Грооминг: Фасхион Цлассиц (фото)

Цонтент:

  • Опције резања
  • Полагање фризуре боб
  • Фризура: фотографије са најбољим примерима

Резање квадратау нашем свету постоји од времена старог Египта. Верује се да ју је краљица Клеопатра сама увела у моду. Тада, у Египту , сва четири су се носила: сиромашни и фараони, и мушкарци и жене, изузеци су били ретки. У средњем веку фризура је дошла у Европу. Дуго временабоб фризураносили су искључиво мушкарци, дама тог доба имала је дуге дебеле коврче. Но, након Првог свјетског рата, модерна фризура провалила је у женски свијет, а до данас је велики успјех међу модерним фасхионистама.Аутомобил за шишањеможе украсити сваку дјевојку, а најважније је одабрати дизајн који је прави за вас.

Опције резања

Модерне фризуреувек остају у тренду и на врхунцу популарности. Током дугог периода постојања, направљене су многе измене и нијансе оригиналне верзије фризуре. Тако јебоб фризурапостала најразноврснија и универзалнија фризура на свету. До данас постоји неколико десетака опција шишања за кратку косу. У нашем чланку ћемо размотрити класичне опције и нестандарднекратке фризуре .

Кратки фризуре (фото)

У класичној верзијифризуре боб , коса се реже на једну дужину. Рад почиње на полеђини главе, где се одсече контролна цев, дуж које се поставља остатак косе.Сваки прамен је 15 мм дужи од претходног. Коса на потиљку је кратка, али је и даље затворена. Класични изглед квадрата носи се са праском, као и без њега.

  • Класическиј квадрат и боб-квадрат

Шишање боб. На крају двадесетог века , боб фризураирезовибили су независни и независни фризуре. Сада су границе између ових кратких фризура и обриса потпуно избрисане. Дужина косе на квадратном бобу не досеже крај врата. Извела је ту фризуру и без јасних прасака. Идеално таквосече боб на кратку косу . 2019. године, и за девојке са кратком косом, бит ће релевантна пикие фризура.

Кратки боб фризуре: боб боб (фото)

Ултра кратка верзија боба је боб на нози. Таква женска фризура одликује се великом количином праменова на тјемену и невјеројатно кратким стражњим дијелом главе, у неким облицима је потпуно обријана, дуги увојци на лицу. Донела је популарност фризура за кратку косу ек-вокалиста Спице Гирлс Вицториа Бецкхам. Њезин ауто је постао краћи и краћи док није био савршен. Шишање потпуно отвара врат, тако да власници кратког врата нису вриједни ризика. Савршена фризура ће изгледати густа и равна коса. Изгледа подједнако доброда сече боб на нозиса или без праска. Значајан недостатак косе ће бити потреба за честим посјетама фризеру.

  • Четире Карс дла среднеј коси

Једна од најпопуларнијихОпције фризуре за средњу косу је степенасто резање. Подрезивање квадрата са подераним крајевимасе лако инсталира и има мало одржавања, међутим стил је обавезан.Међутим, главна предност фризуре је могућност подешавања облика лица.Изводите фризуру у корацима.Коса има најкраћу дужину на потиљку.Постепено се дужина повећава до дна.Ова слојевита и наизглед неуредна фризура даје слику храбрости и шарма. Резање кутером на средњој косиизгледат ће сјајно на власницима овалног, правокутног или издуженог лица.

Коси на средната коса (фото)

  • Стојка с каскадом

Резање каскаде за његу је идеално као рез за округло лице, овалног, правоугаоног и издуженог типа лица.Фризура је добила име због валовитог или степенастог фризирања, који добија додатну запремину и постаје послушнија и лакша.За фризуру ће бити потребан минималан сет алата.Али можеш без стила, јерфризура ће изгледати сјајно без ње.Ова врста аутомобила би била савршен избор за модерну жену која живи у махнитом ритму метрополе.

Цасцадинг хаирцутс (фото)

  • Цуттинг лонг хаир
]

Још једна опција каодугачка марамаилифризура са продужеткомје погодна за било коју врсту лица, али већинаБило би корисно погледати пуну округлу фацу.Захваљујући проширеним праменовима, фризура визуално вуче лице и скрива своју пунину.Обично у овој шишању, дужина косе испред браде досеже или иде мало ниже, а дужина леђа је врло кратка.Ову фризуру често бирају младе девојке, што им омогућава да се издвоје из публике и привуку пажњу.

Сечени за дългата коса (фото)

  • |

Ако не можете да одлучите: желите лида сечете мачку без праскаили да изаберете опцију са праском;овде треба да се заснива на облику вашег лица и карактеристикама изгледа.Свака фризура без праска боље ће изгледати код власника овалног лица.Иако са овом верзијом шишања увек можете да експериментишете са растанком и изаберете опцију која је погодна за облик лица.Фризураса шишкомће помоћи да се сакрију мане лица.Косе шишке ће помоћи да се продужи облик лица, издужени прасак ће моћи да сакрије превисоко чело, а кратко чело ће повећати уски чело.Али не заборавите да власници ретких бангс косе могу изгледати непрофитабилно и фокусирати се на недостатак густине косе.

Сечък къса без банг (фото)

Сечък къса с банг (фото)

Резање фризуре

Било која врста бобова се лако пакује, посебно ако је фризура усклађена са обликом и карактеристикама лица.

Да биобавите брзо пуњење на корену мокре косе, нанесите пену или пјену и чешљајте косу дуж цијеле дужине.Нагните главу, обријте косу и осушите.Настала фризура лагано чешљана и осигурана лаком.

Може се обликовати помоћу увијача.Да бисте то урадили, потребно је равномерно распоредити пјену за стилинг кроз косу и заврнути их на увијаче.Затим лагано осушите сушило за косу и сачекајте 15 минута.Лак за поправку резултата.

Користећи округлу четку, можете савити крајеве косе према ван или према унутра.Да бисте то урадили, прво морате нанети пену на косу и користити фен за косу.Можете да промените растанак.Ако облик лица дозвољава - отворите једно ухо, положите му косу.Поправити полагање лаком или гелом.

Валовиј квадрат (фото)

Резание квадрата с разрушенними краами (фото)

ХаирцутКаре: фотографије са најбољим примерима

Када бирате фризуру за себе, увек можете да се ослоните на избор познатих личности са сличним облицима и особинама на лицу.Звезде су увек видљиве и њихове фризуре и стил би требало да буду савршене.Довољно је возити се у потрази за " фризурним фотографијама " и претраживач ће вам дати много фотографија са свим врстама фризура и стила.Можете изабрати онај који вам се свиђа и послати га у салон са фотографијом, где стилиста прилагођава фризуру посебно за вас.

Цуттинг тхе царет: фото

Цуттинг тхе царет: пхото

ЦуттингФоур оф а Кинд: фото

Грооминг оф а Фоур: фото

Тхрее Грооминг: пхото

фото