Модни трендови 2015-2016: фризуре, бојање, стилинг

Избор фризуре је у потпуности заснован на томе како се осећамо и свет око нас.Ово је прилика за самоизражавање и реализацију најхрабријих експеримената.Шта водећи светски брендови и стилисти нуде у наредној години 2015-2016?

Слобода избора је мото нашег времена!Више није битно да ли бирате дивље или природне боје,кратке фризуреили дугу коврчаву косу.Отказане су све границе ваше креативности.

ЕКСПРЕСИВНИ МОДНИ СХИФТС 2015-2016

  • минималистичка строга војска;
  • кратки слој;
  • женски издужени боб на коврчави коси;
  • асиметрични умјетни боб;
  • каскадни коврчави коврчи;
  • глатке издужене фризуре.

Минималистичка строга војна фризура

Одлука о резању косе није тако једноставна.Међутим,кратке фризуре , које нуде стилисти у2015-2016години, омогућиће вам да створите јединствен стилски изглед умерено агресивне и секси.Дајући себи образ или разиграност, још је више могуће издвојити се из гомиле ако је кратка коса немарно разбарушена, стварајући имитацију ресица.

Кратка женска фризура повезана је са храброшћу, скривеном унутрашњом снагом, која буди ловачки инстинкт код мушкараца.Обично, кратке фризуре бирају жене које желе да се изразе, да нагласе своју индивидуалност, да промене нешто драстично у свом животу.

Специјална услуга " за избор фризура на мрежи " ће вам омогућити да проверите да ли вам се свиђафризура или не.

Кратки слојевите фризуре

Постоје разне врсте фризура погодних за кратку косу. У 2015-2016, варијације кратких слојевитих фризура су такође модерне. Они су одлични и за формалне и за неформалне ситуације.

Фризуре на више нивоа увек изгледају модерно, савршене су за девојке и жене са танком косом и округлим лицем. Уз помоћ њих можете дати косу потребну запремину.

Нафотопоказујемодерне фризуре за зиму 2015-2016. .

Најважнија предносткратких фризураје да су универзалне и увијек изгледају сјајно.

Феминине елонгатед боб он цурли хаир

Желите да створите узбудљив, незабораван имиџ онда ваш избор је дугачак пут. И у наредној години, важно је да власници направе коврчаву косу. Каре на коврчави коси изгледа мекше и њежније. Погодан је за густу и танку косу. Могуће је додати волумен фризури тако што ћете изрезати чисту доњу ивицу косе и пажљиво обликовати увојке у правом смјеру. Скраћена верзија трга ће ићи власницима танког, издуженог лица, али ако имате заобљеније лице, покушајте да одаберете издужене фризуре.

Асиметричен уметни боб

Фризура “боб”, која је остала популарна више од једне сезоне, такође је била укључена у колекцију “ Тренди женске фризуре 2015-2016 , само незнатно у ажурираном облику.Постоје две варијанте ове фризуре.Прва опција је комбинација елемената дуге и кратке фризуре (коса за бријање с једне стране).Ујутро, ваша коса може бити кратка и навечер опет.Вештачки Боб то чини могућим, све зависи од инсталације.Друга опција је имитација модерне кратке фризуре "боб".Мало времена и труда ради чуда.Уз помоћ укосница и невидљиве косе сакупљамо косу у асиметричној стилској фризури.Најуспешније, ова фризура је погодна за косу средње дужине или мало испод рамена.Вештачки боб ће одлично изгледати у облику свадбених фризура.

Каскадни набрани увојци

Шта стилисти предлажу девојкама са дугом косом. Модерна фризура 2015-2016се сматра “ каскадом која се изводи на коврчаву дугу косу.Готова фризура треба да изгледа помало неуредно и неуредно.Ово ће дати слици посебну женственост, разиграност и лакоћу.

Глатке дуге фризуре

За дугу косу, погодне су и „глатке“ и „коврчаве“ верзије фризура.Апсолутно глатка течећа коса или положена у уредну косу, увијек изгледају природно и природно.Све зависи од ваших преференција.Поред саме фризуре, стилисти посвећују велику пажњу стилингу косе.Модеран тренд за дугу косу - имитацијабангс.Довољно је чешљати косу преко чела и причврстити је невидљивом косом.

Као што сте приметили,фризуре зима 2015-2016 68] разликују се у различитим облицима, да ће и најзахтевнија и најзахтевнија девојка моћи изабрати свој јединствени и изванредни имиџ.Одаберите и експериментирајте.Заиста, чак и најупечатљивија одећа изгледа недовршена без модерне фризуре.

САВЕТИ: МОДНИ ЛАКОВИ

Пратећи глобалне трендове у боју и одабиру боје косе, важно је да останете сами.У2016-2017 , екстремне боје и њихове варијације (свијетле нити или омбре) замијењене су природношћу.Ове сезонемодерна боја за косује модерација, племенитост и природне нијансе косе.Зато изаберите боју која је близу ваше природне боје косе.Ништа не може да истакне вашу природну лепоту као природну топлу нијансу.Да бисте створили дубљу и природнију боју, можете да направите „микс“ неколико нијанси које се разликују за 1-2 тона.Такође су релевантни остаци обојења косе са ефектом косе избељене од сунца имодерногколорита .Нова техника фарбања косе која се зове балаиазх такође добија на популарности, балаиазх за тамну косу је посебно популаран .Љубитељи креативности и осветљености могу обратити пажњу на нови ултра-модни пиксел бојање косе и друге врсте креативног бојања.Када купујете средстваза косу, дати предност бојама без амонијака, и не заборавите правилну његу косе након бојења. То ће вам омогућити да дуго држите косу здравом и уредном.