Целлулак крема: заборавите на целулит и стрије

Свака жена има јединствену структуру тела и лепе форме. Уосталом, да би били атрактивни, није потребно разликовати се у танкости - важно је да се бринете о кожи и да се држите у доброј форми. На жалост, многе жене су упознате са проблемом лабаве коже и целулита, као и са мржњом - сви ови проблеми се налазе и пуни и танки. Дијета или спортски терети само дјелимично их се ослобађају, што је посебно узнемирујуће када је у питању сезона плаже.

против целулита

Јединствени Целлулак комплекс, моћан лек за стрије и целулит, постао је спас за милионе жена. Захваљујући активним компонентама које су део, заувек ћете заборавити на недостатке и моћи ћете без оклевања покушати на најлепшем отвореном купаћем костиму.

Састав целулакс агенса - природни и безбедни састојци

Целлулак садржи ботаничке екстракте и хранљиве састојке који разграђују масноће и побољшавају квалитет коже. Међу њима:

  • екстракт келпа - разграђује поткожну маст, затеже и тонизира кожу, храни и влажи;
  • мумија - уклања изражене знакове коре наранче, храни кожу аминокиселинама;
  • екстракт мажурана - садржи етерична уља и танине који побољшавају циркулацију крви, ослобађају стагнирајућу лимфу и натеченост;
  • Екстракт гинкго билобе - садржи гликозид који јача крвне судове и тонира кожу.

Допуњавајући ефикасност једних других, у комплексу, ове супстанце се разлажу и уклањају поткожне масноће,убрзавају метаболичке процесе и побољшавају циркулацију крви, а тиме и затезање коже.Након комплетног курса, приметићете наглашени резултат - дермис ће постати мекан, податан, пријатан на додир, глатко и без ефекта наранџине коре.

Зашто ми је потребна крема: комбинација са дијетом и масажом

Предност Целлулак-а је да чак и при дуготрајној употреби тијело нема негативан ефекат - нема алергијских манифестација или нуспојава.Наравно, редовно вежбање, правилна исхрана, масажа - све то помаже да тело остане у форми, али не ослобађа целулит, а још више од стрија.Поента је да не изгубите тежину брзо и да се спустите, а квалитетном дермом - без стрија, млитавости и наранџине коре.Целлулак крема ће вам помоћи у томе - изравнати рељеф, уклонити целулит, смањити волумен тијела.

После неколико недеља, видећете прве резултате који ће вас задивити - глатка, глатка, свиленкаста кожа без целулита.