Шта је то?


Јеггингс - модерне женске панталоне, укрштене на кожи траперице и гамаше.Прилагођени су тијелу, врло еластични, мекани на додир.У ствари, то су тајице за фармерке, побољшани модел који комбинује најбоље карактеристике обе врсте панталона - практичност, трајност, свестраност и атрактиван изглед.

Подсетник из 80-их ...

Неупитни хит 80-их година јесу колорне тајице, које су прототип Јегинса.Али модерни јеггини су практичнији, удобнији за ношење, разноврсни - данас можете купити моделе са ниским и високим струком, излизане или класичне, различитих боја.

Веома танкијеанс или нешто ново?

Изглед тканине јеггингс имитира траперице, тако да се могу узети издалека за траперице које су свима познате.Али разлике између њих су заправо доста:

Траперице су направљене од памучне тканине са додатком мале количине еластичних влакана, а проценат памука (трапера) је увек виши.Садржај еластичних влакана у тканини јаггина није мањи од 30% - зато су ове панталоне мекане на додир, практичне, лако се растежу, не гужвају и не деформишу током времена.
Због своје еластичности, јеггингс је лакше покупити - ове хлаче су савршено растегнуте и лако се могу смјестити пола величине веће од назначеног на етикети.У време када фармерке одбијају да се приближе струку због неколико килограма, жонгини неизневјерити - могу се носити без нелагоде.

Јеггинс, за разлику од панталона са џинсом, се не истроши или трља.Боја на местима наборима није обрисана, доњи део панталона није излизан.Најгора ствар која се може десити је да се раздеру по шаву због нетачног руковања.Траперице док пере у врелој води седе, а дзхеггинси се протежу.

На њима нема детаља који смањују ниво комфора - рајсфершлуси, груби шавови, џепови и тврди појас.Ови делови једноставно не носе никакво функционално оптерећење - жггини се савршено протежу, можете их лако носити и без затварача.Када се носе, панталоне не падају, тако да није потребан ни тврди појас.

Не само да могу ићи у шетњу, већ се и бавити спортом - хлаче се не ломе, не ометају кретање, јер су више налик траперицама него дебелим траперицама.У хармонији су са патикама и чизмама, изгледају сјајно са ципелама са петама у комбинацији са слободним врхом - жггини су заправо универзални.