Цртежи на лаковима за нокте: свеже фотографије и упутства за почетнике

Добро ошишане руке са дивном маникиром је једна од главних тачака на коју се права жена треба држати. Индустрија маникира се динамично развија. Већ је изумио велики број техника за дизајнирање ноктију. Сви они су на свој начин занимљиви и имају своје карактеристике. Данас је уобичајени класични маникир тешко изненадити. Али свака девојка жели, чак иу дубини своје душе, да њени њежни нокти и нови маникир не прођу неопажено. Зато сугелови за лакирање ноктијуданас постали толико популарни. Изгледају сјајно не само на дугим, већ и на кратким ноктима.

Цонтент:

  • Цртежи на ноктима са гелом за полирање: сорте
  • Модерне идеје о моделима лака за нокте
  • Цртежи на ноктима са гелом за полирање, фотографија
  • Изаберите одговарајући узорак за кратке нокте

Гел лакови за лакирање ноктију: сорте

Цртежи на гел лаковима за нокте су различите сложености. Неке од њих се лако понављају код куће, чак и без умјетничких вјештина. Лекције за цртање за почетнике можете погледати на Интернету.

Цртежи са шкотским гелом

Цртежи на ноктима са гелом за полирање могу се урадити помоћу вискија. Да бисте направили дизајн, биће вам потребни лакови две различите боје, а не широка лепљива трака. Помоћу њега можете изводити апстрактне и геометријске обрасце.

Користећи танку шкотску траку, направите танке линије. Шкотска трака ће помоћи у стварању необичног лунарног маникира. Романтично и оригиналноИзгледа као "маникир срца".Да бисте то урадили, виски треба да секу срце исправне форме.Залепите лепљиву траку на основни слој и обојите је контрастном бојом.Срце може бити прекривено финим сјајним прахом.

Цртежи на ноктима са гелом за полирање и вискијем

Цртежи на ноктима са вискалом

Цртежи на ноктима са гел-лаком и шкотском траком

Цртежи са гел-лаком помоћу шаблона (печат)

Прекрасан дизајн може се направити шаблоном.Врло је лако користити печат, а истовремено се испоставља да је то и стилски цртеж.Шаблони урезани на малим плочицама.Постоји велики број варијација, од најједноставнијих цртежа до сложених апстрактних узорака.

Цртање цртежа на кратким ноктима са гел лаком

Цртежи са тачкама за гел лакове

Вероватно су многи мислили како направити маникир са живахнимграшак.Једна од најједноставнијих и најпогоднијих опција за извођење оваквог дизајна је употреба тачака.Уређај омогућава креирање савршеног грашка различитих величина и других спектакуларних цртежа на ноктима.Купили сте тачке, одмах ћете заборавити све доступне алате - чачкалице или игле.

Једноставни цртежи на ноктима са гел лаком и тачкама за почетнике

Једноставни цртежи са гел лаком на ноктима кратких тачака

Цртежи за почетнике

Пример цртања тачака

Цртежи са гел лаком кистеиу (линер)

Ново до 2019. године су цртежи направљени одКористећи гел за полирање и четку са средњим или дугим дремкама.Користи се за цртање глатких линија и облика.Она је веома погодна за цртање хијероглифа, симбола, геометријских облика.Кист повлачи разне увојке и монограме.

Красние шаблони на нокте с объемом и гелом

Шаблони на нокте с пользователам гела

)

Руже на нокте с гел-лаком

Видео - лекција за маникир с образцем за полирање гела

Модерне идеје о моделима лака за гелове ноктију

56) Цртежи на ноктима направљени су у различитим стиловима.Ако погледате наил арт у овој сезони, умјереност и краткоћа остају релевантни.
  • Монограми и обрасци

Њихова посебност је да су створени преплитањем линија.Постоји неколико типова монограма: француски, оригинални и модерни монограм.Једноставне коврче се лако извлаче шиваћом иглом или чачкалицом.Обично се за цртање користи танак кист.Уз његову помоћ добија се уредан резултат.

  • Геометријски модели с гел-лаком

У овом случају, различите боје и технике могу се комбиновати.За геометријски дизајн можете користити љепљиву траку и шаблоне.

  • Етнични обрасци с гелом за полирање

Они су увијек повезани с топлим љетним данима.Ово је светао и храбар дизајн.На украсима можете видети мотиве разних нација.

  • Волуметријски цртежи с гелом за полирање и прахом

Ово је нови тренд текуће сезоне.ТакоЦртежи изгледају веома занимљиво и привлачно.

  • Рисунки гел-лак с камни

Изгледају свечано. За свакодневни маникир, каменчићи се најбоље примјењују само на два нокта.

Овај отисак добро иде уз француски маникир.

  • Слика џемпера на ноктима
Ово је прави хит ове зиме! Овај дизајн изгледа веома удобно и изазива само најпозитивније асоцијације.

Видео - лекција за почетнике: цртање на ноктима "Спригс"

Цртежи на лаковима за нокте, фото

Наш сајт садржи фотографије тренутних цртежа ове сезоне. Сви они су разноврсни, али њихова концизност, светлост и сингуларност их све уједињује.

Гел полисх фото наил с рисунки

Цртежи са волуметријским бојама

Црно-бели цртежи: коврче и таласи

Маникур: риски на нокте с полавам на гел

Конструкциа на нокте: геловие рисунки

Волуметрична маникура: риски

Луксузни дизајн са шаблоном на ноктима

Гел лакирање на кратким ноктима

Новиј рисунки гелов

Гель дла пользованиа

\ т Изаберите одговарајући шаблон за гел лак за кратке нокте

Цртежи на веома дугим ноктима имају своје особине. Не би требало да се састоје од много малих детаља, иначе ће се узорак спојити. Они нисутребало би да буде превише привлачан да не изгледа детињасто. Боље би било да вертикална или дијагонална линија која визуелно растеже нокатну плочу превладава у орнаменту. Да бисте направили цртеж, препоручује се да одаберете или кратку и танку четку, или дугу и танку косу за равне линије.