У потрази за правим стилом: винтаге фризуре, ретро, ​​Холливоод

Стиловивинтаге ,ретроиХолливоодсу веома слични једни другима, разликују се само у неким елементима.Наравно, сва три су увек у моди и постоје ван времена!Ако изаберете винтаге или ретро стил за ваше венчање, онда обратите пажњу на слике познатих глумица: Гретте Гарбо, Марлене Диетрицх и Цлара Бов.Ове жене су праве "иконе" стила!Увек беспрекоран и елегантан.

Останимо навинтаге свадбеним фризурама .Ако волите класике комбиноване са елеганцијом и шиком, винтаге стил ће вам свакако одговарати.Посебно бих желео да нагласим разноврсност таквих фризура.Винтаге је савршен за власнике косе било које дужине.

Вјенчане ретро фризуре за кратку косу

Да бисте направилиретро фризуру за вјенчањена краткој коси, само ставите шишке на гел у уредном валу.Поред тога, фризуру можете украсити и додатцима: мали шешир или наплатак са велом, као и широку чипкасту траку.

Вјенчане фризуре од витраја за косу средње дужине

Већинафризура за вјенчање израђене су за косу средње дужине.Ово може бити четири или боб изрезано, положено на његову страну.Такође, за то време био је релевантан и стилизован у облику глатких таласа или такозваних ролни.

Холливоодске свадбене фризуре за дугу косу

Свадбене фризуреза дугу косу разликују се веома пажљивим и глатким стилом.Велике коврчеу идеалном случају мора имати облик цик-цак или талас. Савети за лепљење нису дозвољени. Свадбена фризура би требала бити савршена. Ударци се уклапају у облику увојка или високо чешљани.

Свадебнаа свадьба и аксессуари в ретро стиле

Већинуфризура за вјенчање ,направљене у ретро стилу , нема без прибора. Вео, по правилу, није потребан, сасвим је могуће заменити га велом. У косу се могу уткати различити накит: конац од бисера, каменчићи, перје, брошеви или масивне укоснице. Често су се користили траке за главу и широке подвезице на глави.Вјенчане ретро фризурепрепуне су разноврсне употријебљене додатне опреме.

Наравно, креирање слике у винтаге стилу једноставно је немогуће без венчанице. Може се дуго причврстити или кратким слободним резом, али будите сигурни у чипку.