Плави маникир: 100 фотографија са плавим дизајном ноктију

Настављамо серију чланака о различитим бојама маникирног гела. Овај пост садржи колекцију плавог маникира за све прилике. Плава, као и плава маникура, добро се слаже са многим нијансама, тамним и светлим. Такође је погодан за било коју сезону, а најважније је одабрати одговарајући тематски дизајн и декор. У дизајну ноктију доминирају каменчићи, разни метални пигменти и цртежи у романтичном стилу или минималистичком стилу. За класичне типове маникира идеална је светло плава нијанса лака за гел, а француски и мјесечев дизајн у бијелој и плавој боји могу се у потпуности искористити као свакодневна маникура.

Цонтент :

  • Фотографије плавог маникира за различите сезоне;
  • Француски и мјесецни дизајн;
  • Модни трендови;
  • Маникир са различитим нијансама;
  • Прављење кратких ноктију;

Слика плавог маникира за различите сезоне: пролеће, лето, јесен, зима

Прво ћемо проћи кроз тематске сезонске дизајне. Плава боја у комбинацији са бијелим је идеална за зимски маникир с отвореним пахуљицама. Тенден тандем плава и роза је идеалан за летњи и пролећни маникир. У јесен можете дизајн допунити прекрасним металним сјајем или дизајнирати нокте у сиво-плавим тоновима. Сада у моди текстуриран маникир различите природе. Према томе, можете експериментисати са имитацијом текстуре камена на ноктима или глини. На поморској теми, азурна нијанса ће изгледати складно са жутом.би санд.

)

са плавим гелом за полирање

Модни дизајн француског дизајна се сигурно креће од сезоне до сезоне, без одустајања од позиција за једну јулу.Све захваљујући свестраности дизајна, који се може користити за свакодневно ношење, а користи се као вечерњи дизајн, само додајући декорације или узорке.У плавој верзији и француски и месечев маникир изгледају веома свеже и романтично.Плави нокти ће освежити ваш свакодневни изглед и допунити га јарким бојама.

) Модни трендови у плавом маникуру 2019

Један од најновијих трендова у ноктима је стварање разних текстура на ноктима и тродимензионалном дизајну.У тренду су мермер и камење, змијска кожа, дрво и текстура метала, итд.На слици су приказани најуспешнији дизајни са ноктима са различитим текстурама.

Шта још остаје у моди за предстојећу сезону?Маникир са дизајном четкице, бљештавим и свјетлуцавим прозирним пијеском, плавим градијентом и мат површином изнад регуларних шелака или мачјих очију.

)90)

Плави маникир са различитим нијансама гел-лака

Говорећи о боји маникирног гела, лак се не може сјетити комбинације различитих нијанси.Наравно, прва ствар која пада на памет је ружичаста и плава маникура, са посебнимлакоћа и нежност.Подсећа на летњи залазак сунца и доноси романтична успомена ваниле.Плава боја се добро слаже са основом и нијансама: црном, сивом, белом и пастелним бојама.Овај пролећни зелени је дошао у моду, а плава је постала дивна допуна.Зелено-плаве боје за маникир су повезане са пролећним чистим небом и бујним зеленилом.Такође у дизајну ноктију активно се користи плаво-плава маникура, жута са плавом па чак и светло црвена са сјајном небеском нијансом.На фотографији ћете наћи најлепше комбинације боја у маникиру.

)125)

Маникир у плавим тоновима на кратким ноктима

Нежан плави маникир је такође погодан за кратке нокте, јерсветле нијансе визуелно продужавају прсте.У овом одељку ћете наћи једноставне идеје за дизајн ноктију које можете применити на маникир код куће користећи јефтине алате и декор за нокте.