Избор гела за полирање: оно што треба да знате када купујете

Трајни лак за нокте скоро је заменио маникир обичним лаком.Упорност, сјајни сјај, невероватно светле и занимљиве палете боја освојиле су срца модерних девојака.На тржишту су производи тако великог броја произвођача који својим очима једноставно “трче”.Како да се не изгубите у разноврсности избора и да нађете лак за нокте доброг квалитета?

Популарне опције

Салон маникир за 20 минута 3

Једнофазни гелови за полирање не захтевају завршни премаз и основни премаз.У исто време, они нису нижи од класичне верзије у својој издржљивости - ваши нокти изгледају сјајно до 3 недеље.

Нанесите у 2 слоја и полимеризујте у лампи.Премаз се лако уклања из нокта без резања.Али постоји једна нијанса - само девојке са јаком и здравом ноктом могу себи приуштити ову опцију.


Пример: Блуески Оне Степ Гел


Недељни лак без сушења у лампи

Производ се наноси без употребе базе.Пре-ноктију треба припремити са одмашћивачем.Суши се без УВ лампе, захваљујући завршном премазу са фотоиницијатором.Уклања се, као уобичајени лак, посебним средствима.


Примери: ЦНД Винилук, ЦНД Винилук Веекли Топ Цоат.


Ојачати нокте

Ако је ваш циљ да ојачате нокте, обратите пажњу на био-гел.Основа састава средстава - смола јужноафричких стабала и протеина.Овај алат пружа еластичан и издржљив премаз, штити нокте и враћа природни здрав тон, изједначава пукотине.

Средстваполимеризована у УВ лампи. Часне чарапе - до 3 недеље, након чега се натопи посебном течношћу и уклони.

Под премазом боје за танке и ломљиве нокте, изаберите подлогу са гуменим влакнима. Поуздано штити нокат од бојања пигмената, поравнава и јача плочу.

За веома оштећене нокте постоје специјални препарати који се могу користити под гелом за полирање. Они продиру у плочу нокта и постају део ње. Не треба уклањати посебне течности.


Примери: ИБКС Рецовери Систем, Коди Руббер Басе.


Висококвалитетни трофазни гелни лакови

Маникуристи више воле да користе производе од произвођача који су тестирани временом:

  1. На прво место се внесува продуктите на американската компаниа ЦНД Схеллац. По квалитету, нема једнаких!

  2. Доступна опција је Коди Профессионал.

  3. Производи марке Блуески заузимају часно 3. место у нашем малом рејтингу. То су најприступачнији гел-лакови, који се производе у Кини по америчкој технологији. Имају широку палету боја међу којима су акт, класичне, екстремне нијансе, опције са великим и малим блистањем, магнетним и термолакима.

Које су боје у моди

Нудимо најпопуларније опције за вашу инспирацију:

  • Тренди - дизајн простора, металик, мачје око, са ефектом шећера.

  • Класик - прашкасти тонови, гримиз, бордо.

  • Сјајан и светао - неон, са сјајом, огледалом.


Примери: Блуески Цат Еие, Блуески Неон


Басе анд Топ

Квалитет маникира, лакоћа уклањања и период ношења гела зависе од базе и завршне обраде. Основни премаз је врста прајмера, који је одговоран за квалитет приањања обојеног лака и природног нокта. Произвођачи нуде појачане опције које додатно јачају нокат.


Пример: Гума Тартисо, гумена база ЦНД Схеллац


Топ штити гел за нокте од ломљења и сагоревања. Постоје опције:

  • Са лепљивим слојем - класичном верзијом, потребном за покривање ноктију, након чега следи декор нокта са перлама, каменчићима, фолијом итд.

  • Без љепљивог слоја - након сушења нокте не треба чистити клинзером, што смањује вријеме маникуре.

  • 2 у 1 - алат се може користити као база и врх.

Да би се добила матирана и баршунаста текстура, како би се учинило мачје око, можете користити и завршни премаз.


Пример: Елпаза Топ Велвет баршунасти врх, Голден Беаути Топ Но Випе лепљиви слој, Коди Руббер Топ завршни слој, 2 у 1 Лацомцхир Басе & амп; Топ.