Маникир јануар - фебруар 2018: фотографије најлепших ноктију

Хладне боје, сребрне искрице, металик трљање са хладним сјајем, дизајн пахуљица и други атрибути који симболизирају хладну сезону типични су за традиционални зимски дизајн. Овај преглед садржи најлепше и најпопуларније дизајне ноктију који ће бити релевантни у јануару и фебруару 2018.

Маникир јануар - фебруар 2018. са искрицама и рубовима

Као што је већ поменуто ове зиме, сребрне искрице и бисерни трнови су нешто што свака друга модерна маникура ради без. Њихова дивља популарност је резултат чињенице да сваки дизајн изгледа „скупље“ и повољнији када му се даје сјај и сјај. Сада се у продаји налази велики број пигмената за било коју боју и укус. За лагане нијансе, лакши бисерни рубови ће бити прикладнији, а за тамне нијансе огледала или са ефектом сјеверног свјетла. Блистање је још лакше. Да бисте уштедели време, боље је да користите готове гел-поли пуњене металним пахуљицама различитих облика и величина. Главна предност маникира са трљањем или искрењем је што се изводи веома брзо и лако, чак и код куће, а штеди време и ваше клијенте, а резултат је веома вредан.

Сновфлакес с рхинестонес

Обичне сњежне пахуљице готово нико не инспирише, па им мајстори ноктију дају сјај уз помоћ свјетлуцавог праха, искри, фолије и трљања. Поред тога, можете користити лепе кристале и кристале пиксија. Једна од најтраженијих зимадизајни - покривач прста, а декор других пахуља, формиран од каменчића и микрограница. Иначе, тако да бујони и каменчићи не “пузу” у току извођења маникира, боље их је фиксирати на густу гел-пасту са густом конзистенцијом.

белаа маникура анварь - февраль 2018

Класичне нијансе никада не излазе из стила. За зиму одговарајућа плава, плава, сива и наравно бела. Бели зимски маникир украшен је каменчићима, плавим цртежима са штампаном фолијом, разнобојним песком и искрицама. Али овај маникир има један недостатак. Бели гел за нокте је најзапаженији материјал за дизајн ноктију, често трака, мјехурићи и не леже равно. Зато, пре него што купите гел за белу боју, прочитајте рецензије. А ако се исти бијели гел за полирање налази неравномјерно, једноставно уклоните љепљивост и трљајте прсте бисерним трљањем.

Сиви зимни дизајн

Сиве нијансе гел-лака постале су популарне прошле године и изгледа да не излазе из моде. Они су, као дивна алтернатива црном, веома разноврсни. Сива комбинује практично са било којом нијансом. На основу сивог лака можете креирати разноврсне зимске дизајне: са пахуљицама, монограмима, цртежима у стилу минимализма, фолијом, разбијеним стаклом и другим прибором.

маникур с памати

Многе дјевојке воле маникир с цвијећем, али често свијетле цвјетне отиске не изгледају прикладно зими. У овом случају, боље је завршити цртеж.са биљком погоднијом за сезону јануар-фебруар, на пример, да се на ноктима прикаже памук. Почетни мајстори за нокте могу да виде како да направите слику са памуком на фотографији корак по корак.

Романтиц маникура февраль 2018

У фебруару ћемо славити два дивна одмора. Први од њих - Дан заљубљених. Зато ће најпопуларнији дизајн средином фебруара 2018. бити дизајн са срцима. У модном дизајну волумена са срцима, израђеним од глиттера, рхинестоне и транспарентне гел пасте, као и дизајна посутог песком. Прелепа срца на ноктима могу се полагати из камифубуки, великог сјаја или комадића фолије, разбијеног стакла.

Још више фотографија маникира за Дан заљубљених& гт;

Маникир на 23 феврала 2018 г.

Одмах након романтичне теме бит ће војна тема с камуфлажним нулто зеленим отисцима. Примери радова са маникираром 23. фебруара, погледајте на слици испод. Скоро све се раде четком. Најхрабрији могу покушати направити сличан маникир на влажном гелу. Као декор пристају металне заковице, звезде и дијаманти.

Цамоуфлаге маникур

Војни стил

Каки Маникур