64 модне плетенице за косу средње дужине: фотографије и лекције

Када се ради о стилским фризурама за средњу косу, први који долазе на памет су пигтаилови. Све су тако различите и оригиналне. Данас постоји више од 50 различитих ткача, укључујући "спиклет", "француски плетеница", "повратна цев", "класик", итд. Пигтаилс може драматично да промени стил свог власника, додајући слику женствености, лакоће и прозрачности. Плетенице су погодне и за дјевојчице и за одрасле жене. Омогућавају вам да максимално отворите лице и нагласите његову свежину и лепоту.

Цонтент:

  • Популарни узорци плетеница за дјевојчице и дјевојчице
  • Модне плетенице
  • Плетенице на средњој коси
  • Фото колекција

Популарни браид обрасци за дјевојчице и дјевојчице

\ т

Сцитхе за дјевојчице изводи се у различитим техникама. Данас на интернету можете наћи лекције ткања од еминентних блогера и фризерки. Најпопуларнија опција је француска плетеница. Популарност таквог ткања је разумљива. Једноставан је за употребу и погодан је за свакодневно ношење. Ако погледате дијаграм, можете видети да ткање плетенице почиње од врха главе. У почетку се узимају три нити. Прва фаза је врло слична ткању класичног тродијелног плетенице. Али у другој фази, можете приметити разлике. Ако је класична плетеница исплетена из три нити, онда је француска плетеница са новим зглобовима. Испада прекрасна слика.

Френцх Спит

Још једна занимљива опција је рибљи реп. Ова плетеница изгледа необично иоригиналВрло лако плетимо.Да бисте то урадили, морате направити низак или висок реп и подијелити га на два једнака дијела.Затим се из једног дела узме танак прамен и пренесе у средину, а затим се из другог дела узме танак прамен и пренесе у средину.Тако да је потребно наставити све док се не растресу праменови косе.Врх плетенице је фиксиран гуменом траком.

Спит фисх таил

Видео лекција о ткању пљувачке пљувачке

Омиљена фризура многих младих лепотица је два младића.Ова фризура изгледа живахно и слатко.Ткају се на основу француске плетенице.Да бисте то урадили, коса је подељена на два дела, раздвајање може бити глатко или цик-цак.Змајеви се добро држе, не плаше се ветра.

Различица за шишање са два пигтила

Младе девојке све чешће воле плетенице за редовно обликовање.Уосталом, плетенице могу постићи жељени ефекат и дати слици посебан шарм и шарм.

Ткање плетеница се обавља не само на дугој, већ и на краткој коси.Власници кратке косе не морају да пате од свакодневног стила.Најчешће за ткање на кратку косу користећи технику "шиљак".Због својих карактеристика, фризура изгледа волуминозно.Нарочито класа изгледа лепо на фризури дугуљастог граха.

Боб цут витх сидеваис

Вариант пигтаилс фор гирлс ​​он сиде

Схорткоса је најлакше везати бочну плетеницу.Прерушите неке недостатке и уклоните опуштене праменове који ће вам помоћи у разним додацима: потајност, шиљци или крабики.

Исто тако, вољена француска плетеница, која се може исплести "изнутра према ван", не остаје без надзора свих.Ако дужина косе није довољна, увијек можете користити праменове.У овом случају, можете применити било коју фризерску идеју.

Спит "инсиде оут"

)

Животни хакирање: Како да плетем модни кичица себи?(фотографија корак по корак)

Модне плетенице

Дуга коса је одличан материјал за стварање ремек-дела.Захваљујући дугим праменовима, плетенице можете плетити у различитим техникама.

Они који желе да свој имиџ обдаре својом оригиналношћу могу плетити кошару.Такво ткање одушевљава својом елеганцијом извршења.Необичан стил ове фризуре се даје преплетањем нити у горњем делу главе, визуелно налик на кошару.

Плетеница од шара не губи.То је необично, али је једноставно у извршењу.Посебност ткања је креирање чипкастог узорка на коси.Овај резултат је резултат танких петљи које испадају из плетенице.

Фотографије фризура с трендовским реповима

Видео лекција: Како плетити два модерна плетенице?

Фризура с два тренди пигтаила за средњу косу: корак по корак фотографија

Плетенице на средњој коси

Одлично на средњој косипогледајте плетенице у различитим стиловима. Недавно је бохо цхиц стекао велику популарност. Посебна карактеристика фризура из плетеница је лако занемаривање, које је потпуно супротно од уредних и строгих плетеница у холивудском стилу. Овај стил нема крутих оквира, тако да ће свака девојка моћи да је понови самостално.

Креирајте грациозну слику која ће вам помоћи да пљунете у грчком стилу. Може се направити са тракама и другим прибором. За посебну прилику, плетеница може бити украшена тијара, тијара или прекрасним ободом.

Пигтаилс у стилу "Грунге" ће одговарати дрским и ведрим девојкама које воле да буду у центру пажње. Ова фризура је увек праћена елементима лагане непажње. Ако говоримо о прамцу, онда га треба комбиновати са избаченим нитима увијеним у коврче.

Плетеница за средњу косу: колекција фотографија

Фризуре од пигмента су најпопуларнији начин трансформисања слике и даје јој индивидуалност. Фотографије корак по корак ће вам помоћи да разумете различите технике ткања и да их савладате у кратком времену.