Модни маникир Децембар 2017: најлепши нокти

Данас је 1. децембар, што значи да је нова сезона почела у индустрији љепоте.Уместо јесење смеђе-смеђе боје доћи ће плаво-плава зимска шара на ноктима.Уочи новогодишњих празника, мајстори за маникир се опскрбљују искрицама, каменчићима, свјетлуцавим пијеском, прекрасним лаковима за трљање и гел с различитим ефектима.Најпопуларније нијансе у маникиру Децембар 2017. биће плава, плава, тамно зелена, бела, гримизна, као и сребро и злато.У овом прегледу, погледаћемо најлепше зимске дизајне и модерне идеје за дизајн ноктију.

Маникир у децембру 2017. у стилу „прозрачног прозора“

Најмодернији децембарски маникир може се назвати „хладан прозор“ када се на ноктима ствара имитација стакла премазаног мразом.За израду таквог дизајна потребан вам је гел за нијансу плаве боје, бијела гел боја и акрилни пијесак, прозирна фолија за стварање свјетлуцавог ефекта, сунђер за наношење текстуре и мат површину.Корак по корак упутства о томе како извести зимски маникир, погледајте фотографију.Поред тога, дизајн можете украсити кристалима.

Зимски пејзажи на ноктима

Други најпопуларнији образац на ноктима у децембру 2017. је зимски пејзаж.Изводи се на конвенционалном гел полирању, премазу са ефектом мачјег ока или металним трљањем.Цртеж се може посути песком или прахом.Приказана су божићна дрвца, куће, сњежни брежуљци итд.Да би дизајн изгледао складно, снежне пахуљице или звезде могу бити осликане на осталим ноктима.

Зимска вишња

Възможно съдебните на нокти.сочне резанце наранџе, малине, јагоде и киви.Чини се да је све ово воће и бобице тема одавно нестало, али није.У децембру ће се поново вратити у циркулацију, само ће зимска трешња бити најпопуларнији узорак.Снежно покривене трешње бобице ће изгледати веома шармантно на ноктима у ово доба године.

Дијаманти, камуфли и бојен лак

Можете креирати једноставан, али истовремено и спектакуларан, свечани дизајн уз помоћ различитих елемената за украшавање ноктију.У новије вријеме, у дизајну са ромбовима који су постављени на нокат у облику геометријског орнамента и који се преклапају с обичним или обојеним гелом за полирање гелова, потребан је дизајн.Последњи слој се наноси цртежом у облику познатих монограма, који, по жељи, пуни светлуцавим или белим песком.Исто се може урадити и са конфетима “камифубуки”.

Огледало хром на ноктима са шаблоном

Рубови су били толико вољени од стране многих мајстора за нокте да су на њиховој основи већМноги велики дизајни су изумљени.Сада је модна верзија маникира са зрцањем огледала дошла у моду, савршена је као модерна маникура за децембар 2017. Можете нацртати било који узорак на нокту и затим утрљати пигмент у њега.Да би цртеж био обимнији, боље је користити гел-пасту или гел-боју са густом конзистенцијом.Да бисте добили дубину дизајна, нокте можете додатно покрити танким слојем обојеног гела.

Маникир с Новогодишним симболизмом

Ако су баналне пахуљеноктима које вам је досадно, можете направити модеран дизајн звезда у стилу геометрије. Исто тако невероватно популарни маникирски цртежи у децембру 2017. биће божићне лоптице са 3Д ефектом, што се може постићи коришћењем разбијеног стакла, транспарентног горњег или витражног лака. Наравно, ове зиме неће бити без стилизованих божићних дрваца на ноктима, вијенцима и другим новогодишњим симболима. Дизајн са звонцима изгледа веома лепо и свеже. У тренду је уметак, тако да на ноктима можете слободно обликовати камен и прозирне бујоне.

Изготовлениа наил за Нову годину

Симбол наредне године биће жути пас, тако да мајстори ноктију хитно морају научити како нацртати ову слатку животињу на ноктима. Слике у облику паса вероватно ће бити тражене у другој половини децембра. Ако сте мајстор почетник и немате мајсторски кист, можете користити налепнице и направити дизајн клизача. У тандему са украсима од штитника и шљокица, изгледат ће складно. Упркос чињеници да се боја наредне године назива жута, не журите да купите овај гел за нијансу. Традиционалне боје новогодишњег маникира 2018. и даље ће остати плава, бела и црна са златом и сребром.

Уживање лунарног календара и идеја за маникир за децембар 2018.