Лепи нокти 2019. Главни трендови у дизајну (фото)

Какав год да је оригинална и стилска слика коју смо створили, она ће бити непотпуна ако се испостави да су наше руке занемарене.Зато жене у моди са посебном стрепњом гледају било какве новости у области наил арта.Како би требало да изгледају прелепи нокти 2019. године, како бисмо поносно показали наш маникир другима?Укратко ћемо размотрити главне трендове.

"Стилетто" против "меког квадрата"

Време је да растете нокте.Након дуге паузе, мода се враћа на "оштро изједначене канџе".Ако агресивни „стилет“ није по вашем укусу, можете изабрати бадемасти или овални облик, који је најближи природном облику.

За оне који не желе да се растају са равним ивицама плоча за нокте, препоручујемо да обратите пажњу на "поинте-ципеле".Ова врста дизајна ноктију постала је фаворит 2019. године.

Наравно, велика дужина захтијева да нокти буду здрави и јаки, и, нажалост, не може се похвалити сваки њихов власник.Ако је потребно, можете направити вештачки маникир тако што ћете изабрати било који тренутни тип декорације.

Фотографије лепих ноктију популарног облика: "стилетто", "поинте схоес" (балерина), у облику бадемовог квадрата:

13)

Црвена, црна, златна - изаберите било коју

Класична црвена и црна су препозната као лидери предстојеће сезоне.За разлику од овог драматичног дуета, дизајнери нуде широку палету деликатних нијанси: светло розе, брескве, карамеле, беж, песак, екру.

Али најљепши нокти,свакако се добија када се користе лакови са "металним" шимром: сребром, златом или са ефектом хромирања.Данас није потребно покривати читаву плочу њима, прилично свијетле фрагменте на неутралној позадини.

)

Новини 2019 -избор декорације ноктију у зависности од сезоне.Сваки пут мора имати своју палету боја, узорак, стил декорације.

На пример, за зиму и јесен постоје хладне нијансе: тамноцрвена, љубичаста, шљива, дубоко плава, боровница, сребро, смарагдно зелена.Слике на ноктима треба да буду и тематске: нема боја, само пахуље или апстрактни геометријски обрасци, укључујући и један од водећих трендова - „ефект сломљеног стакла“.

Своје нокте можете "загрејати" баршунастим маникиром, такође је на врхунцу своје популарности.

Ово су само неке идеје за прекрасан дизајн ноктију:

Прољеће је вријеме њежних пастелних нијанси.Стварно лијепи нокти са цвјетним узорком, али само елегантни, мале величине.Исто важи и за моделирање 3-Д гела: ове сезоне, боље да напустимо бујне руже или љиљане скоро „природне“ величине, у корист рафиниранијих и скромнијих композиција.

Техника "негативног простора" је популарна, када је плоча нокта фрагментарно прекривена чистим лаком, или остаје потпуно слободна.Понекад, када сликате, део је заробљенруке је нови и врло занимљив тренд у наил арту.

Нажалост, у већини нас нокти постају крти у прољеће, а период ношења гела лак је значајно смањен. У овом случају, пре маникуре, можете извести процедуру за ојачање ноктију (гел, прах или на други начин).

За лето, можете да изберете најсветлиата боја. Наранџа и њене нијансе ће бити посебно популарне. Не заборавите на злато. Под живописном, шареном опремом, једнобојни лак је прикладан: мат, сјајни или бисерни. Још један популаран мотив: боја "мраморирана".

Да бисте добили прекрасне нокте код куће, без помоћи вјештих мајстора, можете прибјећи штанцању или животињским клизачима и цвјетним узорцима. Вратила се мода за леопардов принт, који се сада примјењује на омбре.

Маникира с нагибом и сама по себе във възстановат отличен в топлиа сезона. Срећом, дизајнери то нису заборавили. На фотографију гледамо прекрасним ноктима користећи омбре технику и одабиремо одговарајућу опцију за љето:

Изгледа да је француски маникир постао исти класик као црвени лак, а модне жене не намеравају да се растају. Трендсетери предлажу да се удаљи од уобичајене бијеле границе на ноктима, замијенивши га, на примјер, блокирањем боја, и још боље украшавањем перлицама, каменчићима или сложеним графичким отиском. Цанподигните боју траке испод стрелица на очима, она ће се појавити елегантно и необично.

И, наравно, у комбинацији француског и његовог антипода - месечева наил арт. Гледамо нове идеје лепих ноктију - 2019. за француски маникир:

Када идете на забаву, треба да издашно украсите маникир каменчићима, златом, пирсингом или мини-ланцима. У скромнијој верзији, дизајнери нуде лепе нокте са сјајним бојама и величинама. Можете користити и јуху, стављајући их на плочу или тематски образац.

| Без обзира на модне трендове, не треба заборавити на практичност. И зато што су дивни кратки нокти и даље у потражњи и неће изгубити релевантност, како ове сезоне тако и касније.

Да би визуелно продужили нокатну плочу, саветујемо вам да на њу поставите вертикалну траку - коју су дизајнери ове сезоне посебно волели. Главни лак може бити сив, нијансе бијеле боје. Тамне боје се препоручују за употребу само са аристократски ломљивом, уском четком.

Ако се трака чини превише једноставна, покушајте је замијенити цвјетним или геометријским отиском. Ако прекријете леп лак за нокте, они ће задржати изглед дуже време.