Модни капути: главни трендови сезоне 2016-2017, фотографије

Крзнени производи никада не излазе из моде - чињеница коју је тешко изазвати.Од сезоне до сезоне, мијењају се само стилови, завршне обраде и боје.

Крзнени капути обојеног крзна, прслуци и издужени крзнени капути са занимљивим појасима су сада у моди.Да се ​​не бисте изгубили у обиљу крзнених производа,у дућан крзнених капута , морате знати најновије трендове надолазеће зимске сезоне, о чему ће бити ријечи у нашем чланку.

Съдържание:

  • Модни модели за младите од кожата
  • Модели кожата за женски
  • Палета на боја
  • ) Фотографије модерних крзна за зимску сезону 2016 - 2017

Модни модели крзнених капута

Који би требао бити први крзнени капут?Па, наравно, модерно!Младе девојке преферирају стилске кратке крзнене капуте и кратке крзнене капуте, крзнене прслуке без рукава и волуминозне крзнене капуте од умјетног крзна популарног прекоморског модела.Популарност ових модела међу младима је због њихове разноврсности.Можете их носити са фармеркама и свима који имају сукњу.И са избором ципела, све је прилично једноставно.Модерни модели крзнених капута изгледају сјајно и са чизмама на високој платформи трактора, и са елегантним чизмама на модерној фигури пети.Ако нисте љубитељ шешира, боље је дати предност моделима крзнених капута с волуминозним и топлим капуљачама.У супротном, купите елегантан беигеи шешир или грубу опрему.Не заборавите на најновији тренд сезоне - носити панталоне са појасом од крзна како би одговарао крзненом капуту (погледајте фотографију).

Модели кожата за женски

За разлику од младих људи, жене су скрупулозније у одабиру крзнених капута.Важно је обратити пажњу на квалитет крзна из којег је производ направљен, као и на практичност одређеног модела крзненог капута.На пример, жене које поседују ауто преферирају танке, кратке нукане капуте “автоледи”, а остале жене чешће бирају дугачке и топле капуте од минке или арктичке лисице.Сада постају веома популарни танки капути са занимљивим појасевима.Осим појаса, брошева, лук или чак и обојених боја крзна могу послужити као декор за крзнени капут.
За вансезону, можете изабрати елегантан астракански крзнени капут, који се недавно вратио у моду.

Модни декор крзнених капута

Палета боја

Предстојећа сезона одушевит ће модне умјетнике разноврсним бојама крзнених производа.Црвени, зелени и ружичасти капути више нису изузетак од правила, они су, заједно са класицима, ушли у нашу свакодневну гардеробу.Осим тога, модни су и пругасти крзнени капути и производи са ексклузивним колор апликацијама и отисцима.Наравно, веома су лепе.Међутим, не треба слепо пратити трендове.Ако имате један капут у вашој гардероби, онда је боље дати предност безвременим класицима.Мода је променљива, а крзнени капут је прилично скупа куповина која ће вам послужити неколико сезона.Одлично рјешење за комбинацију модних трендова и класика може бити природна боја крзненог капута са свијетлим комбинираним појасом или модерним кожним корзетом.

Фотографии модних крзнених капутовсезона зима 2016 - 2017

На фотографији ћете наћи најоригиналније стилове и моделе крзнених производа, који су представљени на недељи моде у Милану, Њујорку и Паризу. Фокусирајући се на најновије трендове, могуће је уз помоћ занимљивих додатака диверзифицирати свакодневни имиџ. На пример, купите практичан црни капут од кун и наручите појас у боји или огрлицу у студију или купите елегантну торбу, шал или издужене рукавице. Погледајте фотографије и измислите своју јединствену слику.