Шта да радим ако мој муж има љубавницу?

Ви сте случајно или као резултат своје “истраге” открили даваш супруг има љубавницу .Прво питање које постављате је: „ Шта да радите ?

Ако нађете ужасно неправедну и једноставно уништавајућу чињеницу издаје, морате:

  • Са свом снагом да задржитемиранЗапамтите: ваш изљев гњева ће само олакшати раздвајање супруга, а ако то није укључено у ваше планове, ни у ком случају не би требало бити скандала.
  • Прије свега, одлучите се сами, пажљиво одмјерите која од три могуће опције за даљњи развој догађаја које одаберете: развод, претварајте се да ништа не примијетите, или га обавијестите да је све познато и опростити му седа се то неће поновити.У овој ситуацији, морате схватити главну ствар: оно што се догодило, више не можете отказати, и ваш живот никада неће бити исти.Свака од ових стаза ће довести до великих промјена у животу, и важно је донијети одлуку о хладној глави, бацању емоција и размишљању о најбољој опцији за себе.Такође је вредно узети у обзир све нијансе одређеног "злочина" - његове узроке, тежину, итд.Размотрите неколико могућих ситуација.

Издаја жене током трудноће

Нажалост, такве ситуације нису неуобичајене.Такву издају жене доживљавају као супер издајнички чин.
  • Пре свега,немојте паничарити , зауставите се да се бринете о беби - било који од ваших стресова је веома штетан за њега.
  • Покушајтеутврдити разлогеза које вас је ваш муж варао.Маион је невероватно уморан од ваших хирова и тражи удобност и женско миловање испред куће.Немојте журити да прекинете крајеве, јер је највероватније да је то само слабост човека, што не подразумева ништа озбиљно, лишавање бебе његовог оца чак и пре његовог рођења није најбољи излаз.
  • Без обзира колико је тешко,разговарајте са својим супругом о томе шта се десило , подсетите га на будућу бебу, и ако видите очајнички кајање у његовим очима и опростите му - највероватније ће само ојачати вашу везуи вољени стнет са двоструком жељом да се брине о теби и детету.

Издаја на интернету

Према статистикама, око ¾ укупне мушке популације има виртуелне девојке у различитим бројевима, које одговарају њима на разним сајтовима и друштвеним мрежама. Издаја на интернетунедавно је постала прилично популарна активност. Шта учинити ако се љубавник појави , чак и ако је виртуалан.
  • Покушајте да сазнате да ли је комуникација мужа са девојкама (девојком) виртуелна или се преноси ван светске мреже у стварни живот.Ако је тако, то може бити разлог за озбиљан разговор и, могуће, подузимање драстичних мјера.Ако не, упркос свом огорчењу и жељи да чекићем ударите по монитору, покушајте да не размишљате о томе и не обраћајте пажњу.Након скандала, супружник ће се још скривеније сакрити и сакрити своје виртуелне познанике и нећете моћи пратити развој његових нових односа, у ком случају.
  • Претварајте се да не знате ништа ислуцајно питате "ко писе?", "имате нова познанства?" - вероватно је и сам супруг поделио своју кореспонденцију са вама и неце бити ниста непристојно.
  • Важно је да се не дају одушка тренутним емоцијама, да се све одвагне и да се донесе одлука тек након што је први стрес откривеног прошао. У таквом случају, хладни ум је најбољи асистент.

Шта учинити са непоправљивим мужем који открива

Нажалост, такви ликови се сусрећу, и врло често. Муж мијења љубавнице као рукавице, а ви, учећи о новој издаји, избаците га из куће, а тједан дана касније, након срдачних јадиковања и жаљења због онога што се догодило, тешким срцем га пустите натраг. Међутим, неко време пролази, молбе за опрост се заборављају, а вјерници имају нову страст. На жалост, ова слика уопште није ријетка.

Шта учинити у таквој ситуацији кадамуж има љубавницу , а не једну? А прогнозе су разочаравајуће - ходање мушкараца се ријетко мијења, и морате озбиљно размислити:Да ли вам је потребна?Ако је ово скоро једини порок свог човека, а иначе је брижан супруг и идеалан отац, ако желите, можете затворити очи на његове интриге. Многе породице живе по овом обрасцу. Обитељско упориште за Казанова може бити неуништиво уточиште у које ће се вратити са сваког дугог или кратког путовања. Изаберите овде шта да радите, можете само.

Муж има љубавницу, али не жели да уништи своју породицу

.

Ово је најодвратније понашање некада вољеног човјека који је брзо и неопозивогуби овај статус у твојим очима.Супруг не скрива своје романе са стране, занемарујући вас на отвореном.Али из неког разлога нисте у журби да се разведете.Ово може бити жеља да се остане пуноправна породица за децу, материјална страна питања или непожељни део стана, али добро размислите, замислите се за пет, десет година таквог живота, и ако схватите да ћете ионако напустити ту особу, не губите драгоценотимеЖивот и ти, и твоја деца - један, не губи га узалуд.Штавише, пример таквог оца за децу је далеко од најбољег и дефинитивно ће оставити траг на њиховој психи.

Ако је муж добио отворену љубавницу , не сумњајте у исправност његове бриге у сличној ситуацији, и не сумњајте да сада можете изградити нови, сигурно срећнији живот, у коме онај козаиста вас волим и ценим, и постаните најбољи тата за своју децу!

За вас је питање оданости свом мужу принципијелно? Могуће је сазнати да ли муж мијења не само по очигледним, већ и индиректним знаковима.