Маникир са листовима - 5 идеја наил арта за јесен

Једна од најомиљенијих тема у јесенском дизајну ноктију је сликање у облику прелијепих жуто-црвених листова. За искусне мајсторе, ови цртежи су лаки. Почетници такође користе све врсте расположивих алата за брзе нокте. На пример, налепнице за воду су веома популарне сада, које су веома једноставне за употребу, а дизајн је веома леп. Такве налепнице су јефтине и потребно је мало времена да се заврши дизајн. Бели маникир са лишћем изгледа најупечатљивије. За једноставније и минималистичке опције, можете користити жигосање.

За оне који воле и знају цртати на ноктима, сакупља се избор фотографија са занимљивим идејама маникира с листовима.

Идеје за маникир са јесенским лишћем

Лишће на ноктима најчешће црта јавор, храст и брезу. У јесенском маникиру можете наћи и гране јасена. Маникир са јесенским лишћем често се комбинује са воћем, кишним капима, или цртежима животиња и птица (јежеви, лисичарке, итд.). Резултат је комплетна композиција на тему јесени. Примери маникира са сликама на тему јесени, можете погледати на слици испод.

Надаље ћемо одредити најзанимљивије технике и новитете у области дизајна ноктију, које се могу користити за креирање маникира с узорком лишћа.

Дизајн мачка гел за полирање

У новије вријеме популарност ноктију гел-лаковима са ефектом мачке постаје све популарнија. Цртеж се креира у фазама са одсјајем на сваком комаду папира. Боље јеизводити на тамној подлози - сивој, смеђој или црној.

Метални образци

Увођењем разних резова и хромираних премаза на тржишту, металне конструкције су постале веома популарне или тражене. Изводе се прилично лако. У варијанти са трљањем, нокат наноси обојени гел за полирање и врх без лепљивости, затим се прави цртеж и апликатор се пажљиво покрива огледалом, коначно фиксира врхом. Такође је веома лако радити са гел хромом. Прво се наноси дебела гелна боја, а затим се прекрива металним гелним лаком који се суши на ваздуху. Такође, лишће на ноктима је у моди за фарбање сјајном гел-пастом. Посебно је предиван црни маникир са листовима од сребра или злата, као и дизајн у пастелним бојама.

Аутумн ватерцолор

И наравно, сада нема нигде без прелепог акварелног маникира са јесенским лишћем. Слика испод показује сву лакоћу и прозрачност овог дизајна. И није му тешко. Приликом прављења слике директно на ноктију, гел за нокте се помеша са врхом. Тако се добија прозирна нијанса (подмалевок). Ово ствара тон слике, а контуре се наносе на врху са танком четком.

Пејзаж “Јесен”

Најлепшу маникуру на јесенску тему могу изводити само искусни мајстори. Слични цртежи на ноктима су направљени користећи најтањи кистови. Наносе се постепеним сушењем и глатким перјем линија.

Почетни дизајн

Почетници могу направити једноставан маникир са гранчицом листова у стилу минимализма. Слични цртежи су били веома популарни током лета. Ако промијените схему боја на топлију, добит ћете елегантан маникир за јесен 2019. године. Како не бисте преоптеретили дизајн, гранчица с лишћем, по правилу, направљена је у једној или двије боје.

Нај-популарен маникир с листови јаворов

Ово није новина, али без ње у јесен. Сваки почетник мајстора за нокте ове јесени би требало да научи да ради маникир са листовима јавора. У једноставном облику, можете нацртати контуру. Сложенији дизајни креирани су уз помоћ неколико нијанси гел-лака. Прво, "испуните" образац у облику јаворовог листа, а затим се примењују црте и контура. За 3Д ефекат на врху слике можете уредити горње капљице. Испод ћете наћи фотографију прелепе маникуре са дизајном листа. Такве слике изгледају сјајно на светлој позадини. Ако желите да нацртате црни или црни гел за полирање, боље је да нанесете белу гелну боју пре наношења слике.

)

Степ-би-степ упутства за израду јесенских узорака на ноктима са листовима