Видео лекција: маникура од метвице са геометријским узорком

Када се монограми и узорци на ноктима уморе и желите нешто ново, можете направити маникир са геометријским узорком.Геометрија и минимализам су сада у тренду.Популарност таквих украса је разумљива.Лако се изводе, изгледају прилично елегантно, погодни су за сваку прилику, летовање није ограничено, идеални су као маникир за кратке нокте.Како извршити сличан дизајн?Видите у видео туториалу о хоме маникир гелу и сребрном праху.Прочитајте и детаљна упутства испод видео снимка.

Видео лекција за почетнике: Како направити маникир од метвице са геометријским узорком и сребрним прахом

Фотографије готове маникуре од менте (Тиффани)

Упутства за извођење дизајна ноктију са геометријским узорком

  1. Нанесите гел лак према класичној шеми (осим завршног премаза): база + 2-3 слоја метвицеи лак за нијансирање гела.Сваки слој се суши у лампи.Уклоните лепљиви слој.
  2. Почните стављати геометријски узорак.Узмемо четкицу и нацртамо троуглове у подножју нокта лаком од нане гела.Ми се сушимо.Уклоните лепљиви слој.Затим узимамо белу гел-боју, цртамо и трокуте, али већ окренемо и посипамо их сребрним прахом.Ми се сушимо.Вишак праха уклоните специјалном четком.Затим узмите тамни тиркизни гел за полирање и нанесите трећи ред троуглова.Ми се сушимо.Уклоните лепљиви слој.Следећи корак је да поново повучете троуглове са гел-бојом и поспите сребрним прахом.Ми се сушимо.Уклоните остатак праха.И тако даље ... Док се цртеж не завршии нећете доћи до ивице нокта.
  3. У завршној фази наносимо завршни премаз (врх) у 1 или 2 слоја.Добро осушите лампу и уклоните лепљиви слој спужвом без влакана.

А овде је маникура са спремном сликом.Некомплицирано за извођење и добро изгледа.

Још више лекција о маникиру у чланку Видео дизајн ноктију.