Нова Воиц маникура: 50 фотографија са прелепим дизајном

Техника маникуре “вео” или “пантихосе” сама по себи више није нова, али у њој, као иу класичним типовима маникира (француски и месецни), постоји много различитих иновација.За украшавање ноктију, користе се различити сетови каменчића, пигмената, светлуцавих обојених прашака, премаза са различитим ефектима, фолијом и другим прибором и декорима.

У овом прегледу, погледаћемо најновије трендове маникира, који се могу користити за дизајнирање “вела” и научити како направити овај прекрасан маникир код куће.

Садржај :

 • Класични "вео" на ноктима: како то учинити?
 • Нови маникир са ефектом вела;
 • Фотографија дизајна ноктију у техници гела за вео.

Класични вео на ноктима: како то учинити?

За почетак, открићемо како сами направити маникир са ефектом вела код куће.У ствари, све није тако тешко као што се чини на први поглед.За рад вам је потребан црни или врло тамни гел за нокте, по жељи, додатно било који премаз боје, врх, база, палета и двије четке (једна класична широка четка, друга четка са кратким танким синтетичким чекињама за цртање малих дијелова и контура).

Фотографије класичне маникуре „Воиле“

Корак-по-корак упутства за извођење маникуре користећи технику вела

 • Прво, припремите ноктена примену шелака.Пружамо сјајну кожу, уклањамо прашину и вишак влаге користећи специјална средства за дехидрацију и одмашћивање, а затим нанесемо основни слој.
 • Следи магија - ми стварамо самуефекат вела импровизованих средстава.На палети помешајте црни или тамни гел за полирање са врхом или базом (колико желите), однос је 1: 5.Покривамо један или два нокта са добијеном транслуцентном композицијом.За то је боље користити широку равну четку.Нанесите гел на друге нокте.Ми се сушимо.За цртање ситних дијелова и гел-лака, гел-боје или гел-пасте црне нијансе узимамо танку четку, а цртеж нанесемо у облику монограма, чипке, боја или геометријских фигура.
 • Добијени дизајн вела је прекривен сјајним врхом.

Вео с геометријским узорком

Вео са узорком грашка

Вео са монограмима

Вео са прелепим луком

Вео са монограмима попрсканим обојеним прахом

Неки мајстори радије раде матиране маникирне "чарапе".Да бисте то урадили, у последњој фази морате да користите матирање, а не стандардни, резултат је драматична тамна маникура.

Ради лакшег обављања класичне маникуре са "велом", можете користити готове транслуцентне композиције за израду ноктију - обојене гел лакове.Класични дизајн боја "вела" је црне или тамно смеђе боје.Али у последње време све су чешћи екстравагантни црвени вео и бели венео.Изводе се користећи сличну технологију, која се разликује само у хладу.

Класична црна вела

Атрактивна црвена вела

Бело вено вело

Необично плави вео

Нови маникир са ефектом вела

Да би се створила модерна маникура користећи технику вела, користити нове материјале и прибор за дизајн ноктију.Занимљиве дизајнерске опције за нокте могу се замислити комбиновањем једног дизајна са велом и металним премазом направљеним уз помоћ рубља.У тренду је и уложак са кристалима и каменчићима.Уместо монограма на прозирном нокту, можете нацртати стилски геометријски образац, шаблон са нотама и високи тон, звезду, лукове и друге необичне отиске.Један од најспектакуларнијих дизајна је дизајн траке, која је израђена у боји или монокроматских каменчића и микрофилмова, а рубови су направљени у облику танких вертикалних трака црног гел лака.

 • Комбинирана маникура с руб-ин
 • Израда вертикалне траке
 • ) Десигн витх цристалс
  84) Вео маникира с геометријским узорком

На ноктима се често користи пијесак или акрилни прах, који је још увијек прекривен гел-гелом прије сушења у лампи.

 • Модна маникура "Воиле" са песком

гел за лакирање ноктију

И на крају, још пар занимљивих фотографија комбинованог дизајна са гелом за полирање и лепим узорцима на ноктима.Веилможе се комбиновати са различитим нијансама гел-лака и прибора.

) 137)