Савјети за одабир стилских купаћих костима у 2017. години

У очекивању топлих дана, ви сањате море, сунчане дане и луксузни одмор. Али пре него што кренете на туристичко путовање потребно је да комплетирате свој кофер. Прва и најпотребнија ствар за жену у врућој сезони на плажи је купаћи костим. Како можете отићи до мора и заборавити на њега?

Мода се стално мења иу 2017. години нови модели купаћих костима једноставно изненађују софистицираним дизајном и богатим бојама. Како одабрати стилски купаћи костим - ово питање већ мучи лијепе дјевојке. Данас ћемо открити све тајне правог избора. Али са куповином не би требало да настану потешкоће. На овом сајту је представљен каталог модерних и мега стилских купаћих костима 2017.

Модерни купаћи костими 2017: о чему мода вришти

Пре него што кренемо у комплексан избор одеће за плажу, потребно је размотрити новине ове године. У 2017, мода је дошла у:

  • купаћи костими морских нијанси (свијетло жуте боје, засићено плаво, пијесак, гримиз, бијела, плава, тиркизна);
  • Монокини купальние костуми. У 2017. години монокини је хит летње сезоне. Представљени купаћи костим изгледа као сусједни изглед одјеће за плажу. Горњи и доњи дио су повезани траком, која може бити украшена украсним камењем, везом. Монокини наглашава ужитке било ког женског облика (заобљене или мршаве);
  • група купаћих костима. Бандо немају завоје. Ово је плус. Нећете осећати нелагоду и добити тан;
  • купаћих костима у стилу 60-их година. Ова врста платна у прошлом стољећу разликовала се у затвореном стилу, илинија кука је значајно прецењена.Ове године такви купаци костими су поново у моди.Штампа може бити различита (цветна, смешна геометрија, апстракција);
  • Спортски купаћи костими ће се свидети девојкама које не могу мирно да леже на плажи.Активне игре и лука чак и на одмору за њих су нужност;
  • купаћи костими са искреним изрезом.Отворени деколте је опција за храбре жене.У 2017. години можете показати женственост и атрактивност.

Како изабрати купаћи костим?

Одјећа за плажу би требала одговарати и покривати недостатке фигуре (ако вас ометају).Не журите да изаберете купаћи костим.Дефинишите тип боје тако да купаћи костим наглашава ваш изглед.Такође купаћем костиму морате купити прибор и лагани плашт.Прегледајте модерне лукове на плажи и направите вашу наруџбу.

Купаћи костими 2017 допуштају женама да изаберу необичан купаћи костим.Модерни и прелијепи купаћи костими учинит ће вас краљицом плаже, свијетле фотографије и завидне очи других посјетитеља плаже.