Наил десигн 2019 (фото).Фресх маницуре.

(201) Године 2019. није уврштен у кардинални дизајн шелак ​​неких радикално нових праваца.Уместо тога, то је свеж поглед на маникуре које су већ омиљене и познате свима: обрнута, таласаста или градијентна јакна, месечна маникура у новој техници названој „Негативна Спаце Наил Арт“, итд.

Али погледајмо све детаљније и видимо шта ће бити релевантно у свакој сезони (прољеће, љето, јесен и зима) 2019. у дизајну ноктију.

Садржај:

  • Дизајн кратких ноктију
  • прољеће
  • љето
  • јесен
  • зима
  • Нови лак за нокте за полирање

Дизајн кратких ноктију 2019

У 2019, тема кратких ноктију се наставља.Овај тренд није само једна сезона ће бити релевантна, јер кратки нокти изгледају више дотјерано и лијепо.Дизајн кратких ноктију 2019 је првенствено природни овални облик нокатне плоче, као и пастелне, беж (нуд) нијансе.Маникир у јарким бојама визуално продуљује прсте, чинећи их женственијим и лепшим.Што се тиче класичног француског.Код кратких ноктију, она такође остаје релевантна, али лук на крају нокта је у облику врло танке линије.Или друга верзија кратке јакне 2019. на ноктима - "обрнута".

Негатив Спаце Наил Арт 2019 са танким пругама је веома популаран.Они су обојени танком четком са истим гелом за полирање или акрилном бојом.Обично су направљене вертикално, али постоје и друге опције у облику решетке, таласа или дијагоналних пруга.

Коју год опцију изаберете, запамтите да је тања линија у шаблонуна кратким ноктима изгледа уреднији дизајн.

Нови облици лунарног дизајна

Дизајн ноктију 2019 (фотографија).Моон маницуре

Наил десигн 2019 (фото).Моон маницуре

Наил десигн 2019 (фото).Маникир са пругама

Дизајн Камифубуки: нова модерна техника маникуре

Скоро сваког месеца постоји нека нова техника маникура 2019 или нове модерне варијанте узорака на ноктима.Овај видео описује и приказује технику маникуре која се зове Камифубуки дизајн.Извођење такве маникуре је једноставно и лако.

Видео-лекција "по-корак"

Дизајн нокта 2019: прољеће

Прољетни маникир одувијек се разликовао по осјетљивим бојама и свјетлуцолор ранге.Наил десигн 2019 прољеће није изузетак од правила.Цвјетни отисци, пастелне нијансе гел-лака, апликације на тему прољећа, све то ће бити релевантно у надолазећој сезони.Ако желите да направите елегантан пролећни маникир, онда дајте предност комбинацији боја као што су трендовска мента, жута, љубичаста, небеско плава, беж, бресква, итд.8. марта можете направити уметнички маникир са тулипанима, љиљанима или нарцисама.

Наил десигн 2019 (фото).Маникир у пастелним бојама

Дизајн ноктију 2019 (фото).Цвеће

Дизајн ноктију 2019: Лето

Шта ће бити популарно у дизајну ноктију током лета?Шема боја ће постати живахнија и сочнија.На врхунцу популарности биће бронзана колор шема.Рхинестонес андразни додаци који су се тако неприкладно прилијепили за рукавице у пролеће и зиму. Љетни маникир је богат изобиљем цртежа: апстракција, цвјетни принт, модеран 2019. године "патцхворк" и "бохо". Постаће популарна новина у дизајну ноктију 2019 - дуплицирање одеће на ноктима. Тема путовања неће бити остављена по страни: бесмртно море или апликације са симболима различитих градова и земаља.

Наил десигн 2019 (фото). Бохо и патцхворк

Наил десигн 2019 (фото). Градови и земље

\ т

Наил Десигн 2019: Јесен

Јесен, као и увијек повезан са златним, жутим, наранџастим и тамноцрвеним тоновима. Не заборавите да будете модерне боје и „Марсала“. У овој шеми боја, можете извести класичну јакну, актуелну у 2019. монофонијском дизајну или маникир у шпанском стилу. Довољно је одабрати неку необичну нијансу из нове колекције гел-лака. Текстурни отисци под "драгоценим" камењем, као и дизајн ноктију у барокном стилу биће релевантни.

Наил десигн 2019 (фото). Барокни маникир.

Наил десигн 2019 (фото). Бордеаук, злато, марсала.

Модна Б & В маникура

Дизајн ноктију 2019: Зима

Зими се враћамо у тамне, чак и црне, боје и гел лакове са металним ефектом. Удобан, заиста зимски плетени маникир ће се вратити у моду. Како направити овакав маникир код куће, види касније у видеу. Експерименти са шкотским кавезом, који су вратили релевантност модерне куће Цханел, нису забрањени.

Наил десигн 2019 (фото). Плетени маникир.

Модеран минималистички дизајн

Наил десигн 2019 (фото). Металлиц еффецт.

Наил десигн 2019 (фото). Цаге

Наил Арт 2019: фото. Нови маникирни гел лак

\ т

Гел лак за нокте је сада један од најпопуларнијих козметичких процедура. Прави се у салонима и код куће. Штавише, захваљујући доступности материјала за дизајн ноктију, можете сами направити елегантан маникир код куће. Само гледајте неколико видео лекција, вежбајте и нећете добити ништа горе него у кабини. Новине и свеже идеје за дизајн ноктију 2019 можете покупити у потрази за избором фотографија на интернету.

Наил десигн 2019 (фото)

Модеран минималистички дизајн

Наил десигн 2019 (пхотос)

Наил десигн 2019 (пхотос)

Наил десигн 2019 (пхотос)

Наил десигн 2019 (фото)

Наил десигн 2019 (фото)

Наил десигн 2019 (пхотос)