Гел лак за маникир, Моон

Моон маникураније иновација у дизајну ноктију.Његова прича је почела тридесетих година.У тим годинама одлучено је да се лакира нокте, али остави нетакнути мјесец.Моон маникир је познат и као холивудска француска јакна.Неко време је био заборављен, али 2009. године, захваљујући Дите Вон Теесе-у, обожаваоцу ретро стила, почели су да га користе на ноктима модних модела познатих модних кућа.Данас је маникура на Месецу веома популарна и тражена међу женама свих узраста.По правилу се састоји од сјајних нијанси.Посебно импресиван и привлачан изглед црвене боје са белим маникирним дизајном.О њему ће се расправљати у нашем чланку.

Садржај:

  • Лунарни маникир са гел лаком: црвено-бијела комбинација
  • Како направити лунарни маникир са гел лаком корак по корак
  • Алтернативни начин за дизајнирање маникуре на мјесецу
  • Мјесечева маникура са танком четком
  • Маникура Мјесеца са гелом за полирање фотографија

Мјесечева маникура с гелом за полирање: црвено-бијелаи црна комбинација

Црвена је богата свим врстама нијанси: вино, трешња, гримиз, бордо, јагода, мангент и то је само најмањи дио наведених опција.

Снажан маникир за мјесец изгледа као одличан на дугим и средњим ноктима.Власници кратких ноктију, нажалост, неће моћи да се мазе са тако дивном наил артом, јер визуелно скраћује нокте.

Моон маникура са гел-лаком црвена са белом, фото

Моон маникура са гел-лаком црвена са белом, фото

Моон Маницуре\ т гел за полирање је практично и практично решење.Погодан је за пословне и ноћне клубове.

Гел лак за црвени и црни дизајн

Како направити лак за маникир на мјесечини корак по корак

Свака дјевојка може направити прекрасан маникир за мјесец.Наравно, то ће захтијевати одређене вјештине, спретност, стрпљење, упорност и слободно вријеме.

Прва фаза рада укључује припрему плоче нокта.Добија потребан облик, обрађује се кутикула (одсечена).Затим се површина ноктију одмашћује и чисти.У ту сврху користите посебну течност.Ова процедура је неопходна да би се осигурала боља адхезија нокатне плоче са гелом за полирање.

Како се направи маникура на линији са гел лаком фотографија: опције цртања за рупу

Након тога се наноси основни слој на нокте, који чува њихов природни сјај и побољшава очување лунара.маникир.

Следећа фаза је одобрење.Плоча нокта је прекривена бијелим лаком.Онда ставите део месеца лепљивом налепницом.Затим, остатак обојите црвеним лаком.Након сушења наљепница се уклања, а резултат се фиксира завршним премазом.

Алтернативни начин за дизајнирање лунарне маникуре

У овој изведби, нанесите главну (црвену) боју на нокте.Након тога, наљепница је причвршћена за горњу границу мјесеца.Следећа месечина је обојена у бело.Чим се гел за полирање осуши у УВ лампи, нанесите завршни премаз који ће дати ноктепосебан сјај и отпорност на вањске утјецаје.

Класическаа маникур луна с гелом дла пользованиа, фото

Месечна маникура са танком четком

Ако одједном није било посебне наљепнице у маникиру, није важно! Можете га опремити танком четком. Овај метод је, наравно, мало компликованији, али ако имате уметничке способности, нећете имати много потешкоћа у томе.

Могуће је нацртати „полумјесец“ у неколико верзија. Изгледа интересантан осмијех на врхунцу и трокут. Такођер можете нацртати двоструки полумјесец, на дну и врху нокта.

Лунарна маникура с гел-поли с рупа в формата троугла, фото

Реверзна (инвертована) маникура на месецу /француски гел за нокте, фотографија

Нестандардна лунарна маникура с гел-лаком, фото

Моон маницуре гел лак фото

Женска љепота укључује не само модну одјећу и успјешну шминку, већ и добро уређене руке. Они могу да кажу другима о својој љубавници. Зато свака жена треба пажљиво да се брине о њима и мази своје нокте уредним и модерним маникиром. Данас су мајстори сервиса за нокте спремни задовољити своје клијенте свим врстама нових производа, а то се односи не само на дизајн гелова за нокте , већ и на потрошни материјал. Данас маникир са обичним лаком иде у позадину, успешно га замењује шелак, који се производи у богатој палети боја.

Наш сајт садржи најсвежије идеје лунарне маникурекористећи овај материјал.Предлажемо вам да се упознате са њима!

Лунарни маникирни гел лак са каменчићима, фото

Лунарни маникирни гел лак, фото

Лунарни маникирни гел у пастелним пастелима(беиге, пинк) тонес, пхото

Моон маникир с гел-лаком в ред-тонах, фото

Моон маникур с гел-лаком черно-белој, фото

64)

Месечни маникирни гел-лак са узорком, фото

Модни дизајн мјесеца са бијелим гел-лаком