Женске ципеле Прољеће 2015: модерни облици и боје

Које ципеле одабрати: модерне или удобне? Ово питање мучи многе девојке приликом избора следећег пара ципела у радњи. У сезонипрољећа 2015. године , дизајнери су се потрудили и уклонили ово питање са дневног реда. Сада је модерно и модерно једнако удобно! Дакле, пред вама је збиркафотографијена темумодерне ципеле пролеће 2015 .

Добри стари класици

Изгледа да не излазе из моде! Класичан брод поново на врхунцу популарности. Бродови су универзални, погодни за скоро сваки одјевни предмет. У правилу су и удобне, ако се попнете на ниску пету.У прољеће 2015. годинедизајнери су нагласили важност и јединственост ове ципеле уз помоћ различитих боја и занимљивих материјала. Боје бродова могу бити веома разнолике. На начин како пастелних тако и златних нијанси, и светлих, буквално вриштање и привлачење пажње.

Монументалност и трајност

Модне ципеле Пролеће 2015- ово су ципеле са дебелом стабилном петом квадратног, округлог или било којег другог облика. Можда је ово најудобније ципеле. Ако зауставите свој избор на њима, ноге ће вам бити захвалне. Упркос дебљини пете, ови модели ципела такође могу изгледати елегантно и спектакуларно. Да би их на тај начин изгледали, дизајнери су дошли до занимљивог решења, наиме, да сакрију дебљину пете због металних уметака, каменчића или игре боја.

Дрскост и сексуалност

Наслов најсексиженских ципела с правом припада штиклама.Овог прољећа, дизајнери нуде велику разноликост модерних ципела са високим и ултра високим елегантним петама. Само треба да изаберете боју и материјал: ружичасту од лакиране коже, светло плаву антилопу или златне папуче оковане кристалима. Шта год да изаберете, држат ћете корак с временом и привући дивље мушке изгледе.

Стильниј клин

Још једна копија удобних имодерних женских ципеласезонеПрољеће 2015.- ципеле са високим клином. Они могу учинити било коју дјевојку много вишом и виткијом.
Посебну пажњу при изради ципела даје детаљима. На пример, ципеле са клинастом леопард штампом популарне су ове сезоне.

Помосни аксесоари

Својом индивидуалношћу можете нагласитиелегантне ципеледопуњене разним прибором. Копче, брошеви, лукови, каменчићи, ланци, обојене траке, перје - ово није комплетна листа накита који се користи за стварање модерних ципела, које ћемо носити овог пролећа. Светли додаци чине ципеле јединственим, дају му посебан стил и "расположење". Сатен лукови и вез наглашавају романтику ваше природе, а светли каменчићи и перје указују на смелост и храбро расположење.

Палета колор

Гледајућифотографијеса најзанимљивијим моделимаженске ципелесезоне 2015, јасно је да се нећете морати ограничавати при одабиру боје ципела. Жута, тиркизна, ружичаста, зелена, плава ... овоу пролеће, креирајући моделестилских ципела , дизајнери су користили различите варијације боја, као и њихове комбинације у једном пару ципела.

Свијетле ципеле ће бити тражене и вољене од стране Рускиња дуго времена.Након година тупости, оскудице и недостатка избора, желим да експериментишем са различитим бојама.Свијетле сандале и елегантне ципеле бит ће релевантне у 2016. години.У колекцијама модерних ципела прољеће-љето 2016 има довољно богатих боја које ће задовољити очи у надолазећој сезони.види и чланак Ципеле 2016.