модерне боје у боји.

Модерне технике бојења за 2019.

Из овог прегледа ћете сазнати шта ће бити у моди 2019. године. Овде можете пронаћи сјајне идеје за бојење дуге и кратке косе. Љубитељи оригиналних решења и природности ће сигурно волети трендове текуће године. Међу модним трендовима 2019. године, сваки ће пронаћи савршену опцију за себе.

Дим Оут

За већину девојака, коријење ре-роњења постаје прави проблем. Али појава нове модерне боје 2019 Дим Оут претворила је недостатак велике предности. Природност је већ постала тренд боја за косу 2019. године. Метода укључује стварање зоне коријена неколико тона тамније од базе.

Ова техника омогућава постизање природних и оригиналнијих резултата. У првом случају, боја коријена је што је могуће ближа природном и нешто тамнија од базе. За друго, корени могу бити обојени у било којој другој боји. Могуће је и бојење појединих подручја, нпр. Шишке.

Међу многим ажурираним техникама истицања косе,Сомбре је посебно популаран.Техника укључује разјашњавање појединачних нити, постизањем глатког градијента, од тамне до светло плаве.Метода подразумева мешање природних нијанси и креирање модерног ефекта "косе избељене од сунца".Идеалан за жене које желе да направе разноврсну слику, без већих промена.

Балаиаге

Модерна техника бојања Балаиаге вам омогућава да промените слику и трансформишете.Техника укључује глатки прелаз од тамне, кестењасте или светло смеђе косе до светлије нијансе.За разлику од чувеног Омбре, ефекат „косе избељене од сунца“ овде изгледа природније.Када балаиазхе нису сви обојени, већ само појединачни праменови косе.Резултат је сличност градијента, где је најтамнија област корење, а најлакши врхови косе.

Бабилигхтс

Љубитељи природности ће бити одушевљени новом техником бојења Беибилитес.То је комбинација обичног истицања и баладе.Ова техника је идеална за власника било које боје за косу.Нијансе се бирају у зависности од природне боје.Појединачне нити обојене су на хаотичан начин, што омогућава постизање ефекта "избељене косе".Поред тога, ова техника визуелно повећава дебљину косе.

Нуде цолор

Ниуд је већ одавно постао тренд, не заобилазећи чак ни тенденцију бојања косеКоја је главна особина бојања у стилу голотиње?ТакоБојање је савршено за природне плавуше.Суштина бојања је мешање тамних и светлих нијанси плаве, како би се постигла најприроднија нијанса косе.

Стробинг

Стробинг, поред многих других трендова, прешао је на тенденцију бојења из света шминке.То подразумијева појашњење одређених подручја, за јаснију скулптуру лица.Строгирање косе нема јединствену технику и зависи искључиво од индивидуалних карактеристика клијента.Главна предност ове методе бојења је могућност наношења на сваку боју косе.Уз помоћ стробинга настају природне и природне боје.

Хигхлигхтс

Техника Хигхлигхтс такође долази из шминке и укључује неку врсту "контурирања" косе.Овај метод бојења указује на мање природан ефекат.Техника се састоји од бојења појединачних праменова косе, у светлијим бојама, у поређењу са базом.Најчешће се користи на бринетама или смеђокосим женама.

Ловлигхтс

Ловлигхтс сугерише супротан ефекат истицања.Суштина технике је да се створе неуређене, али потамњеле нити.Као резултат, ствара се ефекат јачине и дубине боје, коса се појављује дебља.Овај начин бојења се често користи на избељеној или светло смеђој коси.

Креативна колорит

Креативна колоритација подразумева слободу мисли и лет.Један од најмодернијих трендова 2019. године указује на могућност бојења косе у било којој, најсмјелијој нијанси.Вјешти мајстори комбинују не једну, већ више боја одједном у коси, стварајући привид дуге и праве уметничке радове. Техника бојања 2019. године, може се користити и на тамној и плавој коси.

Оверфлов оф цолор

Графити на коса

Иридесцентно обоаване

Избор боја и техника модерног бојења за различите типове косе

Искусни стручњак ће моћи да одабере технику бојења, у зависности од врсте, стања и боје косе.

Бојење равне косе

Дама с дугом, равном косом може користити готово сваку боју. То могу бити бабилигхтс или класични омбре, који могу диверзифицирати слику и дати јој полет. Дуга коса ће такође бити одлично платно за креативно бојање. Посебно су популарне скривене боје дугиних боја, које захтијевају велику професионалност мајстора.

Бабилигхтс

Блоранзх

Хидден иридесцент стаининг

Бојење валовите косе

Власници дуге косе могу диверзификовати свој имиџ уз помоћ различитих техника бојења. Балаиаге или омбре, помоћи ће да коса буде више контрастна, а слика је свијетла. Љубитељима природнијег ефекта, треба обратити пажњу на бабилигхтс или ловлигхтс.

Балаиаге техника - идеална за коврчаву косу

Бојење коврчаве косе

Нађите одговарајући начин бојења за коврчаву косу, не такосамо.Власници јако коврчаве косе требају обратити пажњу на кестенове, бакрене или медене нијансе.Плаве или тамније боје ће изгледати добро.

Као техника бојања, бабилигхтс или ловлигхтс су идеалне.Љубитељи светлијег ефекта могу пробати балаиаге.

Ловлигхтс анд Дим Оут за коврчаву косу

Бојење кратке косе

Постоји мишљење да власници кратке косемодерне технике бојења нису доступне.Али у стварности то није.Изгледа одлично балаиаге, у могућности да направи више волуминозне косе.Класични омбре је погодан за кратку косу.Креативна боја је посебно популарна међу девојкама са кратком косом.Појединачни праменови косе могу бити обојени у занимљивим свијетлим нијансама.На аутомобилу су се често користиле технике скривеног бојења.

Балаиаге

Боја косе средње дужине

Просечна дужина косе је најчешћа опција код лепог спола.Ово је најоптималнија дужина за било коју врсту бојења.Као боја за средњу косу, могу се користити технике класичног омбре, оригиналне балаиаге или било које врсте истицања.Власници плаве косе могу пробати голе боје или стробинг.Не заборавите на креативно бојење, које је идеално за бунтовну природу.

Хигхлигхтинг

стробинг

Нуде анд пастел схадес

Цреативе Омбре

Боја дуге косе

Власници дуге косе се увијек брину за своју косу. Сваки судар са хемијским бојама изазива ужас и страх за безбедност косе. Ако желите да направите варијанту са минималном претњом за стање косе, можете користити мање нежне технике бојења. Ово су наглашени или мутни методи.

Бакър-карамелна коса осветление

Балаиазх

Схатусх

\ т Модне боје у боји 2019

Цорал ће бити главна боја текуће године. Тачније, постали су боја "живог кораља". Из тог разлога, тренд ће бити црвена коса или више храбре нијансе црвене, ружичасте, бакрене и коралне.

Цорал

Ако вам се не свиђају црвене боје, можете обратити пажњу на још један тренд 2019. године - плавуша. Посебно су популарни карамела и мекани мед, блиски природној боји косе.

Карамел блонд

Хонеи Блонде

2019. године постоји место за оригиналност. Тако ће у моди бити платинасте нијансе. Љубитељи Марилин Монрое могу безбрижно да насликају у "Снов" плавуши. Хладне нијансе постепено се враћају моди.

Платинум

Упркос свим очекивањима, пастелне нијансе релевантности нису изгубљене. Као контраст светлом коралу, они само добијају на популарности. ТоСорте пастелних боја укључују ружичасту, плаву, сиву и многе друге.

Коллекциа пастель