Маникура Божићно дрвце: корак по корак фотографије и видео записи

Уочи новогодишњих празника готово најпопуларнији дизајн ноктију може се назвати маникура рибље кости. Свечане опције за украшавање ноктију су многе. Божићно дрвце може се израђивати од каменчића, фарбати четком, пастом, преводити итд

Овај чланак са фото и видео туторијалима за почетнике, подучавајући суптилности маникуре. Такође за инспирацију, колекција идеја са цртежима на ноктима у облику божићног дрвца.

Цонтент:

  • Маникура божићно дрвце каменчића;
  • Четка за маникир за Божић;
  • Божићна дрвца од камифубукија за почетнике;
  • Идеје и фотографије новог маникира са божићним дрвећем.

Божићна маникура са кристалом

\ т

Године 2019. манијак наил арт, украшен каменчићима, добио је велику популарност међу љубитељима ноктију. Овај тренд је релевантан за новогодишњи маникир. Посебно је значајан за почетнике који још нису савладали суптилности умјетничког маникира и не могу из прве руке нацртати прекрасну божићну јелку.

Дакле, рибља кост каменчића на ноктима је лако постављена. Прво се врши стандардни гел за маникир. Наноси се основни премаз и боја. Затим је одабран потребан број каменчића и постављен на мокри врх у облику трокута или цик-цак. Добијена композиција се суши у лампи, након чега се сваки каменчић облачи врхом помоћу танке четке и поново фиксира у лампи. Спремна рибља кост.

Божићни маникир за четке
\ т

За цртање божићног дрвца на ноктима, боље је користити танку четку са дугом или средњом хрпом. Атако да се цртеж не шири, када се наноси, боље је не користити гел за нокте, већ гел гел, који има дебљу конзистенцију. Може бити много варијација дизајна. Најљепше можете видјети у избору фотографија прекрасне маникуре с божићним дрвцем.

Фотографије готовог маникира са узорком

Ако желите да направите свој модерни геометријски маникир са шаблоном за божићно дрвце, онда користите лепљиве траке или посебну самолепљиву траку за дизајн ноктију. На фотографији можете корак по корак видјети примјер цртања слике. Добијени узорак може бити украшен искрицама.

Фотографии готового маникира

Божићна дрвца од камифубуки за почетнике

Једна од најновијих иновација у области декорације маникура је употреба разнобојних конфета “камимубуки”. Кругови се могу поставити у облику троугла и нанети на врх четком.

Идеје и фотографије новог маникира са божићним дрвећем

Ево још неких идеја за украшавање ноктију са божићним дрвећем. Да бисте створили модеран дизајн, покушајте да користите светлуцави песак, металне и друге иновације у дизајну ноктију.

Видео клип по към стъпка за създаване на брзо маникира с взглад с серним костумом