Продужеци косе: модерна технологија

Помичући се фотографијама са модерним фризурама, често хватамо себе мислећи: “Волио бих да имам тако раскошну косу!” Али шта да радим ако коса расте изузетно споро, а осим тога, раздвајају се и без краја. Постоје три начина из ове ситуације: прихватити и живјети са косом средње дужине, бескрајно куповати скупе производе за раст косе са упитним учинком, или једноставно одлучити о проширењу косе. Сада постоји хиљаду и један начин повећања косе. У овом чланку ће бити описане главне технологије за креирање луксузне косе.

Модерне технологије које омогућавају проширење косе

Важна тачка за било коју грађевинску технологију је избор квалитетних материјала. Уосталом, без обзира на то колико је ваш мајстор професионалан, ако је вештачка коса коришћена да би се изградила, ускоро ће изгубити своју презентацију и лепоту. Стога, куповинадлаке за продужењезахтева само природно.

Важно је обратити пажњу на начин фиксирања косе. Да ли ће доћи до термалног или другог ефекта који може негативно утицати на стање ваше косе? Који тип лепка ће се користити? Сва ова питања морају се поставити прије него што наставите с поступком. Осврнимо се на топлотну и хладну технологију.

  • “Тхермо” буилдуп
За ову некомплицирану технологију, мале нити са специјалном кератинском композицијом се користе на врховима, у процесу грејања поуздано леми увећаникосу до корена ваше косе. Ако правилно изаберете нијансу, онда нико неће знати за вашу "малу тајну", јер шиљак је једва приметан, а то вам омогућава да извршите било какве манипулације са косом и направите разне фризуре. Али будите опрезни са стилинг производима, боље је радити фризуре без њих. Помоћу ове процедуре могуће је створити имитацију модерног сада дугиног или колорирања за три до четири мјесеца. Такође, уз помоћ различитих нијанси, можете постићи балаиаз ефекат или делимично брондировање на косу. Према оцјенама, ова процедура, иако дуга, омогућава постизање доброг резултата и уредног изгледа косе.
Ако сте уморни од дуготрајних процедура у салону, онда ће вам се више свидети метод траке. Коса му се купује (по могућности природно) на кратким љепљивим тракама. Они су уредно причвршћени за косу без икаквог загревања или другог третмана. Изгледа да изградња није баш удобна. Можда ћете неко време имати осећај да су се мале траке лепљиве траке залепиле за косу. Скуп фризура које вам одговарају ће бити мали. Мораћете да заборавите на глатки вечерњи стилинг са косом увученом у косу, али ће вам одговарати холивудски коврче или широке плетенице. Помоћу ових надземних нити, можете створити илузију густине и волумена косе. Тресс технологија се такође врло активно користи, популарна је и заслужила је повјерењемноге девојке.За ову процедуру, коса се купује у једној великој чврстој траци.Рад са косом, иако мукотрпан, али довољно једноставан, тако да је ова процедура погодна за кућну употребу.Како поправити косу?Потребно је чешљати косу у хоризонталном растанку, одвојити неке врло танке нити и плетити плетеницу од њих у хоризонталном смјеру или двије плетенице једна према другој, затим шити прамен како би се добиле плетенице.Као што видите, техника је прилично једноставна и не траје пуно времена.Али можете себи приуштити занимљиве и разноврсне фризуре са ткањем или плетеницама.Уз помоћ тресса или трака можете направити чак и дуги прасак.

Ако намеравате да научите технологије продужења и, у будућности, пружите услуге за обављање ове процедуре код куће, онда крените од једноставних коса.Усмерите асортиман основних производа за професионалну и домаћу самопомоћ која ће вам помоћипроногти онлине продавницу .Тамо можете купити сетове природне косе и помоћне материјале за процедуру.