Модне торбе 2018: сви трендови, боје и модели (фото)

Као што знате, женске торбе се не догађају много.Ово је неопходан додатак који вам омогућава да допуните слику и учини је живљом.Који ће модели бити у тренду током наредне 2018. године, погледајте преглед модних торби 2018.

Садржај :

  • Три главна тренда сезоне;
  • Модели модних торби;
  • Стварне боје женских торби и прибора.

3 главна тренда 2018, релевантна за женске торбе

На недељама моде, недавно одржаним у Паризу, Милану, Њујорку и Лондону, тема женских торби је у потпуности објављена.Ова додатна опрема добила је једну од водећих улога у изградњи модерних женских слика 2018. године. Ако је у прошлој сезони женска торба често била свијетао, вриштећи нагласак, онда би у наредној прољеће-љетној сезони торба надопунила слику холистичког стила и боје.

Међу новим производима који су директно повезани са женским прибором, постоје три главна модна тренда сезоне:

Тренд за торбе бр. 1: Спортска тема

СпортКао филозофија здравог начина живота и динамичан однос према њој, дизајнери га већ годинама промовишу.Спортски елементи се додају и свакодневним и вечерњим сликама.У том смислу, тема спортских торби ће остати релевантна.У моди ће бити напртњаче од коже и прозирне пластике, торбе у облику цијеви, торбе-вреће.

Модни руксаци

Спортска торба кожна торба

[флат_аб ид = ”5]

Тубе баг

Руксак в городе

Тренд дла торби № 2: Кожне гуме за рептиле

\ т

Прошле године, торбе и модерна кожа од питхона биле су невјеројатно популарне. Ове године, на скоро свакој изложби могли сте видјети моделе с врећама крокодилске коже различитих нијанси и модела. Плус чињеница да су торбе од крокодилске коже практичније. Што се тиче облика, онда као пословна торба, изаберите „торбицу“, квадратну или правоугаону, или „торбу“ у облику сандука.

Тренд за врече №3: Транспарентне врече пластике

[флат_аб ид = ”5 (]

Женска одећа и пластични додаци су главна новина сезоне пролеће-лето 2018. Најбоље од свега, овај модни тренд је представљен у колекцији Цханел. Карл Лагерфелд је отворио тему главне покретачке снаге природе - воде и довео је до подијума. У колекцији је било пуно транспарентних елемената, пластичне одеће и обуће са транспарентним уметцима. На основу све ове величанствености створене су изненађујуће лагане слике. Ако заиста желите да будете у моди овог пролећа, онда будите сигурни да добијете гломазну транспарентну торбу, и да њена транспарентност не постане проблем, носите је у тандему са квачилом.

Модни модели торби

\ т

Изобиље модела модних торби може бити само драго. Вреће различитих величина су релевантне: од минијатурних спојки до великих модела. Најмодерније су торбе на појасу, модел тела Цросс (мала торба на дугачком широком траку преко рамена). Такође у моди класичне пословне торбе квадратног или правоугаоног облика у облику кофера,ранчеви од коже и торбе.

  • Въздушни торби
  • Фасхионабле баг-баг модел
[флат_аб ид = ”5 ″]

Модерне боје торбица 2018

[флат_аб ид =” 5 ″]

Прољетно-љетна сезона увијек је позната по романтичном расположењу, тако да долази с цвјетном хаљином.Модна торба од ружичасте, љубичасте, плаве или светло зелене је најбољи избор икада.

Тренди цвети на възможности възможно-лето 2018: нежно розе

Тренди греен хуес

Бригхт блуе

[флат_аб ид = ”5 ″]

Треба да има класичну боју: црну, сиву, браон или белу, дозвољени су само умеци у боји.Неформална торба може бити и црна, али са цвјетним принтом или апликацијом.

Боја 2018, дизајнери зову жута, тако да би светли додаци требало да се појаве у гардероби сваке девојке која прати модне трендове.

Спојке светло жутих боја

[флат_аб ид = ”5 (]

Као што је горе поменуто, нова сезона ће бити транспарентне торбе и спојке оковане кристалимабило са занимљивим металним ефектом.

Тренд за транспарентност

Модни метални ефект