Модна јакна 2019 - актуелни трендови и иновације

Француски је класични облик ноктију који је савршен за било који облик ноктију. Предност јакне је у томе што је добар и као неформалан дизајн и као вечерњи маникир. Захваљујући својој свестраности, француска маникура је освојила срца многих девојчица које нису равнодушне према лепим и уредним ноктима.

У овом прегледу ћемо говорити о модним трендовима 2019. године, који су релевантни за маникир уопште, а посебно за француски. Одмах ћемо приметити да је француски 2019 дизајн који се значајно разликује од класичног маникира. Сада француски маникир не карактеришу јасне границе, променио се у правцу модерног минимализма и постао је блиставији. У наставку ћемо детаљније погледати трендове ноктију у 2019. години са илустративним фотографским примјерима модерне јакне.

Цонтент :

  • Ново у дизајну јакне;
  • Модни облици француске маникуре;
  • Актуелне технике и материјали;
  • Свежи трендови у дизајну француски;
  • Француски са сезонским обрасцима.

Модни трендови и иновације 2019. године у дизајну јакне

Ако говоримо о модним трендовима 2019. године у маникиру, онда треба узети у обзир не само актуелне технике и декор, већ и облик ноктију. Сфера ноктију развија се тако брзо да након сваке сезоне мајстори морају научити нове материјале и нове дизајне ноктију. Прошле године, нови материјал, акрил-гел, постао је раширен, што нам је омогућило да ојачамо и повећамо облик ноктију у само неколикоманипулације.С тим у вези, власници кратких чавала могли су да приуште нове облике маникира.

Модерни облици за нокте за француски 2019

Француски маникир је постао елегантнији због дужине ноктију.Јачање и раст ноктију сада не представља никакву потешкоћу чак ни код куће.Ако желите, можете направити дугу и лијепу јакну.У вези с тим постају све популарније женске форме ноктију: издужени овални, бадемасти нокти и шиљати врхови.Класични правоугаоник је сада реткост.На ноктима у облику бадема, класична овална верзија линије "осмијеха" изгледа добро, а на дужим и оштрим ноктима можете експериментирати са геометријским облицима.Испод су три најпопуларнија облика за нокте за 2019. годину.

Бадеми

Овал

Оштри дуге нокте

Модерне технике и материјали

Да би се направила брза и лепа маникура, не треба заборавити нови дизајн ноктију, који увелико олакшава живот мајстора.Прије свега, дизајн ноктију у француском стилу може се извести за мањи број манипулација кориштењем маскирне базе.Раније је на ноктима морао бити присутан основни слој и 1-2 слоја блиједо ружичастог гела.Сада је све много једноставније.Нанесите прозирну боју, осветлите врхове и покријте врх.Ова опција је идеална за јаке нокте.Али ако имате сувише танку и флексибилну плочу за нокте, онда можете

Камуфлирање база

Модеран француски 2019 није само маникура, већ и идеално покривање ноктима за нивелисање и јачање.акрилатСада дизајн јакне почиње дизајном плоче нокта.Поставите дужину, облик, поравнајте површину и створите савршену бакљу.Све ово се ради помоћу материјала који се зове акрилат.Мешавина гела и акрила, што омогућава јачање нокта и благо повећање дужине.Исто тако уз помоћ овог дивног материјала можете обновити сломљени врх нокта или ријешити проблем кљуцања и увијања ноктију.Нова јакна са акрилгелом је прилика за девојке са искрено “лошим” ноктима да остваре свој сан о прелепом маникиру.

Проширење и ојачање акрилатом

Да би се направио модеран дизајн за кратке нокте, потребно је купити равну четку, продужеће и сам акрил-гел.Затим, погледајте пар видео снимака и наставите.Ставимо форму, нанесемо акрилат, изравнамо га четком и одмашћивачем, полимеризујемо и направимо пиљевину.

Боље је нанети акрилат у 2 слоја (главни и изравнавајући) и прије тога нанесите подлогу на нокте.

Модни дизајни француског 2019.

Даље, говоримо о новостима из 2019. године у области дизајна ноктију.Модна маникура 2019 није замислива сада без употребе искрица, неких занимљивих налепница, тока боја, нестандардних цртежа.У тренд текстурираној маникури и игри са разним опцијама за декор.Комбинација у једном дизајнуодмах неколико метода украшавања ноктију. Почнимо са најједноставнијим опцијама.

Тренд бр. 1 - француске секвенце

Дуго смо упознати са концептом миленијумске јакне, али са појавом на тржишту разних боца пуњених искрицама, постало је много лакше имплементирати такав дизајн. Готов гел за нокте, у којем су брижљиви произвођачи материјала за наил арт, већ помијешали мјешавину искри и одмах направили нокте. Како да буде лепа? На врх нанесите танку траку лака, а уз помоћ танке четке и врха направите перје искрица према кутикули. Фотографија приказује неколико опција за сличан дизајн.

Тренд № 2 - Баби Боомер и Градиент

Ова врста јакне за сервис се појавила не тако давно. И вреди напоменути да ће голи јакна бити популарна 2019. године. Баби боомер је леп нокат са глатком преласком боје са беле на врх до светло беж боје у бази. Ово је вероватно најлепши француски дизајн данас. Можете га додати малом сликом, али не би требало да буде превише светла и контрастна. Најбоље је користити бијели гел или лак. Можете дати сјај градијенту француског користећи бисерно трљање. Још једна модерна идеја је благо замрачење врхова са нијансом кафе која је блиска природној боји.

Тренд № 3 - Градиент с вертикален бар

У наставку претходне идеје о француском у 2019. години, не може се пропустити споменути градијент дизајна са траком. Изводи се помоћу лепљиве тракеи аеропуффинг (можете узети спужву).На ноктима се наноси камуфлажна подлога, на центар се причвршћује љепљива трака, врх нокта замрачи уз помоћ зрачног пуфера умоченог у гел лак, затим се љепљива трака уклони и нанесе се врх.Додатно у центру невена могу бити засенчене шљокице.Као резултат тога, добијате веома лепе нокте, мада само на даљину налик на француски маникир.Међутим, ово је такође тип дизајна који је резултат градијентне јакне.

Тренд бр. 4 - Права јакна са фолијом

Са дугим ноктима, можете направити дизајн са фолијом.Ово је један од најлакших начина за украшавање ноктију без употребе четки и боја.Ово је савршена француска верзија за почетнике.Уместо мукотрпног цртања линије осмеха, узмите фолију и направите отиске на врховима.Линија јакне може бити равна и изведена са траком фолије.Овај дизајн француског маникура није сасвим нормалан, али има и право да постоји.Главна ствар је да се држите пастелних боја.На дан заљубљених, на пример, црвени маникир са фолијским отисцима ће изгледати сјајно.

Тренд бр. 5 - Модна јакна са пауковом мрежом

Да би се створио креативан дизајн, модерно је користити модне идеје сезоне 2019. у наил арту.На пример, да бисте додали класичну јакну са апстрактним узорком гел-боје "паук".Ова опција за декорацију ноктију је такође добра за почетнике.Уосталом, сада, да би направили кул француски са сликом, није потребно овладати сложеним техникама сликања ноктију.ПотпуноДовољно је да се "обложи" уз помоћ тачака и "истезање" гел-боје апстрактних пруга.Најлепши дизајн са паучином се добија ако направите позадину од фолије или искре.

Тренд бр. 6 - обрнути француски

На ноктима у облику бадема, обрнути француски изглед одлично.Такође се назива "инвертован".Фотографија показује шта је у питању.Модни тренд ове сезоне је употреба метализираних трака.То су флексибилне наљепнице које се могу добити заобљеним или богато обликованим.Савршени су за обрнути француски дизајн.Траке се могу комбиновати са каменчићима, бисерима или бујонима.

Тренд бр. 7 - француски с натписима

Још један трендовски тренд 2019. у дизајну ноктију су Французи са натписима, који трају само 5 минута.Не морате ништа да скидате четком на ноктима.Само купите пар слајдера за пренос на транспарентној позадини у продавници.Модне наљепнице с мотивацијским или провокативним натписима могу се наћи у било којој специјализираној трговини.Налепнице изгледају добро, како под сјајем тако и испод мат површине.

Тренд бр. 8 - "Тхин" сервисна јакна за кратке нокте

Ако из неког разлога не волите екстензије, погледајте пар фотографијаса идејама француски за кратке нокте.Сада у тренд верзији са веома танким пругама уместо линије "смиле".Изгледа да је пребачена на сам врх.

Тренд бр. 9 - Геометрија

Геометрија такодје остаје релевантна.Беаутифул геометрицУкраси се могу користити за креирање француског маникира 2019. године. Узорак може бити у боји или у контрастној црној и белој боји. Недавно, дизајнери ноктију све више попуњавају геометријске обрасце са искричавим или обојеним гел-лаковима као мозаик.

Тренд № 10 - Линес

На дугим ноктима, сервисна јакна изгледа сјајно, направљена у облику танких линија. Нежна и префињена верзија може се израдити уз помоћ светлих нијанси гел-лака, а више стилизована и екстравагантна користећи црни гел за полирање. Украси или метални декор ће бити добар додатак овом дизајну.

Тренд # 11 - Абстракциа

Уз геометријски образац, апстракција је недавно постала један од најпопуларнијих образаца. Каотични потези четкица на врховима ноктију могу бити одлична интерпретација јакне. Можете их комбиновати са блистањем или фолијом.

Тренд # 12 - Халф-Френцх

Ако имате проблема са цртањем глатких симетричних линија, онда можете да ставите индикативне тачке пре цртања линије „осмеха“. И можете да изведете тренди полу-француски. Ово је сервисна јакна, која се изводи линијама на половини невена. Може бити равномерна, у облику капљица или закривљене апстрактне линије. Ова опција изгледа лепо на ноктима у облику овала или бадема.

Тренд бр.

Сама округла јакна није новина. Али 2019. године постојале су лепе допуњене верзије дизајна ноктију. На пример, изгледа веома лепоокругла јакна са узорком у облику дима.Слични цртежи могу бити направљени на мокром слоју гел лака.

Сезонска француска маникура 2019

Поред занимљивих нових производа, мајстори за нокте морају сваке године измислити свеже сезонске дизајне ноктију.Како не бисте ништа снажно измислили, можете направити класичну јакну и допунити је тематским цртежима.Ове зиме појавило се много цртежа са пахуљицама од чипке, које су допуњене сребрним сјајем у облику преведене фолије или искре.Пролеће, по правилу, чини да запамтите како се цветови и гране на ноктима вуку или обликују.У лето 2019. бит ће важне свијетле боје као што су жута, наранчаста, фуксија и зелена.А јесен ове године ће бити златна.Такође ће бити популарни једноставни цртежи лишћа на ноктима, који изгледају стилски и не преоптерећују маникир.